1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Bordeaux - Brest

Bordeaux - Brest. Ponturi pariuri fotbal Campionatul Franței. 28.11.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-11-27 22:52:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

28 Noiembrie 2021, 16:00

Bordeaux

Bordeaux

versus
Brest

Brest

1.80

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Bordeaux v Brest

În etapa a 15-a din campionatul Franței, Bordeaux caută a treia victorie din acest sezon în compania lui Brest, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Bordeaux ocupă locul 16, cu 13 puncte, în timp ce Brest este pe 13, cu 15 puncte.

Bordeaux: Forma echipei, știri și statistici

Bordeaux a avut un start de campionat greoi și nu pare să fi găsit o anumită constanță în evoluții. Echipa pregătită de Vladimir Petkovic are doar două victorii până acum, una pe teren propriu cu Reims și una în deplasare cu St Etienne. Problema principală o reprezintă apărarea, cea mai slabă din Ligue 1 cu 30 de goluri încasate. Atacul funcționează decent, cu 21 de goluri și se bazează pe talentul lui Oudin, autor al unei duble în deplasarea de la Metz. Pentru acest meci, Petkovic trebuie să se descurce fără principalii fundași centrali, Koscielny și Baisse, în timp ce sud coreanul Hwang este incert. Dilrosun va continua în linia ofensivă ca titular, cu Oudin și Elis alături. În ultimele nouă etape, Bordeaux a pierdut doar cu Monaco în deplasare și cu PSG pe teren propriu și a pierdut doar de două ori atunci când a plecat favorită. În ultimele șase meciuri ale lui Bordeaux au marcat ambele echipe. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Brest: Forma echipei, știri și statistici

Brest este într-o formă excelentă și are trei victorii consecutive, care au ridicat-o de pe locurile retrogradabile. Echipa pregătită de Michel der Zakarian are un atac în mare formă, care a înscris de 10 ori în ultimele cinci etape, cinci etape fără înfrângere. Brest a marcat în fiecare etapă de Ligue 1 în acest sezon și a ajuns la un total de 20 de goluri. ROmain Faivre, Mounier și Chardonnet sunt printre cei mai în formă jucători ai gazdelor și s-au aflat printre marcatori în victoria cu Lens, 4-0 pe teren propriu. Antrenorul Der Zakarian are o singură înfrângere în nouă meciuri împotriva lui Bordeaux. Faivre a ajuns la cinci goluri și cinci pase decisive în acest sezon și va fi principalul pericol pentru cei de la Bordeaux

Echipe probabile

Bordeaux Echipă probabilă Bordeaux
Portar Costil;
Fundași Kwateng, Mexer, Gregersen, Mangas;
Mijlocaşi Adli, Onana, Otavio;
Atacanţi Oudin, Elis, Dilrosun
Brest Echipă probabilă Brest
Portar Bizot;
Fundași Pierre-Gabriel, Herelle, Chardonnet, Duverne;
Mijlocaşi Faivre, Agoume, Belkebla, Honorat;
Atacanţi Le Douaron, Mounie

Statistica meciurilor directe Bordeaux v Brest

În sezonul precedent, cele două formații și-au împărțit victoriile. Bordeaux a câștigat doar un meci din ultimele cinci jucate acasă cu Brest.

Cote pentru Bordeaux v Brest

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2 pentru PSF 1 și o cotă de 3 pentru un meci cu cel puțin patru goluri.

Bordeaux vs Brest Pont: Peste 2,5 goluri

Bordeaux va evolua fără cei mai buni fundași centrali, dar se poate baza pe toți oamenii din atac, inclusiv Niang, fostul atacant al lui Milan. Brest are multă încredere după trei victorii consecutive și a marcat în fiecare etapă a acestui sezon. Cred că vom vedea un meci deschis, așa cum au fost ultimele partide ale lui Bordeaux, în care s-au marcat 11 goluri. Am ales cota din oferta Superbet pariuri.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 2,5 goluri

1.80
Bordeaux vs Brest

28 Nov 21, 16:00

Miza: 6/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici