1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Bordeaux vs. Montpellier

Bordeaux - Montpellier. Ponturi Ligue 1, Franța, 20.04.2022. Disperare la gazde, oaspeții în eclipsă de formă

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-03-19 21:49:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

20 Martie 2022, 16:00

Bordeaux

Bordeaux

versus
Montpellier

Montpellier

1.70

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Bordeaux v Montpellier

Bordeaux - Montpellier, partidă programată duminică, de la ora 16.00, în etapa a 29-a din campionatul Franței, opune echipele clasate pe locurile 20 și, respectiv, 11 în clasament. Niciuna din cele două formații nu e în formă bună, dar gazdele sunt într-o situație disperată. Fără victorie de 6 meciuri, cu un număr înspăimântător de goluri primite și aflată pe ultimul loc, la 5 puncte de prima poziție salvatoare, Bordeaux va trebui să se mobilizeze la maximum pentru a stopa căderea.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Bordeaux: Forma echipei, știri și statistici

Bordeaux (locul 20, 22 de puncte, golaveraj 38-68) și-a dat afară antrenorul, pe reputatul Vladimir Petkovic – fostul selecționer al Elveției –, la începutul lunii trecute, după un 0-5 la Reims. În partida următorare, echipa a fost condusă de interimarul Jaroslav Plasil, apoi a fost adus David Guion, care stătea pe bară din mai anul trecut, după ce a fost îndepărtat de la Reims.
Rezultatele au întârziat să apară și Bordeaux continuă să ia gol după gol, într-un ritm exasperant. Echipa a ajuns la 68 de goluri primite în 28 de etape, de departe cea mai slabă apărare din Ligue 1 – cu 17 mai multe încasate față de penultima clasată în acest top. 
 Ultimele 5 partide: 2-3 în deplasare cu Lens, 1-1 acasă cu Monaco, 1-1 în deplasare cu Clermont, 0-2 acasă cu Troyes, 0-3 în deplasare cu PSG. Din acestea, cele mai recente 4 au fost cu Guion pe bancă.
Rezultatele acasă sunt ceva mai bune decât cele din deplasare, Bordeaux reușește încă să înscrie în unele meciuri, iar de acum fiecare joc devine unul capital pentru supraviețuirea în Ligue 1. E de așteptat ca acest lucru să se vadă pe teren duminică.
De la gazde lipsesc portarul titular Costil, Ndiang, Briand, Lacoux, Mangas și Amadou Traore – toți accidentați. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Montpellier: Forma echipei, știri și statistici

Montpellier (locul 11, 38 de puncte, golaveraj 41-40) arată, prin rezultatele înregistrate în acest sezon, că nu antrenorul era de vină pentru lipsa de performanțe din anii anteriori. Olivier Dall’Oglio n-a adus revirimentul așteptat și echipa se zbate într-o mediocritate chiar mai mare decât când era Michel Der Zakarian pe bancă. 
Montpellier a început slab sezonul, apoi a câștigat 6 partide la rând, dar 2022 e un adevărat dezastru până acum. În acest an a avut doar două victorii, o singură remiză și nu mai puțin de 6 înfrângeri în Ligue 1, fiind în plus eliminată și din Cupa Franței. 
Ultimele 5 jocuri: 0-1 acasă cu Lille, 1-0 în deplasare cu Lorient, 2-4 acasă cu Rennes, 0-2 în deplasare cu Nantes, 0-0 acasă cu Nice.
Așa cum arată rezultatele, Montpellier și-a pierdut în ultimele luni și aplombul ofensiv pentru care era recunoscută în Franța. Continuă să primească, în schimb, multe goluri. În cele 6 jocuri disputate din februarie încoace are golaveraj 4-10.
La oaspeți, lista accidentaților e lungă. Pedro Mendes, Thibault Tamas, Mamadou Sakho și Stephi Mavididi vor lipsi.

Echipe probabile

Bordeaux Echipă probabilă Bordeaux
Portar Poussin
Fundași Rode Gregersen, Marcelo, Ahmedhodzic
Mijlocaşi Oudin, Guilavogui, Onana, Kwateng
Atacanţi Elis, Adil – Hwang
Montpellier Echipă probabilă Montpellier
Portar Omlin
Fundași Souquet, Cozza, Esteve, Ristic
Mijlocaşi Chotard, Ferri – Mollet, Savanier, Wahi
Atacanţi Germain

Statistica meciurilor directe Bordeaux v Montpellier

5 din ultimele 6 partide jucate de aceste formații s-au terminat cu GG.
În turul acestui sezon, disputat în septembrie anul trecut, a fost un scor-fluviu, Montpellier – Bordeaux 3-3.
În sezonul trecut, Montpellier a învins de două ori, 2-0 în deplasare și 3-1 acasă.
Acum două campionate, în tur a fost Bordeaux – Montpellier 1-1. Returul s-a anulat din cauza pandemiei.
S-au disputat, în total, 46 de partide între aceste echipe. Bordeaux a învins de 23 de ori, Montpellier de 14 ori, de 9 ori a fost remiză. 

Cote pentru Bordeaux v Montpellier

În mod normal, Montpellier e favorită, dar cred că merită să riscăm un pariu pe disperarea gazdelor. 1X are cota 1,44 în oferta Betano pariuri. Interesant mi se pare și pariul în care e eliminată posibilitatea victoriei gazdelor – X-ul are cota 2,05, iar 2-ul – cota 1,72 în oferta Betano pariuri. Cred că putem încerca X-ul.

Bordeaux vs Montpellier Pont: Ambele echipe marchează

Bordeaux va fi literalmente disperată să obțină puncte. Remiza nu ajută prea mult, pentru că echipa e deja la 5 puncte distanță de prima poziție salvatoare, așa că, vrând-nevrând, noul antrenor Guion va trebui să caute soluții ofensive. Montpellier este o echipă mai bună, dar trece de asemenea printr-o pasă proastă. Cred că e greu pentru gazde să scape fără gol primit, dar în același timp situația din clasament le va obliga la orice sacrificiu pentru a încerca să marcheze la rându-le. Mizăm pe GG în această partidă – cota 1,75 în oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici