1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Angers - Montpellier. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța 4.04.2021. Oaspeții sunt favoriți, dar se anunță un meci strâns

Angers - Montpellier. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța 4.04.2021. Oaspeții sunt favoriți, dar se anunță un meci strâns

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-04-03 20:43:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

04 Aprilie 2021, 14:00

Angers

Angers

versus
Montpellier

Montpellier

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Angers v Montpellier

Angers - Montpellier, partidă programată duminică, de la ora 14.00, în etapa a 31-a din campionatul Franței, se prefigurează o luptă strânsă în care oaspeții au prima șansă. Gazdele sunt decimate, cu numeroși jucători indisponibili, iar oaspeții, neînvinși de 6 meciuri în deplasare, ar fi normal să-și îmbunătățească recordul.

Meciul se joacă fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Angers: Forma echipei, știri și statistici

Angers (locul 10, 40 de puncte, golaveraj 33-43) a fost o vreme în cărți pentru locurile de Liga Europa, dar în ultimele partide și-a pierdut eficiență. „Alb-negrii” n-au reușit să înscrie în înfrângerea suferită acasă, 0-1 cu St. Etienne, apoi au remizat 0-0 la Brest, deși adversarii au jucat foarte slab. Una din principalele cauze poate fi ieșirea din formă a atacantului și golgheterului Bahoken, care n-a mai dat gol de 12 meciuri.

Totuși, echipa dispune de jucători buni în atac, iar duminică pe teren se vor afla, pe lângă Bahoken (5 goluri până acum), și Fulgini (5), Diony (4), Capelle (3), Mangani (3).

Infirmeria gazdelor e arhiplină. Lipsesc Boufal, Coulibaly, Ebosse, Thioub, Cabot, Alioui și Cho.

Montpellier: Forma echipei, știri și statistici

Montpellier (locul 8, 44 de puncte, golaveraj 48-49), o echipă a extremelor, a depășit perioada îngrozitoare din intervalul 16 decembrie – 3 februarie, când a înregistrat 3 remize și 6 înfrângeri, iar acum se bucură de o lungă invincibilitate. Formația lui Michel Der Zakarian a ajuns la 6 victorii și 4 remize în 10 partide și a reintrat în lupta pentru locul 5, calificant în Liga Europa, de care o mai despart doar 4 puncte.

Montpellier este o formație cu foarte multe GG-uri. Înscrie și primește multe goluri. Are al 5-lea atac din Ligue 1 și a 5-a cea mai slabă apărare. În ultimele 4 partide disputate de această echipă s-au dat goluri de ambele porți.  

Spre deosebire de gazdele “tocate” de accidentări, oaspeții au duminică un singur jucător lipsă, pe Oyongo.

Echipe probabile

Angers Echipă probabilă Angers
Portar Bernardoni
Fundași Manceau, Traore, Thomas, Doumbia
Mijlocaşi Amadou, Mangani – Capelle, Fulgini, Pereira Lage
Atacanţi Bahoken
Montpellier Echipă probabilă Montpellier
Portar Omlin
Fundași Sambia, Hilton, Congre, Cozza
Mijlocaşi Ferri, Savanier, Laborde, Mollet, Mavididi
Atacanţi Delort

Statistica meciurilor directe Angers v Montpellier

În turul acestui sezon, Montpellier a câștigat acasă cu 4-1.

În sezonul trecut, turul a fost fără goluri, Montpellier – Angers 0-0. Returul a fost câștigat de Angers cu 1-0.

Acum două campionate, Angers a învins acasă cu 1-0, returul a consemnat remiza, Montpellier – Angers 2-2.

S-au disputat, în total, 20 de meciuri. Angers a învins în 4, Montpellier în 9, alte 7 jocuri s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Angers v Montpellier

Cred că sunt șanse să avem mai mult de două goluri. Oferta Betano pariuri e foarte bună – 2,12 pentru minimum 3 înscrise. De asemenea, foarte ofertantă e și propunerea pentru totalul asiatic +1 la pauză – tot cota 2,12.

Angers vs Montpellier Pont: Ambele echipe marchează

Angers are golaveraj acasă 15-20 în 14 etape, în timp ce Montpellier are golaveraj în deplasare 18-19 în 14 etape. Gazdele rămân un adversar redutabil chiar dacă au pierdut șansele reale la un loc în cupele europene, iar pe teren propriu au marcat în 5 din ultimele 6 meciuri. Oaspeții au dat gol în 5 din ultimele 6 deplasări și se străduiesc să rămână în lupta pentru locul 5, așa că vor trebui să atace și să înscrie, în condițiile în care apărarea nu e punctul lor forte. Mizăm pe GG, cu cota 1,82 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.82
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici