Share

Pont Franța, Ligue 2: Auxerre - Sochaux, două nume grele pe punte, cu retrogradarea sub ele

Fotbal Franța

Cota: 1.49

Adaugat de: Matei Udrea

18 Apr 2019 23:54 414 0
Logo Auxerre
Logo Sochaux
Auxerre
Sochaux
VS
21:00 19 Aprilie 2019
Ligue 2 Franța

Analiză și informații pentru Auxerre v Sochaux

Auxerre - Sochaux, partidă din etapa a 33-a a ligii secunde din Franța programată vineri, de la ora 21.00, se anunță foarte grea pentru aceste nume cunoscute ajunse la doar câteva puncte deasupra zonei retrogradării. Amândouă dansează într-o echilibristică precară, Auxerre are momentan un avans mai mare față de locul 18, dar Sochaux este pe un trend clar superior.

Pariază pe victoria lui FC Barcelona cu Sociedad la o cotă mărită de 40.00!

Auxerre: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î E E

Auxerre (locul 14, 35 de puncte, golaveraj 29-30) a ieșit din iarnă de nerecunoscut. Anul 2019 a început foarte bine, cu două victorii la scor (4-0 în deplasare la Gazelec Ajaccio și 3-0 acasă cu Orleans), apoi s-a ales praful de tot. Echipa a intrat într-o incredibilă serie care a adus-o acum în pragul retrogradării. Au fost 11 meciuri în care Auxerre a marcat doar de două ori. În ultimele 6 etape n-a înscris deloc. Antrenorul Pablo Correa a fost dat afară pe 19 martie, acum 3 etape, noul tehnician Cedric Daury reușind, dacă nu să-și facă jucătorii să dea gol, măcar să nu mai primească în ultimele două partide: 0-0 acasă cu liderul Metz și 0-0 în deplasare la Niort. Acesta este un punct de plecare pentru echipa ajunsă pe locul 14, cu doar 3 puncte peste poziția 18, cea care trimite la barajul de retrogradare.

Gazdele nu contează, la acest joc, pe titularii Barreto și Adeoti, ambii accidentați.

Sochaux: Forma echipei, știri și statistici

E E V V Î

Sochaux (locul 17, 33 de puncte, golaveraj 21-39) are o dinamică opusă adversarei de sâmbătă, care a bătut-o, totuși, destul de rău în ultimii ani. Sochaux, însă, vine acum de foarte jos și are moralul mai ridicat. A pierdut în ultima etapă acasă, 1-3 cu Le Havre, dar înainte de asta avusese o serie de 4 meciuri fără înfrângere, 1-1 la liderul Metz, 0-0 acasă cu Troyes, 1-0 în deplasare la Niord, 1-0 acasă la fruntașa FC Paris (locul 4).

Ce se observă în 2019 la Sochaux este că primește foarte greu gol în deplasare. A avut până acum 6 astfel de meciuri: în două n-a primit deloc, iar în alte trei a primit câte unul singur. Excepție face o înfrângere cu 0-2 la Orleans.

În cele 16 meciuri în deplasare disputate în acest sezon, Sochaux are golaveraj 9-19. Cel al pauzei este însă absolut neobișnuit: 2-4.

Oaspeții vin fără doi jucători importanți accidentați, Fuchs și Paez.

Echipe probabile

Auxerre

Echipă probabilă Auxerre
Portar Michel
Fundași Marcelin, Tacalfred, Souprayen
Mijlocaşi Goujon, Fomba, Toure, Boto
Atacanţi Mancini, Yattara, Philippoteaux

Sochaux

Echipă probabilă Sochaux
Portar Prevot
Fundași Navarro, Verdon, Moltenis, Pendant
Mijlocaşi Daham, Owusu – Sakhi, Agoume, Mollo
Atacanţi Etoundi

Statistica meciurilor directe Auxerre v Sochaux

Astă-toamnă, în tur, Auxerre a câștigat la scor pe terenul celor din Sochaux: 4-1. Sezonul trecut din Ligue 2 a consemnat alte două victorii clare pentru Auxerre, 2-0 acasă în tur și 4-0 în deplasare în retur.
În total, s-au disputat 38 de partide între cele două formații. Auxerre a câștigat 24, Sochaux doar 5, alte 9 s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Auxerre v Sochaux

Un pariu destul de sigur la această partidă este totalul asiatic -2 – cota 1,86 la Unibet. Alte două pariuri care par să aibă mari șanse de câștig sunt acela că nu vor marca ambele echipe – cota 1,63 – și cel că Sochaux (într-o formă clar mai bună) nu pierde – cota 1,74.

Pont Auxerre vs Sochaux: Total asiatic -1 la pauză

Auxerre are deja 6 etape în care n-a mai înscris nici măcar un singur gol. A reușit, totuși, să stopeze măcar dezastrul din apărare, iar în ultimele două meciuri nici n-a încasat nimic. Sochaux stă ceva mai bine, în ultimele trei etape a reușit să înscrie de fiecare dată, dar dacă le socotim pe ultimele 9, vedem că în 5 n-a dat niciun gol, iar în celelalte 4 a marcat câte unul singur. Golaverajul pauzei acasă la Auxerre este 5-5, pe când golaverajul pauzei în deplasare pentru Sochaux este 2-4. Ambele au jucat câte 16 partide acasă și, respectiv, în deplasare. Acestea fiind datele unui meci foarte important pentru ambele echipe, putem încerca un total asiatic -1 la pauză. Pariul acesta are cota 1,49 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic -1 la pauză

Miza: 8/10

Cota: 1.49

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

20

Castigate:

5

Pierdute:

9

Anulate:

6

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici