1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Brest vs St. Etienne – Ponturi Pariuri Ligue 1 16.02.2020. Criză de ambele părți

Brest vs St. Etienne – Ponturi Pariuri Ligue 1 16.02.2020. Criză de ambele părți

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-02-15 21:26:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

16 Februarie 2020, 18:00

Dinamo Brest

Dinamo Brest

versus
Saint Etienne

Saint Etienne

1.80

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Dinamo Brest v Saint Etienne

Brest – St. Etienne, partidă programată duminică, de la ora 18.00, în etapa a 25-a din campionatul francez, găsește ambele echipe în subsolul clasamentului, destul de aproape de zona retrogradării. Va fi un meci dificil, cu miză mare în cele două tabere.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Dinamo Brest: Forma echipei, știri și statistici

Brest (locul 13, 30 de puncte, golaveraj 29-31) este la 6 puncte de locul care merge la barajul de retrogradare, așa că pentru nou-promovată miza acestui joc e mare. La fel ca toate echipele din Franța, și Brest are rezultate total haotice, parcă special concepute pentru a-i curăța pe pariori. Dar pe propriul teren, măcar, formația antrenată de Dall’Oglio (antrenorul care era să bage-n liga secundă Dijon în sezonul trecut, fiind dat afară la timp pentru ca echipa să se salveze la mustață) are o anumită constanță. S-a pierdut un singur meci din 12 acasă, 1-2 cu liderul PSG, în rest Brest având 5 victorii și 6 egaluri, cu golaveraj 18-8. Dar Brest se încălzește greu, iar în prima repriză a partidelor de acasă golaverajul este doar 6-4.

În acest meci, gazdele nu pot contas pe Catelletto (suspendat), Cibois, Mananga Mbock și Diallo (accidentați).

Saint Etienne: Forma echipei, știri și statistici

St. Etienne (locul 15, 28 de puncte, golaveraj 25-38) traversează un coșmar, nimeni de la club nu și-ar fi închipuit la startul sezonului că echipa, în loc să se bată la cupele europene, va înota în zona retrogradării. În acest moment, “verzii” au doar 4 puncte peste ocupanta locului 18, care merge la barajul de supraviețuire. Golaverajul e de coșmar, cu a patra cea mai slabă apărare până în acest moment. St. Etienne a pierdut ultimele 5 deplasări din campionat, lucru demoralizant chiar dacă în 4 din aceste jocuri a pierdut la limită. Cu golaveraj 12-22 în 12 etape afară, din care la pauză 6-10, Saint Etienne se arată destul de fragilă. În acest an, formația a pierdut în deplasare cu 1-3 (0-1) la Metz și 0-1 (0-1) la Montpellier.

Oaspeții vin fără Hamouma, Monnet-Paquet și Khazri – toți accidentați. Sub semnul întrebării sunt Youssouf, Cabaye și Nordin.

Echipe probabile

Dinamo Brest Echipă probabilă Dinamo Brest
Portar Larsonneur
Fundași Faussurier, Duverne, Chardonnet, Baal
Mijlocaşi Court, Battocchio, Belkebla, Lasne
Atacanţi Cardona - Charbonnier
Saint Etienne Echipă probabilă Saint Etienne
Portar Ruffier
Fundași Saliba, Perrin, Fofana
Mijlocaşi Debuchy, Aholou, Cabaye, Trauco
Atacanţi Boudebouz, Bouanga – Diony

Statistica meciurilor directe Dinamo Brest v Saint Etienne

În tur, astă-vară, Brest a remizat la St. Etienne, scor 1-1. A fost singurul meci din ultimii 6 ani între cele două formații. Precedentele partide, tot în Ligue 1, s-au disputat în 2012-2013, St. Etienne câștigându-le pe ambele: 4-0 acasă, 1-0 în deplasare.

Doar 7 partide au fost până acum între cele două formații. Brest a câștigat una singură, St. Etienne 4, alte două s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Dinamo Brest v Saint Etienne

Saint Etienne n-a făcut mari isprăvi în campionat în acest an, dar nici Brest n-a impresionat. Pariul pe maximum două goluri în partida de duminică are cota 1,78 la Unibet. În același timp, St. Etienne are 5 înfrângeri în ultimele 5 partide de campionat disputate în deplasare, în timp ce Brest a pierdut un singur joc acasă în acest sezon, cu liderul PSG. Unibet are o cotă excelentă pe victoria gazdelor în pariul fără X (egalul returnează banii) – 2,02.

Dinamo Brest vs Saint Etienne Pont: Total asiatic -1 la pauză

Brest are golaverajul pauzei 6-4 în 12 etape jucate acasă, iar în cele două disputate de la începutul acestui an are un 0-0 și un 0-1. Saint Etienne a avut două etape în deplasare, până acum, în 2020 și în fiecare din ele a fost condusă la pauză cu 1-0. Mizăm, la acest joc, pe totalul asiatic -1 la pauză, pariu cu cota 1,8 la Unibet.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici