1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Brest vs. Strasbourg

Brest - Strasbourg. Ponturi Ligue 1, Franța, 7.05.2021. Oaspeții își joacă tot sezonul, gazdele sunt relaxate și în formă

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-05-06 21:19:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

07 Mai 2022, 18:00

Brest

Brest

versus
Strasbourg

Strasbourg

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Brest v Strasbourg

Brest - Strasbourg, partidă programată sâmbătă, de la ora 18.00, în etapa a 36-a din campionatul Franței, opune formațiile aflate pe locurile 11 și, respectiv, 6 în clasament. Marea presiune e pe oaspeți, care se văd în afara locurilor de cupe europene după un sezon întreg în care au dat târcoale chiar locului 3 și în care au înregistrat rezultate foarte bune. Gazdele, care au din nou un număr mare de goluri marcate, au un final de campionat liniștit și frumos, traversat în cea mai bună formă, cu victorii în cele mai recente 3 etape.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Brest: Forma echipei, știri și statistici

Brest (locul 11, 48 de puncte, golaveraj 45-48) încheie foarte frumos acest nou campionat în care și-a îndeplinit deja obiectivul de a rămâne în prima ligă. Sub noul antrenor, Michel Der Zakarian, bretonii și-au securizat devreme prezența în Ligue 1, în ciuda unor perioade destul de fluctuante de formă.
Atacul este unul care înscrie consistent, deși cu sincope. Acum, Brest e în formă bună, vine după 6 etape în care a marcat, iar ultimele 3 au și fost câștigate: 2-1 în deplasare cu Montpellier, 1-1 acasă cu Nantes, 1-2 în deplasare cu St. Etienne, 2-1 acasă cu Lyon, 1-0 în deplasare cu Metz, 2-0 acasă cu Clermont.
Gazdele sunt lipsite de atacantul Del Castillo, căptușit cu două etape de suspendare după eliminarea cu Clermont. Mai lipsesc Le Douaron, Cibois și Faussurier.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Strasbourg: Forma echipei, știri și statistici

Strasbourg (locul 6, 57 de puncte, golaveraj 58-39) e pe cale să se înece la mal după un sezon în care a mers foarte bine, fiind la un moment dat chiar pe locul 3. Acum, formația din Lorena a ajuns la 3 puncte în urma ultimului loc care merge în cupele europene. Această situație pare să i se datoreze în primul rând proastei inspirații a excelentului antrenor Julien Stephan, care la un moment dat a decis să schimbe stilul echipei din unul ultraofensiv și spectaculos în altul mai precaut. Strasbourg n-a știut să-și câștige meciurile „la ciupeală” și, deși după acea schimbare n-a mai pierdut decât un joc, a înregistrat în schimb alte 7 remize care au îndepărtat-o de locurile fruntașe.
Ultimele 5 rezultate: 1-1 acasă cu Lyon, 1-1 în deplasare cu Troyes, 2-1 acasă cu Rennes, 0-1 în deplasare cu Lille, 3-3 acasă cu PSG.
La această partidă, oaspeții nu-i au pe Guilbert și Djiku, suspendați. Kandil, Waris și Elimbi rămân accidentați.

Echipe probabile

Brest Echipă probabilă Brest
Portar Bizot
Fundași Pierre-Gabriel, Herelle, Chardonnet, Brassier
Mijlocaşi Honorat, Lasne, Belkebla, Belaili
Atacanţi Mounie, Satriano
Strasbourg Echipă probabilă Strasbourg
Portar Sels
Fundași Caci, Nyamsi, Le Marchand, Perrin, Lienard
Mijlocaşi Bellegarde, Prcic – Thomasson
Atacanţi Ajorque, Gameiro

Statistica meciurilor directe Brest v Strasbourg

Ultimele două meciuri între cele două formații au fost cu GG.
Astă-vară, în tur, s-a terminat Strasbourg – Brest 3-1.
În sezonul trecut a fost Brest – Strasbourg 0-3 și Strasbourg – Brest 2-2.
În campionatul 2019-2020 s-a jucat o singură partidă, Brest – Strasbourg 5-0, returul fiind anulat din cauza pandemiei.
În total, au fost 12 partide între aceste formații. Brest a câștigat 2, Strasbourg 6, de 4 ori a fost remiză.

Cote pentru Brest v Strasbourg

Acesta ar trebui să fie un meci cu goluri multe. Betano pariuri are cotă bună pentru +2,5 reușite – 1,87. Brest a dat până acum 45 de goluri, Strasbourg 58, așadar potențial ofensiv există din plin. 
Statistica ne arată că ambele formații se simt mai bine după pauză. Brest are golaveraj acasă 26-24, din care 9-9 în prima repriză. Strasbourg are golaveraj 23-21 în deplasare, din care 8-12 în prima repriză. În mod logic, am putea alege, de la aceeași agenție, pariul că se dau mai multe goluri după pauză – cota 1,98.

Brest vs Strasbourg Pont: Ambele echipe marchează

Brest este o echipă în formă și fără griji, care cu Der Zakarian pe bancă a înscris multe goluri (45 în 35 de etape). Cred că va reuși să marcheze și sâmbătă, în condițiile în care oaspeții vin fără doi din cei patru titulari în defensivă – ambii suspendați. Pe de altă parte, pentru Strasbourg nu mai există opțiunea remizei, dacă vrea să mai prindă locuri de cupe europene. Stilul la mica ciupeală a dat faliment în ultimele luni, iar antrenorul Julien Stephan n-are decât să revină la jocul ofensiv și spectaculos care a adus rezultate în prima parte a campionatului. Vom miza pe GG – cota 1,85 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Ambele echipe marchează

1.85
Brest vs Strasbourg

07 May 22, 18:00

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici