Share

Pont Franța, Ligue 1: Monaco - Amiens, ruletă rusească la retrogradare

Fotbal Franța

Cota: 1.90

Adaugat de: Matei Udrea

17 Mai 2019 22:16 773 0
Logo AS Monaco
Logo Amiens
AS Monaco
Amiens
VS
22:00 18 Mai 2019
Ligue 1 Franta

Analiză și informații pentru AS Monaco v Amiens

AS Monaco - Amiens, partidă programată sâmbătă, de la ora 22.00, în etapa a 37-a din campionatul Franței, va influența puternic lupta pentru evitarea retrogradării. Gazdele au o echipă teoretic mai bună, dar stau mai prost în clasament și sunt mai periclitate. Oaspeții sunt o formație modestă, dar care în acest an și-a exploatat foarte bine puținele resurse, păstrând acum șanse bune să rămână în Ligue 1.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

AS Monaco: Forma echipei, știri și statistici

E Î E Î Î

Monaco (locul 17, 33 de puncte, golaveraj 36-55) este într-o situație în care nimeni nu știe clar cum a ajuns. Vicecampioana sezonului trecut a pierdut mulți jucători astă-vară, a avut tot timpul o căruță de accidentați, și-a scos antrenorul țap ispășitor, l-a dat afară, pe urmă l-a readus când a devenit clar că echipa se îndreaptă vertiginos spre retrogradare. Transferurile făcute astă-iarnă, pentru a ranforsa echipa, au părut să dea roade în primele luni din 2019. Între etapele 19 (13 ianuarie – reluarea campionatului) și 29, Monaco a strâns 17 puncte, părăsise locurile retrogradabile și părea deja scăpată.
A urmat însă o altă cădere în gol. Între etapele 30 și 36, monegascii au mai reușit doar 3 puncte și acum sunt pe locul 17, la egalitate de puncte cu Caen (locul 18 – de baraj), pe care o devansează cu un singur gol la golaveraj.

Monaco are golaverajul pauzei 9-12 în cele 18 etape jucate acasă. În 4 partide, jumătatea meciului a prins-o cu 0-0, în alte 8 a fost 1-0 sau 0-1 și în 6 s-a dat mai mult de un gol până la pauză. În ultimele 4 meciuri pe teren propriu, Monaco a avut la pauză 0-0 cu Bordeaux, 0-1 cu Caen, 0-0 cu Reims și 1-0 cu St. Etienne.

Antrenorul Leonardo Jardim nu poate conta pe trei jucători aduși special în iarnă pentru a se salva de la retrogradare: Cesc Fabregas, Vainqueur și Nkoudou – toți accidentați. De asemenea, vor lipsi alți fotbaliști importanți: portarul titular Subasic și atacantul Jovetic.

Amiens: Forma echipei, știri și statistici

E Î E E E

Amiens (locul 16, 35 de puncte, golaveraj 29-49) era cotată, la startul acestui sezon, drept mare favorită la retrogradare. Echipă mică, fără resurse și jucători importanți, părea predestinată ultimului loc.
N-a fost chiar așa, Amiens a surprins multă lume și a reușit, cu organizarea jocului și gestionarea eficientă a resurselor limitate, să se păstreze mai tot timpul la o distanță bunicică de ultimele locuri.

Treaba n-a mai mers începând cu luna martie și situația s-a deteriorat treptat. Ultima victorie a fost reușită pe 9 martie, un 2-1 cu Nimes în etapa a 28-a. De atunci au trecut alte 8 meciuri în care Amiens a înregistrat 7 egaluri și o înfrângere, pierzând treptat avantajul substanțial (7 puncte) pe care-l avea la un moment dat față de ultimele 3 locuri. Acum este în situația de a risca să fie depășită de Monaco și Caen, ceea ce ar trimite-o pe loc de baraj.

Amiens are al treilea cel mai slab atac din Ligue 1 și a 12-a apărare. Are cele mai multe 0-0 din Ligue 1 – 7 etape din 36. În alte 8 s-a marcat un singur gol.

Preocuparea pentru apărare, determinată și de resursele valorice modeste, au făcut ca, la pauză, în meciurile de acasă, Amiens să aibă golaveraj 5-5, iar în deplasare 5-10. Din 18 etape în deplasare, Amiens a înscris în prima repriză în 4 și a primit gol în 8. În această secțiune – primele 45 de minute ale meciurilor de afară –, echipa pregătită de Christophe Pelissier are de 7 ori 0-0, de 7 ori 1-0 sau 0-1 și de 4 ori mai mult de un gol marcat. În ultimele 4 partide jucate în deplasare, Amiens a intrat de fiecare dată la pauză cu 0-0: la Angers, Dijon, Nantes și Montpellier.

Oaspeții nu-l vor avea, în acest foarte important meci, pe titularul Mendoza, accidentat.

Echipe probabile

AS Monaco

Echipă probabilă AS Monaco
Portar Benaglio
Fundași Sidibe, Glik, Naldo, Ballo-Toure
Mijlocaşi Jemerson, Adrien Silva – Gelson Martins, Golovin, Lopes
Atacanţi Falcao

Amiens

Echipă probabilă Amiens
Portar Gurtner
Fundași Krafth, Gouano, Dibassy, Pieters
Mijlocaşi Zungu, Monconduit, Blin, Timite
Atacanţi Guirassy, Konate

Statistica meciurilor directe AS Monaco v Amiens

Foarte puține meciuri au jucat Monaco și Amiens de-a lungul timpului. În turul acestui sezon a fost 2-0 în deplasare pentru Monaco. Anul trecut a fost 1-1 la Amiens, în tur, și 0-0 la Monaco, în retur.
În total, s-au jucat 5 partide. Monaco a câștigat 2, alte 3 s-au terminat la egalitate. Golaveraj: 6-3 pentru Monaco.

Cote pentru AS Monaco v Amiens

Va fi un meci cu miză foarte mare și e de așteptat ca echipele să fie atente. Pariul că se vor marca maximum două goluri are o cotă bună la Unibet – 2,05. Un alt pariu cu șanse bune de izbândă este acela că nu vor marca ambele formații – cota 1,73.

AS Monaco vs Amiens Pont: Total asiatic -1 la pauză

Amiens a avut 0-0 la pauză în ultimele 5 etape consecutiv. Monaco a avut la pauză de două ori 0-0, o dată 1-0 și o dată 0-1 în ultimele 4 etape jucate acasă. Miza mare a meciului, abilitatea oaspeților de a evita golurile în special în prima repriză și realitatea că Amiens s-ar putea să fie avantajată, în final, de o remiză la Monaco ne îndeamnă să încercăm un total asiatic -1 la pauză, cota 1,9 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic -1 la pauză

Miza: 7/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici