Share

Pont Franța – Ligue 1: Bordeaux – Nimes, cât mai durează criza gazdelor?

Fotbal Franta

Cota: 1.95

Adaugat de: Matei Udrea

16 Sep 2018 13:38 515 0
Logo Bordeaux
Logo Nimes
Bordeaux
Nimes
VS
18:00 16 Septembrie 2018
Ligue 1 Franța

Analiză și informații pentru Bordeaux v Nimes

Bordeaux - Nimes, partidă programată duminică, de la ora 18.00, în etapa a 5-a din campionatul Franței, ar putea da un răspuns la întrebarea dacă poziția precară din clasament a gazdelor este una conjuncturală sau, dimpotrivă, de natură să provoace îngrijorări în orașul pe care fluvial Garonne îl leagă de Atlantic. Oaspeții de la Nimes, echipă nou-promovată, sunt azi la mijlocul clasamentului, dar ultimele două etape au însemnat tot atâtea eșecuri.

Pariază pe CFR Cluj la o cotă de 55 sau pe FCSB la o cotă de 60 în derby!

Bordeaux: Forma echipei, știri și statistici

Î E V V Î

Bordeaux (locul 19, 3 puncte, golaveraj 3-7) ocupă după 4 etape o poziție la care nimeni nu s-ar fi gândit înainte de startul sezonului. Campionatul a început dezastruos, cu două înfrângeri, 0-2 acasă cu Strasbourg și 1-2 în deplasare cu Toulouse. A urmat un prim semn că lucrurile revin la normal, 2-1 cu AS Monaco pe propriul teren, dar în ultima etapă a venit o altă înfrângere, 0-2 la Rennes.

Totuși, succesul cu Monaco (vicecampioana din sezonul trecut) nu e singurul indiciu că Bordeaux are un alt potențial decât cel sugerat de clasamentul momentan. În paralel cu rezultatele slabe din Ligue 1 a venit calificarea în grupele Europa League, obținută fără înfrângere. De fapt, înfrângerile din campionat au alternat cu evoluțiile și scorurile bune din preliminariile competiției continentale: 3-1 și 2-1 cu Iliușveț Mariupol, 0-0 și 2-0 cu Gent. Pentru Bordeaux, a sosit timpul să înceapă redresarea și în campionat.

Gazdele încep jocul cu Nimes fără stoperul Pablo și mijlocașul Tchouameni. Nici rezervele Pellenard și Mendy nu vor fi apte de joc.
În schimb, este important de notat că echipa s-a întărit, în ultima clipă, cu atacanții Cornelius (adus de la Atalanta) și Karamoh (de la Inter Milano).

Nimes: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Nimes (locul 10, 6 puncte, golaveraj 9-9), nou-promovată, a început în forță Ligue 1, cu două victorii consecutive, 4-3 în deplasarea de la Angers și un surprinzător 3-1 acasă cu Olympique Marseille. Apoi a venit căderea, 0-1 în deplasare la Toulouse și 2-4 acasă cu PSG (în ultimul meci, Nimes a făcut totuși un joc bun, fiind depășită doar de imensa forță ofensivă a oaspeților și categorica diferență de valoare).

Punctele contează pentru oaspeți, care își propun salvarea de la retrogradare și înțeleg că formații precum Monaco, Saint-Etienne, Nantes și Bordeaux nu mai pot rămâne mult timp în subsolul clasamentului. Dar meciul de astăzi este dificil nu numai pentru că întâlnesc o echipă deja alarmată și destul de valoroasă, dar și pentru că Nimes va intra pe teren fără foarte mulți jucători importanți.

Cea mai importantă absență este, de departe, a mijlocașului Teji Savanier, eliminat în etapa trecută, în partida cu PSG, și suspendat 4 etape. Mai sunt accidentați căpitanul Harek, Bouanga, Diallo, Alioui și Valdivia.

Echipe probabile

Bordeaux

Echipă probabilă Bordeaux
Portar Costil
Fundași Palencia, Koundé, Lewczuk, Poundjé
Mijlocaşi Plasil, Lerager, Sankharé
Atacanţi Kamano, Kalu, Cornelius

Nimes

Echipă probabilă Nimes
Portar Bernardoni
Fundași Alakouch, Briançon, Landre, Miguel
Mijlocaşi Bobichon, Valls, Ripart, Thioub, Maouassa
Atacanţi Guillaume

Statistica meciurilor directe Bordeaux v Nimes

Este primul meci direct între Bordeaux și Nimes.

Cote pentru Bordeaux v Nimes

Bordeaux este favorită la acest meci și, în același timp, niciun joc al acestei echipe în actualul sezon nu s-a terminat cu mai mult de 4 goluri pe tabelă. Ca atare, cota 2,2 oferită de Betano pentru pariul că bat gazdele și se înscriu maximum 4 goluri (1 și -4,5 goluri) este destul de interesantă. Cum oaspeților le lipsește jumătate de echipă, mai există un pariu atractiv: Bordeaux câștigă un meci în care Nimes nu înscrie (cota 3,2).

Pont Bordeaux vs Nimes: Bordeaux câștigă

Bordeaux nu e o echipă atât de slabă precum sugerează clasamentul momentan, iar Nimes pare să fi depășit elanul startului. În plus, oaspeții au 6 jucători lipsă. În consecință, cum gazdele au mare nevoie de puncte, se prefigurează o victorie pentru Bordeaux. NetBet are cota 1,95.

Pont pariuri: Bordeaux câștigă

Miza: 7/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Pont Bordeaux vs Nimes: Peste 1 gol prima repriză asiatic

Meciul dintre Bordeaux și Nimes nu este foarte apetisant la prima vedere dacă ne uităm pe statisticile celor de la Bordeaux dar eu îmi pun speranțele în oaspeții de la Nimes, echipă nou-promovată care joacă foarte deschis în acest început de campionat, cu 3 meciuri spectaculoase, cu minim 4 goluri fiecare, așa că mizez pe un peste 1 gol asiatic la pauză.

Pont pariuri: Peste 1 gol prima repriză asiatic

Miza: 9/10

Cota: 1.92

Adaugat de: Modster

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

18

Castigate:

8

Pierdute:

8

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici