Grenoble - AC Ajaccio: ponturi pariuri fotbal Franța. 07.05.2022

Fotbal Franța

Cota: 1.47

Adaugat de: Gabriel Morariu

05 Mai 2022 15:13 398 0
Logo Grenoble Grenoble
Logo Ajaccio Ajaccio
VS
20:00 07 Mai 2022
Fotbal Franţa - Ligue 2

Analiză și informații pentru Grenoble v Ajaccio

Într-un meci programat în penultima etapă din liga secundă franceză de fotbal, față în față se vor afla Grenoble și AC Ajaccio. Meciul dintre cele două formații va avea loc pe Stade des Alpes din Grenoble, cu începere de la ora 20:00. În continuarea articolului veți găsi prezentarea celor două echipe, iar la finalul său veți primi și pronosticul meu. 

Grenoble: Forma echipei, știri și statistici

E V V V Î

Grenoble este o formație din a doua jumătate a ierarhiei din Ligue 2, clasată pe locul 15. După 36 de etape disputate, gazdele confruntării de sâmbătă au strâns 43 de puncte. Diferența între Grenoble și Quevilly Rouen, trupa care ocupă locul de baraj, este de 6 puncte. Însă cu două runde rămase, Grenoble are avantaj atât la golaveraj, cât și la meciurile directe din acest sezon. Grenoble a tras tare pe final de sezon pentru a se salva, iar după rezultatele de etapa trecută a reușit asta. În runda precedentă, Grenoble a făcut un egal pe teren propriu cu o vecină de clasament, Amiens (1-1). 

Ajaccio: Forma echipei, știri și statistici

V E V V V

Ajaccio speră să revină în prima ligă din Franța, iar înaintea ultimelor două etape stă la mâna ei. Oaspeții au 71 de puncte și ocupă poziția secundă - primele două clasate urcă direct în Ligue 1, iar pozițiile 3-5 merg la barajul de promovare. Auxerre stă în acest moment pe ultima treaptă a podiumului și vânează orice pas greșit ar face Ajaccio. Corsicanii arată însă o formă de vis pe final de sezon: din ultimele 7 etape, trupa pregătită de Olivier Pantaloni a câștigat de 6 ori. Moralul este excelent înaintea confruntării de la Grenoble, după succesul cu Le Havre (2-1). Ajaccio are cea mai bună apărare din campionat - doar 18 goluri încasate în cele 36 de meciuri jucate, o medie de un gol primit la două partide disputate! 

Statistica meciurilor directe Grenoble v Ajaccio

Ajaccio a câștigat ultimele două partide directe cu Grenoble: 1-0 și 2-1. 

Cote pentru Grenoble v Ajaccio

Ajaccio are nevoie de puncte în lupta pentru promovarea în Ligue 1. Oaspeții și-au asigurat menținerea în liga secundă, astfel că nu au pentru ce să mai tragă. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și victoria celor de la Ajaccio, la o cotă de 1,80. 

Grenoble vs Ajaccio Pont: Ajaccio câștigă cel puțin o repriză

Diferența dintre cele două echipe este una imensă în favoarea celor de la Ajaccio. Oaspeții jocului de sâmbătă stau la mâna lor pentru obținerea promovării în Ligue 1 și mă îndoiesc că se vor încurca. Grenoble a scăpat de grijile retrogradării, astfel că abordează finalul de sezon fără obiectiv. Mă aștept să văd o victorie a celor de la Ajaccio, însă pentru un plus de siguranță am ales varianta: Cel puțin o repriză câștigată de Ajaccio, din oferta Betano pariuri sportive. Să fie verde!

Pont pariuri: Ajaccio câștigă cel puțin o repriză

Miza: 9/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Gabriel Morariu

Ponturi:

33

Castigate:

18

Pierdute:

10

Anulate:

1

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici