1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Brest vs PSG. Ponturi Pariuri Ligue 1, 23.05.2021. Ultimul asalt la titlu

Brest vs PSG. Ponturi Pariuri Ligue 1, 23.05.2021. Ultimul asalt la titlu

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-05-22 15:11:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

23 Mai 2021, 22:00

Brest

Brest

versus
PSG

PSG

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Brest v PSG

PSG merge pe terenul lui Brest, în ultima etapă a Ligue 1, având nevoie de victorie, dar și de un alt pas greșit al lui Lille, pentru a câștiga titlul la potou. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Brest: Forma echipei, știri și statistici

Brest trăiește cu sufletul la gură finalul sezonului. Ocupă locul 16, cu un punct mai mult decât are Nantes, aflată pe loc de baraj, și ar avea nevoie de un punct pentru a se salva. Se salvează și la eșec, dar cu o condiție. Strasbourg să o învingă pe Lorient, cele două fiind la egalitate cu Brest, înaintea acestei etape. Brest a luat un singur punct în ultimele 3 partide, în runda precedentă, pe terenul lui Montpellier (0-0). Bretonii au un singur succes în ultimele 9 etape, 2-1 pe terenul lui Saint-Etienne. 

Philippoteaux și Herelle, doi dintre cei mai importanți jucători ai lui Brest, sunt indisponibili. Nici Lucas și Paul Lasne nu pot fi utilizați. Olivier Dall'Oglio îi va utiliza pe Mounie și Charbonnier, în ofensivă. Larsonneur va fi titular între buturi. 

Brest a pierdut ultimul meci pe teren propriu, 1-4 cu Nantes, echipă aflată pe loc de baraj. Brest nu are niciun succes în ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu și a câștigat doar o dată în ultimele 6 partide de acasă.

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG este pe doi, cu o etapă înainte de finalul sezonului și nu mai are prima șansă la titlu. Pentru ca titlul să rămână pe Parc des Princes, PSG are nevoie de succes pe terenu lui Brest și de un nou pas greșit al lui Lille, pe terenul lui Angers. Parizienii vin după un meci reușit în finala Cupei Franței, în care au învins-o pe Monaco (2-0). PSG este neînvinsă în ultimele 6 meciuri de campionat, în care a obținut 5 victorii și un rezultat de egalitate, 1-1 cu Rennes. 

Mauricio Pochettino nu are jucători suspendați, așa cum s-a întâmplat la ultimele meciuri, dar nici nu scapă de problemele generate de accidentări. Letellier, Kurzawa, Bernat și Verratti sunt accidentați și nu vor juca. După golul marcat în finala Cupei Franței, Icardi va fi titularizat și la Brest. În spatele său vor juca Di Maria, Neymar și Mbappe. Kimpembe și Marquinhos vor alcătui cuplul de fundași centrali.

PSG are 6 victorii și o remiză în ultimele 7 deplasări. Egalul de la Rennes (1-1) se prea poate să-i fi interzis echipei lui Pochettino visul de a câștiga un nou titlu. Parizienii au luat gol în ultimele 4 deplasări și au un singur eșec în 2021 - 2-3 la Lorient. 

Echipe probabile

Brest Echipă probabilă Brest
Portar Larsonneuer
Fundași Faussurier, Duverne, Chardonnet, Perraud
Mijlocaşi Honorat, Magnetti, Belkelba, Faivre
Atacanţi Charbonnier, Mounie
PSG Echipă probabilă PSG
Portar Navas
Fundași Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo
Mijlocaşi Paredes, Gueye - Di Maria, Neymar, Mbappe
Atacanţi Icardi

Statistica meciurilor directe Brest v PSG

PSG a obținut 9 victorii și o remiză în ultimele 10 partide împotriva lui Brest. În cel mai recent meci, PSG s-a impus la Brest (3-0), în Cupa Franței, în luna martie. PSG a câștigat ultimele 8 meciuri cu Brest, iar pe ultimele 6 le-a tranșat la cel puțin două goluri diferență. 

Cote pentru Brest v PSG

PSG are 2.37 pentru un HA în prima repriză. Un meci în care să nu se marcheze în ambele porți este cotat la 2.12.

Brest vs PSG Pont: PSG câștigă cu handicap (-1.5)

În lupta nebună cu Lille, PSG nu are decât o variantă - victoria. Nu cred că parizienii se pot împiedica de micuța echipă bretonă, indiferent de ambițiile lui Brest. Mizez pe un succes la două goluri al campioanei Franței, la o cotă foarte bună oferită de Superbet pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici