Angers - Lorient. Ponturi Pariuri Ligue 1, Franța 21.11.2021. Cine se ridică din criză?

Fotbal Franța

Cota: 2.00

Adaugat de: Matei Udrea

20 Noi 2021 19:52 499 0
Logo Angers Angers
Logo Lorient Lorient
VS
16:00 21 Noiembrie 2021
Fotbal Franţa - Ligue 1

Analiză și informații pentru Angers v Lorient

Angers - Lorient, partidă programată duminică, de la ora 16.00, în etapa a 14-a din campionatul Franței, opune două formații care momentan stau mulțumitor în clasament, dar care sunt, de fapt, într-o criză prelungită. Anges n-a mai câștigat de 4 etape, iar Lorient – chiar de 6. Ambele echipe continuă să dea randament în atac și să înscrie constant, dar rezultatele întârzie din cauza problemelor din defensivă.

Totuși, pentru oaspeți situația este mai presantă, Lorient fiind la trei puncte distanță de primul loc retrogradabil.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Angers: Forma echipei, știri și statistici

V Î E Î E

Angers (locul 10, 18 puncte, golaveraj 19-16), una din echipele medii spre bune din campionatul Franței, a început acest sezon excelent, cu 3 victorii și două remize. Apoi a scăzut ritmul, iar în ultimele 7 etape a mai câștigat o singură dată. Lucrurile s-au agravat de o lună încoace: 1-2 în deplasare cu PSG, 2-2 în deplasare cu St. Etienne, 1-2 acasă cu Nice, 1-1 în deplasare cu Lille.

Echipa are mai departe un randament ofensiv mulțumitor, 19 goluri în 13 jocuri, și a marcat în 9 din ultimele 10 etape, dar lacune defensive majore au privat-o de rezultate mai bune: de 8 ori a fost GG în acest interval expus mai sus.

Pe propriul teren, echipa antrenată de Gerald Baticle are golaveraj 10-8 în 6 etape.

La partida de duminică, Angers va fi însă lipsită de mijlocașul-cheie Angelo Fulgini, suspendat. Apărătorul Abdoulaye Bamba și mijlocașul Zinedine Ould Khales sunt, de asemenea, indisponibili din cauza accidentărilor.

Lorient: Forma echipei, știri și statistici

E Î E Î Î

Lorient (locul 13, 15 puncte, golaveraj 13-20) este într-o situație periculoasă în clasament, deși ocupă un loc mulțumitor. Echipa n-a mai învins de 6 etape și mai are doar 3 puncte avans față de formația clasată pe locul de baraj.

Randamentul ofensiv al formației lui Christophe Pelissier este cel mai slab din Ligue 1, deși se poate observa, din rezultate, că Lorient chiar reușește să marcheze aproape meci de meci chiar și în această serie fără victorii: 1-1 în deplasare cu Lyon, 1-1 acasă cu Clermont, 1-4 în deplasare cu OM, 1-1 acasă cu Bordeaux, 0-4 în deplasare cu Strasbourg, 1-2 acasă cu Brest.

Așadar, goluri în 5 din ultimele 6 jocuri, chiar dacă s-au obținut doar 3 remize. În deplasare, în special, este o problemă, Lorient având 4 remize și 3 înfrângeri în 7 jocuri, cu golaveraj împovărător, 6-15.

La Lorient vor lipsi Hergault, suspendat, și portarul titular Lauriente, accidentat. Sunt așteptați să revină însă titularii Lemoine, Monconduit și Le Goff, care au fost și ei accidentați.

Echipe probabile

Angers

Echipă probabilă Angers
Portar Bernardoni
Fundași Manceau, Traore, Thomas
Mijlocaşi Cabot, Mangini, Mendy, Doumbia
Atacanţi Boufal – Cho, Bahoken

Lorient

Echipă probabilă Lorient
Portar Nardi
Fundași Mendes, Laporte, Morel
Mijlocaşi Silva, Le Fee, Lemoine, Monconduit, Le Goff
Atacanţi Moffi, Grbic

Statistica meciurilor directe Angers v Lorient

Au fost puține partide oficiale între cele două formații în ultimii ani.

Astă-vară, într-un amical, Lorient a învins cu 1-0.

În campionatul trecut, fiecare echipă și-a câștigat meciul de acasă cu scor identic, 2-0.

În vara anului trecut a fost un amical încheiat 0-0 la Lorient.

În vara lui 2018, un alt amical jucat la Angers a fost câștigat de Lorient cu 3-1.

În total, s-au disputat 21 de partide. Angers a câștigat 5, Lorient 9, de 7 ori a fost remiză.

Cote pentru Angers v Lorient

Angers are golaveraj 3-4 la pauză în cele 6 etape jucate acasă până acum. Lorient are un spectaculos 5-5 la pauză în cele 7 etape jucate în deplasare până acum. Și rezultatele din ultimele etape ne îndreptățesc să credem că sunt șanse mari să se deschidă scorul în primele 45 de minute. Angers n-a avut niciodată 0-0 la pauză în cele mai recente 5 meciuri, iar Lorient – doar o dată. Betano pariuri are o excelentă cotă 2,2 pentru totalul asiatic HT +1.

Angers și Lorient par însă destul de apropiate valoric, iar motivația oaspeților este foarte mare. Este genul de meci unde putem vedea o remiză dacă nu la final, măcar la pauză. X-ul la pauză sau final are, în oferta Betano pariuri, cota 1,65.

Angers vs Lorient Pont: Ambele echipe marchează

În ciuda rezultatelor proaste, vedem că ambele echipe își fac treaba în atac. Angers are GG în ultimele 6 etape consecutiv. Lorient a avut GG în 5 din ultimele 6. În mod clar, fiecare dintre cele două formații își va propune să speculeze momentul prost al adversarului pentru a-și realiza propria ieșire din criză. Așa că vom miza pe GG – cota 2.00 în oferta Superbet pariuri sportive.

Pont pariuri: Ambele echipe marchează

Miza: 7/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Matei Udrea

Ponturi:

24

Castigate:

9

Pierdute:

11

Anulate:

1

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici