Share

Pont Franța – Ligue 1: Angers – Nimes, gazdele nu se simt prea bine, oaspeții sunt nou-promovați

Fotbal Franta

Cota: 1.64

Adaugat de: Matei Udrea

11 Aug 2018 12:16 346 0
Logo Angers
Logo Nimes
Angers
Nimes
VS
21:00 11 August 2018
Ligue 1 Franta

Analiză și informații pentru Angers v Nimes

Angers - Nimes (sâmbătă, ora 21.00, prima etapă din sezonul 2018-2019 în campionatul Franței) opune o formație de pluton din sezonul trecut, care între timp pare să mai fi slăbit valoric, și una nou-promovată, dar care arată o formă și un entuziasm mai mari. Deși e doar prima etapă, meciul ar putea cântări ulterior mult într-o economie a luptei pentru evitarea retrogradării.

Pariază la o cotă de 50 fără rulaj pe victoria lui Dinamo cu Viitorul!

Angers: Forma echipei, știri și statistici

Î E E Î Î

Angers (locul 14 în precedentul sezon) nu se simte prea bine. Golgheterul Toko Ekambi, care a dus în cârcă echipa anul trecut cu cele 17 goluri ale sale, a plecat la Villarreal. Au venit Pajot (St. Etienne), Manzala (Amiens), Bahoken (Strasbourg), Reine-Adelaide (Arsenal) și Cisse (Tours).
N-a fost, se vede treaba, îndeajuns, pentru că pregătirile au fost dezastuoase. Echipa a jucat 7 amicale în intersezon și a arătat o ineficiență totală: în 4 meciuri n-a înscris deloc, în alte 3 a reușit câte un singur gol. Bilanțul: 3 egaluri, 4 înfrângeri. E drept, și aproape toți adversarii au fost redutabili: Schalke, West Ham, Villarreal, Nantes, Caen, Lorient și mai modesta Les Herbiers la început (scor 1-1).

Nimes: Forma echipei, știri și statistici

V E V E Î

Nimes (locul 2 în Ligue 2 din precedentul sezon) a promovat acum în Ligue 1, dar într-o manieră destul de convingătoare, de pe locul 2. Echipa a pierdut peste vară doi oameni foarte importanți, pe Boscagli și Del Castillo, care au revenit la echipele de unde fuseseră împrumutați, Nice și Lyon. Au fost aduși în joc Landre (Genoa), Bouanga (Lorient), Diallo (Guingamp), Miguel (Tours), Lybohy (FC Paris), William (Angers) și cel mai bun portar din Ligue 2 în sezonul trecut, Paul Bernardoni, cu Clermont.

Campania dă semne că a fost mai eficientă decât cea de la Angers, pentru că Nimes a reușit rezultate încurajatoare în pauza competițională, 3-2 în deplasare la Ajaccio, 0-0 cu Toulouse, 3-3 cu Lens, 1-0 în deplasare cu Beziers. Ultimul meci, cu Guingamp, a însemnat și singura înfrângere din pregătiri, scor 0-1 în deplasare.

Echipe probabile

Angers

Echipă probabilă Angers
Portar Butelle
Fundași Manceau, Traoré, Thomas, Bamba
Mijlocaşi Manceau, Traoré, Thomas, Bamba
Atacanţi Bahoken

Nimes

Echipă probabilă Nimes
Portar Bernardoni
Fundași Alakouch, Briançon, Landre, Miguel
Mijlocaşi Diallo, Savanier, Bouanga, Ripart
Atacanţi Bozok, Alioui

Statistica meciurilor directe Angers v Nimes

Angers și Nimes nu s-au mai întâlnit de trei ani. Ultima oară, în Liga 2 din sezonul 2014-2015, a fost 3-2 pentru Nimes în tur și 3-0 pentru Angers în retur. Cu încă un sezon în urmă, 2013-2014, fiecare a câștigat pe terenul celuilalt: Nimes – Angers 0-2, Angers – Nimes 2-3.
În total, au fost 22 de meciuri directe, 10 câștigate de Angers, 8 de Nimes, 4 au fost remize.
 

Cote pentru Angers v Nimes

La NetBet, cota pentru pariul că se marchează mai puțin de 2,5 goluri este 1,64. De asemenea, pariul că nu vor înscrie ambele echipe este 1,8. Plauzibil e și că gazdele vor înscrie sub 1,5 goluri, așa cum au făcut-o toată vara – cota 1,52.

 

Pariază pe minim un gol marcat în Supercupa Spaniei la o cotă mărită de 25.00!

Pont Angers vs Nimes: Egal sau victorie Nimes

Evoluțiile din intersezon arată că Angers nu a găsit o soluție pentru a acoperi plecarea principalului om de gol. E posibil ca, dacă nu va fi rezolvată urgent, problema să se transforme într-o criză gravă. Oaspeții sunt în formă bunicică, s-au întărit corespunzător, au reușit să câștige meciurile din deplasare. La NetBet, cota pentru victorie Nimes sau egal este bună, 1,64.

Pont pariuri: Egal sau victorie Nimes

Miza: 7/10

Cota: 1.64

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

18

Castigate:

9

Pierdute:

8

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Inter vs PSV. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.70 11 Dec 2018 22:00 0