1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Angers – Nice

Angers – Nice – Ponturi Pariuri Fotbal Ligue 1 – 02.04.2023

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2023-03-31 17:25:00

Ponturi fotbal - Ligue 1

02 Aprilie 2023, 16:00

Angers

Angers

versus
Nice

Nice

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Angers v Nice

Angers – Nice se anunță unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri din etapa a XXIX-a a Ligue 1. Partida de pe „Stade Raymond-Kopa” este programată să înceapă sâmbătă, de la ora 16. Angers este „lanterna roșie”, cea mai slabă echipă din Franța, care este ca și retrogradată. De cealaltă parte, Nice, cu Didier Digard, luptă pentru un loc în viitoarea ediție a cupelor europene. Vă oferim pontul la finalul analizei.

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Angers: Forma echipei, știri și statistici

După opt ani petrecuți pe prima scenă fotbalistică din Franța, Angers este foarte probabil să retrogradeze. După 28 de runde a acumulat doar 10 puncte și are un bilanț de două victorii, patru rezultate de egalitate și 22 de înfrângeri. Este de departe cea mai slabă echipă la mai toate capitolele. Cele mai multe înfrângeri, cele mai puține goluri maracte și cele mai multe goluri încasate.

Nu a mai câștigat un meci oficial în Ligue 1 din 18 septembrie 2022. Culmea, atunci o învingea chiar pe Nice. Acum, înaintea returului cu echipa lui Dider Digard, care în tur nu se afla pe banca tehnică, Angers are cinci înfrângeri consecutive. În ultimele trei nu a reușit să marcheze.

Angers are o medie de peste 3 goluri primite în ultimele patru partide.

În plus, gazdele meciului de duminică au mai mulți accidentați. Chetti, Dinony, Eneme-Ella, Ghoulam, Kalla, Zinga și Salama nu vor putea fi utilizați. Din 7 martie 2023, pe banca tehnică a lui Angers, pentru a scufunda „nava”, a fost pus francezul Alexandre Dujeux.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Nice: Forma echipei, știri și statistici

Francezul în vârstă de 36 de ani Didier Digard este omul momentului la Nice. A fost instalat pe banca tehnică a echipei în 10 ianuarie 2023, iar de atunci nu a pierdut nicio partidă. Sunt 13 partide disputate, cinci rezultate de egalitate și opt victorii.

Timp în care Nice s-a calificat în sfeturile de finală ale Europa Conference League, după dubla victotrie cu Sheriff Tiraspol, 3-1 în returul din Franța, după 1-0 la Chișinău. Pentru Nice vor urma două meciuri cu Basel.

După 28 de etape, Nice se află în afara locurilor europene pe care le vizează. Are 44 de puncte, după 11 victorii, tot atâtea rezultate de egalitate și lase înfrângeri. Cu Dante și Todibo, are una dintre cele mai bune defensive din „Hexagon”. Înaintea meciului de la Angers, Nice are trei rezultate de egalitate consecutive în Ligue 1.

Să mai spunem că nu vor putea fi folosiți în deplasarea de la Angers Ndayishimiye, Atal, Diop și Mendy, cu toții accidentați. Importantă este revenirea atacantului Pepe, care în ultimul meci a fost utilizat 90 de minute.  

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Angers Echipă probabilă Angers
Portar Bernardoni
Fundași El Melali, Valery, Camara, Bamba, Doumbia
Mijlocaşi Capelle, Bentaleb, Mendy
Atacanţi Abdelli, Niane
Nice Echipă probabilă Nice
Portar Schmeichel
Fundași Rosario, Todibo, Dante
Mijlocaşi Beka, Beka, Boudaoui, Thuram, Bard
Atacanţi – Ramsey – Pepe, Laborde

Statistica meciurilor directe Angers v Nice

A fost surpriză în tur, un meci care s-a lăsat cu doi jucători eliminați. De la Nice, Todibo a văzut direct cartonașul roșu încă din primul minut de prelungire! Pe fondul superiorității numerice, pe finalul primei reprize, Angers a marcat prin Bentaleb. În partea secundă s-a restabilit egalitatea numerică pentru că a fost eliminat Boufal pentru cumul de cartonașe galbene. S-a încheiat cu victoria la limită a lui Angers.

Este singura victorie a lui Angers în ultimele șapte meciuri directe cu Nice. Ultima dată când se întâlneau pe „Stade Raymond-Kopa”, Nice câștiga cu scorul de 2-1. Tot Boufal, care între timp a ajuns la Al-Rayyan, a deschis scorul, iar Angers conducea la pauză. În partea secundă rezultatul a fost răsturnat grație unei „duble” a lui Delort, actualmente jucătorul lui Nantes.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Angers v Nice

O victorie a lui Nice într-un meci în care se va înscrie de cel puțin trei ori (2 & 3+) este cotată la 2,70 de Superbet Pariuri Sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Angers vs Nice Pont: Victorie Nice

Orice alt rezultat în afară de victoria lui Nice ar fi o mare surpriză. Didier Digard pare că a găsit formula succesului pentru echipa de pe coasta Mării Mediterane, neînvinsă de 13 partide, care are printre cele mai solide prestații din Ligue 1. Iar Nice a arătat exemplar în multe deplasări mult mai dificile, cum a fost la Marseille sau Monaco, unde s-a impus. Mizăm pe un succes a lui Nice în fața celei mai slabe echipe din „Hexagon”, la o cotă de 1,60 care ni se pare generoasă și pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

Ponturi fotbal - Ligue 1

Victorie Nice

1.60
Angers vs Nice

02 Apr 23, 16:00

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici