Share

Pont Franța – Ligue 1: Angers - Montpellier, ajung oaspeții la al 12-lea meci consecutiv fără înfrângere?

Fotbal Franța

Cota: 1.75

Adaugat de: Matei Udrea

08 Noi 2018 15:03 412 0
Logo Angers
Logo Montpellier
Angers
Montpellier
VS
21:00 10 Noiembrie 2018
Ligue 1 Franța

Analiză și informații pentru Angers v Montpellier

Angers - Montpellier, partidă programată sâmbătă, de la ora 21.00, etapa a 13-a din Ligue 1, aduce peste gazdele aflate în impas una din cele mai periculoase echipe ale campionatului francez. Angers traversează o perioadă cu rezultate slabe, în timp ce Montpellier, cocoțată pe locul 2, n-a mai pierdut de trei luni.  

Pariază pe „ambele marchează” la Dinamo vs FCSB la o cotă CASH de 25.00!

Angers: Forma echipei, știri și statistici

E E Î E Î

Angers (locul 15, 12 puncte, golaveraj 16-19) are deja o serie de cinci partide fără înfrângere în campionat (și șase oficiale, dacă socotim egalul din Cupa Ligii cu Guingamp), motiv pentru care a ajuns pe locul 15 în clasament. Angevinii mai păstrează doar două puncte avans față de ocupanta locului 18 (de baraj), iar coșmarul a revenit. Încă dinaintea sezonului, specialiștii din Franța estimau că Angers este printre cele mai periclitate echipe. O perioadă, echipa și-a surprins criticii cu rezultate care au ținut-o departe de zona roșie. Dar acea epocă s-a dus și acum pericolul e iminent.

În mod interesant, Angers a obținut mai multe puncte în deplasare (7) decât acasă (5). Pe propriul teren a disputat 6 meciuri: 3-4 cu Nimes (etapa 1), 1-0 cu Lille (etapa a 4-a), 0-0 cu Toulouse (etapa a 6-a), 0-1 cu Guingamp (etapa a 8-a), 2-2 cu Strasbourg (etapa a 9-a), 1-2 cu Lyon (etapa a 11-a).

Gazdelor le vor lipsi în acest joc fotbaliști importanți: căpitanul Traore este suspendat, vicecăpitanul Mangani este accidentat, alți doi titulari – Pajot și Manzala – sunt și ei indisponibili.

Montpellier: Forma echipei, știri și statistici

E V V Î V

Montpellier (locul 2, 25 de puncte, golaveraj 20-17) a ratat anul trecut obiectivul calificării în cupele europene, dar în acest sezon pare decisă să nu mai lase nimic la voia întâmplării. Echipa a pornit greoi și, în primele 3 meciuri pe teren propriu, a reușit contraperformanța să piardă 7 puncte! În același timp, după o primă etapă complet ratată, 1-2 acasă cu Dijon, Montpellier a găsit resursele și eficiența de a nu mai pierde niciun meci. Așa a ajuns, acum, pe locul 2, după o serie invincibilă de 11 etape.

Printre multele calități care au propulsat-o peste favoritele OM și OL (de exemplu), Montpellier o are și pe aceea că reușește să performeze și în deplasare. Din cele 25 de puncte, 14 au fost luate acasă și 11 pe teren advers.

Până acum, Montpellier a disputat 5 partide în deplasare: 2-1 cu Amiens (etapa a 2-a), 1-0 cu Reims (etapa a 4-a), 2-2 cu Caen (etapa a 7-a), 1-1 cu Guingamp (etapa a 9-a), 3-0 cu Toulouse (etapa a 11-a). Așadar, 2 victorii, 3 egaluri, golaveraj 9-4.

Oaspeții îl vor putea folosi la jocul de sâmbătă pe Pedro Mendez (căruia i-a expirat suspendarea).

Echipe probabile

Angers

Echipă probabilă Angers
Portar Butelle
Fundași Manceau, Pavlovic, Thomas, Bamba
Mijlocaşi Santamaria – Reine-Adelaide, N’Doye, Capelle, Tait
Atacanţi Bahoken

Montpellier

Echipă probabilă Montpellier
Portar Lecomte
Fundași Pedro Mendez, Hilton, Congre
Mijlocaşi Aguilar, Skhiri, Le Tallec, Lasne – Laborde, Mollet
Atacanţi Delort

Statistica meciurilor directe Angers v Montpellier

În sezonul trecut, Montpellier a ieșit în avantaj: 1-1 în deplasare, 2-1 acasă. În Cupa Ligii, tot Montpellier a câștigat, 1-0 în deplasare.

Au fost 15 meciuri directe de-a lungul timpului: 8 victorii Montpellier, 2 victorii Angers, 5 egaluri.

Cote pentru Angers v Montpellier

Angers are nevoie mare de puncte, Montpellier a înscris în toate partidele disputate în deplasare, de aceea cota 2,08 pusă de Betano pe pariul că marchează ambele formații pare perfect plauzibilă. O altă miză de același tip, doar puțin mai riscantă, dar mult mai profitabilă, este aceea că Montpellier nu pierde într-un meci în care marchează ambele echipe – cota 2,8.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Angers vs Montpellier: Montpellier câștigă sau egalul returnează banii (2, X-ul stă)

Angers și Montpellier sunt două echipe cu o trăsătură rară: reușesc să ia mai multe puncte din deplasare decât pe propriul teren. Numai că sâmbătă Montpellier beneficiază de statutul de vizitatoare. Oaspeții au și alte avantaje: un parcurs net superior, mai multe goluri înscrise, mai puține goluri primite etc. Din acest motiv optăm pentru pariul că Montpellier câștigă cu marja de siguranță a egalului care returnează banii – cota 1,75 pe Betano.

Pont pariuri: Montpellier câștigă sau egalul returnează banii (2, X-ul stă)

Miza: 7/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

20

Castigate:

6

Pierdute:

5

Anulate:

7

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Dimitrov - Nadal. 18.04.2019
Cota: 1.50 18 Apr 2019 15:00 0