1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Angers - Lorient. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța 6.12.2020. Prima victorie a gazdelor după două luni și jumătate?

Angers - Lorient. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța 6.12.2020. Prima victorie a gazdelor după două luni și jumătate?

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-12-05 12:14:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

06 Decembrie 2020, 16:00

Angers

Angers

versus
Lorient

Lorient

1.88

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Angers v Lorient

Angers - Lorient, partidă programată duminică, de la ora 16.00, în etapa a 13-a din campionatul Franței, pornește de la un avantaj teoretic pentru echipa gazdă. Angers are mai multă calitate în atac și este într-o formă superioară, în timp ce nou-promovata Lorient a ajuns la 5 meciuri fără gol înscris.

Partida se dispută fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

 

Angers: Forma echipei, știri și statistici

Angers (locul 8, 19 puncte, golaveraj 18-22) este în acest sezon o echipă în progres față de precedentul, întăririle aduse în vară integrându-se bine. Angevinii sunt o echipă eficientă în atac, cu al optulea atac din Ligue 1. Apărarea e doar aparent fragilă (22 de goluri în 12 etape), pentru că, dacă luăm la mână meciurile, vedem că 10 goluri s-au încasat în doar două întâlniri, cu „monstrul” PSG (scor 1-6 la Paris) și puternica Montpellier (scor 1-4, tot în deplasare).

Chiar dacă aceste corecții au fostu suferite pe teren advers, principala problemă a formației antrenate de Stephane Moulin rămân însă partidele de acasă. Angers are doar două victorii pe teren propriu în acest sezon, 1-0 cu Reims și 3-2 cu Brest. Alte 3 meciuri au fost pierdute, 0-2 cu Bordeaux, 0-3 cu Nice și 0-1 cu Lyon. Unul s-a încheiat la egalitate: 1-1 cu Metz. Echipa n-a mai câștigat acasă din 27 septembrie.
Duminică poate fi însă un moment bun pentru redresare, mai ales că n-au apărut probleme de lot față de etapa trecută și e posibil ca Stephane Moulin să trimită în teren formula câștigătoare la Lens.

Lorient: Forma echipei, știri și statistici

Lorient (locul 18, 8 puncte, golaveraj 12-22) a promovat anul acesta după câteva sezoane petrecute în Ligue 2, dar deocamdată pare depășită de valoarea competiției unde a ajuns. A luat 5 puncte în ultimele 10 etape, suferind 7 înfrângeri.
Colac peste pupăză, în ultimele luni a intrat într-o profundă criză ofensivă. N-a mai reușit să înscrie niciun gol după 17 octombrie, iar de atunci au trecut 5 etape: 0-1 acasă cu OM, 0-0 în deplasare cu Dijon (care în acest sezon e ciuca bătăilor), 0-2 acasă cu Lorient, 0-4 în deplasare cu Lille, 0-1 acasă cu Montpellier.

Compartimentul ofensiv este, de fapt, principala problemă a echipei, Lorient având al doilea cel mai slab atac din Ligue 1. Asta și deosebește formația antrenată de Christophe Pelissier de adversara sa de duminică, în condițiile în care ambele primesc destul de multe goluri.

Atacantul Adrian Gbric, adus în intersezon de la Clermont, unde anul trecut dăduse 17 goluri în 26 de meciuri, acum n-a mai înscris niciunul în ultimele 9! E de așteptat ca Pelissier să renunțe la a-l mai titulariza, încercând alte variante. De la Lorient va lipsi și fundașul dreapta Mendes, accidentat la genunchi.  

Echipe probabile

Angers Echipă probabilă Angers
Portar Bernardoni
Fundași Manceau, Traore, Thomas, Doumbia
Mijlocaşi Amadou, Mangani – Cabot, Fulgini, Lage
Atacanţi Bahoken
Lorient Echipă probabilă Lorient
Portar Nardi
Fundași Delaplace, Laporte, Gravillon, Goff
Mijlocaşi Chalobah, Abergel – Lauriente, Boisgard, Wissa
Atacanţi Hamel

Statistica meciurilor directe Angers v Lorient

Jocurile între cele două formații au fost foarte echilibrate în ultimii ani. Astă-vară, într-un amical, a fost Lorient – Angers 0-0. În vara lui 2018, într-un alt joc de verificare, Lorient a învins la Angers cu 3-1. Ceva mai devreme, pe 7 ianuarie 2018, în Cupa Franței, tot Lorient câștigase la Angers cu 2-0.

În sezonul 2016-2017 din Ligue 1 s-au înregistrat două remize, 2-2 la Angers, 1-1 la Lorient.

Ultima victorie a angevinilor datează din martie 2016, în Ligue 1: scor 5-1.

În total, au fost 18 jocuri între cele două echipe. Angers a câștigat 4, Lorient 7, alte 7 s-au încheiat la egalitate.

Cote pentru Angers v Lorient

Ambele formații au defensive slăbuțe, dar Lorient trece printr-o criză majoră în atac. Cred că sunt șanse mari ca oaspeții să nu înscrie nici acum. Superbet oferta: cota 1,95 pentru NG (nu marchează ambele echipe). Mai aplicat, putem merge pe varianta că Lorient nu dă gol – cota 2,45 oferită de Betano pariuri.

Angers vs Lorient Pont: Angers câștigă

Angers are categoric o problemă acasă, unde n-a mai câștigat din 27 septembrie, dar meciul cu Lorient pare ocazia perfectă să rupă lanțul slăbiciunilor. Oaspeții au pierdut 5 din cele 7 jocuri în deplasare din acest sezon și, în plus, par să treacă printr-o criză majoră în atac, unde n-au reușit să mai înscrie niciun gol după 17 octombrie! Mizăm pe calitatea superioară a atacului gazdelor, care în plus vin încurajate de succesul reușit etapa trecută, în deplasare, pe terenul unei alte nou-promovate (Lens). Superbet oferta: cota 1,88 pentru victorie Angers.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Angers câștigă

1.88
Angers vs Lorient

06 Dec 20, 16:00

Miza: 7/10
Cota: 1.88
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici