Share

Boulogne vs. Bastia-Borgo, Ponturi Pariuri Fotbal Franța 3, 09.03.2021: Derby la retrogradare în liga a treia!

Fotbal Franța

Cota: 1.42

Adaugat de: Dan Bara

07 Mar 2021 14:38 440 0
Logo Boulogne
Logo Bastia-Borgo
Boulogne
Bastia-Borgo
VS
20:00 09 Martie 2021
Fotbal Franţa - Ligue 2

Analiză și informații pentru Boulogne v Bastia-Borgo

Ocupantele locurilor 17 și 15 din liga a treia franceză, Boulogne și Bastia-Borgo, se întâlnesc marți, de la ora 20:00, în încercarea de a acumula trei puncte vitale în lupta pentru evitarea retrogradării. Am analizat datele statistice ale disputei și vă invit să aflați care sunt ponturile pe care le-am ales pentru pariuri. 

Boulogne: Forma echipei, știri și statistici

E Î Î E Î

Atât Boulogne, cât și Bastia-Borgo sunt în zona roșie a clasamentului, deoarece din liga a treia retrogradează ultimele patru clasate. Boulogne e pe 17, penultimul loc, având 19 puncte, cu șapte în minus față prima formație aflată peste linie, Sete, dar are și un joc mai puțin disputat. Cei de la Bastia-Borgo sunt pe 15, la egalitate de puncte, 26, cu Sete, echipă față de care au un joc în plus. 

Partida de marți va fi o încercare importantă pentru gazde. Dacă pierd, șansele să mai rămână în liga a treia vor fi extrem de mici. Iar statistica nu le e deloc favorabilă. În cele 9 meciuri de acasă nu au obținut nicio victorie, reușind să adune doar 6 puncte. Atacul e cel mai slab din întreaga competiție, la egalitate cu cel al lui Villefranche, cu doar 15 goluri marcate în 21 de etape, însă apărarea e decentă. Până acum a primit doar 25 de goluri, adică cu numai 5 mai multe decât liderul campionatului. 

Pe teren propriu, în 9 întâlniri, Boulogne a marcat doar 6 goluri și a primit 9. 

Bastia-Borgo: Forma echipei, știri și statistici

Î Î E V E

Bastia-Borgo e pe 15, însă cealaltă echipă corsicană din oraș, Bastia SC, e lider în France National 1 și forțează promovarea. Cele două formații nu au nicio legătură una cu cealaltă și sunt șanse destul de mari ca între ele să existe o distanță de două eșaloane începând din sezonul viitor.  

Forma celor de la Borgo e asemănătoare cu cea a lui Boulogne. În ultimele 8 runde, corsicanii au 8 puncte câștigate, iar adversarii, 6. În privința deplasărilor, oaspeții stau prost, fiind a doua cea mai slabă echipă în meciurile de pe terenurile adversarilor, cu doar 9 puncte obținute din 11 partide, golaveraj 8-20. Bastia a reușit să marcheze doar în 6 dintre aceste dispute și au scăpat cu poarta intactă doar de două ori. 

Statistica meciurilor directe Boulogne v Bastia-Borgo

În tur, Borgo s-a impus cu 2-1, iar la ultima vizită pe terenul adversarului din această etapă, a pierdut cu același scor, 2-1, însă Boulogne lupta pentru promovare în urmă cu un sezon, ratându-și în cele din urmă obiectivul deoarece ediția trecută de campionat nu a mai fost încheiată din cauza pandemiei de Covid-19. Statistica ne mai arată că cei de la Boulogne sunt neînvinși acasă în meciurile directe, având 4 victorii și o remiză. 

28.10.20 NAT Bastia-Borgo Boulogne 2 : 1
14.02.20 NAT Bastia-Borgo Boulogne 1 : 0
06.09.19 NAT Boulogne Bastia-Borgo 2 : 1
31.03.17 NAT Boulogne Bastia-Borgo 0 : 0
28.10.16 NAT Bastia-Borgo Boulogne 1 : 1

Cote pentru Boulogne v Bastia-Borgo

Partida se anunță a fi una săracă în goluri, motiv pentru care pariul meu principal e „sub 2.5”, la o cotă de 1.42. Casele de pariuri se așteaptă la un astfel de deznodământ și, în consecință, cotele nu ne sunt favorabile, motiv pentru care va trebui să speculăm destul de mult pentru a scoate ceva atractiv. Iată care sunt alegerile pe care le-am făcut:

Boulogne vs Bastia-Borgo Pont: Sub 2.5 goluri

Cred că meciul nu va fi unul spectaculos, dat fiind faptul că nici una dintre formații nu are resursele necesare pentru a conta în atac. Mai mult, ambele sunt preocupate în mod excesiv de apărare, iar faptul că duelul pune față în față două formații aflate la retrogradare face ca miza și, implicit riscurile, să crească. Așa cum arată cotele, se pare că bookmakerii se așteaptă la o victorie a gazdelor cu 1-0, iar cei care doresc pot încerca și acest pariu, care are doar o cotă de 3.55. Boulogne a căzut inexplicabil în actuala ediție de campionat după ce, în precedenta, se lupta pentru promovare, fiind pe locul 3, la două puncte de liderul competiției când sezonul a fost anulat din cauza pandemiei. Statistica meciurilor directe de pe teren propriu contra celor de la Bastia-Borgo e net în favoarea sa, așa că un pariu pe 1 solist poate fi luat și el în calcul. Eu prefer să nu mă aventurez mai mult și rămân la alegerea principală, sub 2.5 goluri.

Pont pariuri: Sub 2.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.42

Adaugat de: Dan Bara

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

75%

Nu 1

25%

Dan Bara

Ponturi:

14

Castigate:

8

Pierdute:

1

Anulate:

3

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici