1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Monaco vs Clermont

Monaco vs Clermont. Ponturi Pariuri Ligue 1, 16.01.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-01-15 15:29:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

16 Ianuarie 2022, 16:00

AS Monaco

AS Monaco

versus
Clermont

Clermont

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru AS Monaco v Clermont

În etapa a 21-a din Ligue 1, AS Monaco primește vizita lui Clermont. Monegascii sunt implicați în lupta pentru un loc de UEFA Champions League, obiectiv de care îi despart 6 puncte. În ceea ce o privește pe Clermont, echipa lui Pascal Gastien își propune doar să rămână în Ligue 1. Deocamdată, Clermont ocupă locul 15, la doar două puncte peste zona retrogradării. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

AS Monaco: Forma echipei, știri și statistici

Aventura lui Philippe Clement pe banca lui AS Monaco n-a început foarte bine. Egalul de la Nantes i-a lăsat pe monegasci la 6 puncte în spatele locurilor care duc în Champions League. Aparent, nu e o distanță prea mare, dar Nice a câștigat deja în această etapă și s-a distanțat la 9 puncte. Marseille are un meci mai puțin, astfel încât Monaco este nevoită să câștige meciul cu Clermont cu orice preț, mai ales că lupta pentru cupele europene este foarte dură, iar distanțele dintre echipe sunt foarte mici.

Clement a primit câteva vești bune înaintea acestei întâlniri. Disasi, Ben Yedder și Fofana ar trebui să fie apți pentru meciul cu Clermont, după ce au ratat partida cu Nantes, din pricina Covid. Tchouameni a revenit încă din runda precedentă, astfel încât Clement nu mai are prea multe probleme de lot, mai ales că și Fabregas s-a întors la antrenamente. Diatta va lipsi în mod cert, din pricina unei accidentări. Caio Henrique va fi titular, în vreme ce Golovin va fi doar pe banca de rezerve. 

După ce a luat un singur punct în primele 3 meciuri pe teren propriu, Monaco a adunat 5 victorii și două remize în ultimele 7 partide jucate pe Stade Louis II. Va fi primul meci pentru Clement, pe teren propriu. Doar Bordeaux și Metz nu au marcat în Principat, în acest sezon. Lens și Marseille sunt singurele echipe care nu au luat gol de la Monaco, în deplasare. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Clermont: Forma echipei, știri și statistici

La revenirea în Ligue 1, Clermont Foot nu se descurcă deloc rău. E deasupra liniei retrogradării și trage speranțe că va putea rămâne în prima ligă, deși distanța față de zona roșie nu e decât de două puncte. Evoluțiile echipei lui Pascal Gastien sunt încurajatoare. Clermont n-a luat gol în ultimele două etape, în care a adunat 4 puncte, 1-0 la Angers și 0-0 cu Reims. Din septembrie încoace, de când PSG, Rennes și Monaco i-au dat 13 goluri, Clermont n-a mai pierdut niciun meci la mai mult de un gol diferență. 

Gastien are 5 jucători pe care nu se poate baza în mod cert. Seidu este suspendat, iar Allevinah, Bayo, Khaoui și Samed sunt plecați la Cupa Africii. În ceea ce-i privește pe Billong și Hountondji, cu probleme medicale, antrenorul lui Clermont speră să-i aibă măcar pe bancă. Ogier și Albert vor juca în centrul defensivei, iar Dossou, Berthomier și Rashani vor juca în spatele lui Hamel.

Victoria de la Angers (1-0) a fost doar a doua în deplasare, în acest sezon. Clermont avea 8 meciuri fără victorie pe teren străin, după succesul de la Bordeaux (2-0), obținut în august. Aceste două partide sunt și singurele în care Clermont nu a luat gol în deplasare. Echipa lui Gastien a marcat în 6 dintre cele 10 deplasări. 

Echipe probabile

AS Monaco Echipă probabilă AS Monaco
Portar Nubel
Fundași Aguilar, Disasi, Maripan, Jakobs
Mijlocaşi Tchouameni, Fofana - Volland, Henrique, Diop
Atacanţi Ben Yedder
Clermont Echipă probabilă Clermont
Portar Desmas
Fundași Zedadka, Ogier, Albert, NSimba
Mijlocaşi Magnin, Gastien - Dossou, Berthomier, Rashani
Atacanţi Hamel

Statistica meciurilor directe AS Monaco v Clermont

În tur, Monaco s-a impus cu 3-1, după ce Clermont a deschis scorul. La ultimul meci jucat în Principat, monegascii s-au impus cu 4-0, în 2013. 

Cote pentru AS Monaco v Clermont

Monaco are 1.47 la victorie. Un Over 1 în prima repriză este cotat la 1.75. 

AS Monaco vs Clermont Pont: Monaco câștigă HA (-1)

AS Monaco nu are loc de întors, dacă vrea să-și îndeplinească obiectivul. Are nevoie de victorie în fața unui adversar care, la prima vedere, nu pare să fie periculos. Totul depinde de rapiditatea cu care noul antrenor va reuși să-și implementeze ideile, dar cred că Philip Clement are abilitatea de a face asta cât mai repede. Clermont pare să fie adversarul ideal în acest moment, astfel încât Monaco să bifeze primul succes cu Clement pe bancă. Din oferta de pariuri Superbet am ales varianta în care monegascii se impun la două goluri diferență. Pentru mai multă siguranță, am apelat la handicapul asiatic, cu miza returnată în cazul unui succes la limită.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici