1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Auxerre vs Lens

Auxerre vs Lens. Ponturi Pariuri Ligue 1, 03.06.2023

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-06-02 20:30:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

03 Iunie 2023, 22:00

Auxerre

Auxerre

versus
Lens

Lens

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Auxerre v Lens

Auxerre își joacă ultima șansă de a rămâne în Ligue 1, pe teren propriu, cu Lens. Echipa lui Ionuț Radu are două puncte peste Nantes, dar un golaveraj mai slab, astfel că are nevoie de succes pentru a nu sta cu emoții în privința partidei dintre Nantes și Angers. Lens vine pe terenul lui Auxerre deja calificată în grupele Ligii Campionilor. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Auxerre: Forma echipei, știri și statistici

Auxerre își are soarta în propriile mâini, în ultima etapă. Chiar dacă nu a reușit să-și îndeplinească obiectivul până acum, echipa lui Ionuț Radu știe ce are de făcut pentru a rămâne în Ligue 1. Și, mai important, nu depinde de nimeni altcineva. Tot ce trebuie să facă este să obțină același rezultat ca Nantes, care joacă împotriva lui Angers pe teren propriu. Cu alte cuvinte, s-o învingă pe Lens, pentru că este greu de crezut că Nantes va rata succesul în fața ultimei clasate. Singura problemă a lui Auxerre este că n-a mai învins pe nimeni în ultimele 6 meciuri de campionat, perioadă în care a obținut doar 3 rezultate de egalitate. Ultimul succes este un 2-1 chiar împotriva lui Nantes, echipa pe care speră s-o trimită în liga secundă. La acel moment, victoria cu Nantes era al treilea succes consecutiv. În ultima etapă, Auxerre a scos doar un rezultat de egalitate cu Toulouse (1-1). Pe teren propriu, Auxerre a dat și a luat gol în ultimele 3 meciuri, perioadă în care a scos doar două remize. Ultimul succes, cel cu Nantes, de la mijlocul lui aprilie. 

Radu nu are cum să lipsească din primul 11, evoluțiile lui fiind foarte apreciate de când a făcut pasul către Ligue 1. În atac, va juca Nuno Da Costa, brazilianul care a marcat de 5 ori în acest sezon. Auxerre nu este recunoscută drept o echipă care marchează mult, având până acum doar 34 de goluri marcate - antepenultimul atac din campionat. Doar ultimele două clasate au marcat mai puțin. În același timp, doar alte 4 echipe din Ligue 1 au primit mai multe goluri decât Auxerre, între care și deja retrogradatele Troyes, Ajaccio și Angers.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Lens: Forma echipei, știri și statistici

Lens vine la Auxerre cu imaginea unui căpcăun gata să înfrângă orice opoziție. Echipa lui Franck Haise a câștigat ultimele 6 partide din Ligue 1 și se laudă cu nu mai puțin de 10 victorii în ultimele 11 etape. Doar PSG a câștigat cu echipa Sang et Or în această perioadă, un 3-1 influențat de eliminarea timpurie a lui Abdul Samed - minutul 19. Lens și-a atins deja obiectivul - s-a calificat în grupele ediției viitoare din UEFA Champions League, una dintre cele mai mari surprize din ultimii ani, în Ligue 1. Lens a strivit orice opoziție și le-a lăsat în urmă pe Marseille, Monaco, Lille sau Rennes. Tocmai asta ar putea lucra în favoarea lui Auxerre, sentimentul datoriei împlinite. În ultima etapă de campionat, Lens a învins-o pe Ajaccio pe teren propriu. A fost 3-0 încă de la pauză, rezultat cu care s-a și încheiat partida. Lens are 4 victorii în ultimele 5 deplasări, după ce ratase succesul în precedentele 6 meciuri jucate departe de Bollaert-Delelis. Trei dintre cele 4 eșecuri stagionale ale băieților lui Haise au fost suferite în deplasări din 2023. 

Antrenorul lui Lens nu pare dispus să facă vreo concesie unui adversat aflat în dificultate și va miza pe cel mai bun prim 11 posibil. Frankowksi revine după suspendare și va fi titular în flancul stâng. Sotoca și Thomasson vor juca în spatele lui Openda, aflat, probabil, la ultimul meci în tricoul lui Lens. Belgianul este curtat intens de Milan. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Auxerre Echipă probabilă Auxerre
Portar Radu
Fundași Zedadka, Jubal, I. Toure, Raveloson, Mensah
Mijlocaşi Hein, B. Toure, Massengo, Sinayoko
Atacanţi Da Costa
Lens Echipă probabilă Lens
Portar Samba
Fundași Medina, Danso, Gradit
Mijlocaşi Machado, Fofana, Abdul Samed, Frankowski
Atacanţi Thomasson, Sotoca - Openda

Statistica meciurilor directe Auxerre v Lens

Lens este neînvinsă în ultimele 5meciuri cu Auxerre, care nici măcar nu a marcat în ultimele 3 confruntări directe. În tur a fost 1-0, cu un gol din penalty marcat de Frankowski. Ultimul succes al lui Lens este un 1-0 în 2017. Un rezultat de acest gen i-ar permite lui Auxerre să scape de retrogradare. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Auxerre v Lens

GG-ul are 1.60. Un meci cu cel puțin 3 goluri este cotat la 1.75. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Auxerre vs Lens Pont: Auxerre câștigă o repriză

Auxerre este cu spatele la zid, iar singura variantă de a rămâne în Ligue 1 este să câștige cu una dintre cele mai bune echipe ale acestui sezon. Auxerre este capabilă să obțină rezultatul de care are nevoie, mai ales în fața unui adversar care și-a îndeplinit obiectivul. Din oferta de pariuri Betano, am ales varianta în care echipa lui Ionuț Radu câștigă o repriză. Pontul poate fi câștigător și în cazul în care oaspeții câștigă la Auxerre.

Miza: 8/10
Cota: 1.91
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici