Share

Pont Franța, Ligue 1: Amiens - Toulouse, doar gazdele mai tremură

Fotbal Franța

Cota: 1.63

Adaugat de: Matei Udrea

10 Mai 2019 22:22 458 0
Logo Amiens
Logo Toulouse
Amiens
Toulouse
VS
21:00 11 Mai 2019
Ligue 1 Franta

Analiză și informații pentru Amiens v Toulouse

Amiens - Toulouse, partidă programată sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a 36-a din campionatul Franței, opune două vecine din subsolul clasamentului dar care sunt însă în situații diferite. Amiens este în pericol mare să retrogradeze, având doar 4 puncte peste ocupanta locului 18 (care merge la baraj). Toulouse, în schimb, are 7 puncte avans și e foarte improbabil ca în ultimele 3 etape să fie pierdut acest avantaj.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Amiens: Forma echipei, știri și statistici

E E Î E E

Amiens (locul 16, 34 de puncte, golaveraj 29-49) părea, prin luna martie, că nu va mai avea emoții. Deși oscila între locurile 16-17, echipa obținuse un avans consistent (8 puncte) față de Caen, care era pe locul 18. Numai că, în ultimele 7 etape, Amiens n-a mai câștigat niciun meci. A reușit 6 egaluri și a pierdut un meci, în timp ce Caen a luat, în același interval, 10 puncte. Avansul s-a redus la jumătate, iar acum fiecare punct devine foarte important.

Amiens este una din echipele slabe din Ligue 1. E oricum meritoriu că acum e deasupra zonei retrogradării, când înaintea sezonului era socotită printre candidatele la ultimul loc. Are al cincilea cel mai slab atac din competiție și a șaptea cea mai slabă apărare. S-a gospodărit însă în așa fel încât să obțină punctele necesare. Pe propriul teren a obținut 22 de puncte, cu golaveraj 18-21.

În prima repriză a celor 17 meciuri jucate acasă are un golaveraj elocvent, 5-5. În 9 din aceste meciuri s-a intrat la pauză cu 0-0, în 6 meciuri cu 1-0 sau 0-1 și în doar două s-a marcat mai mult de un gol.

În ultimele 5 etape din Ligue 1, Amiens a disputat două meciuri acasă și 3 în deplasare. De 4 ori, prima repriză s-a terminat 0-0. O dată (cu Saint Etienne) a fost 1-1.

Gazdele nu pot conta pe fundașul Gouano.

Toulouse: Forma echipei, știri și statistici

V Î E Î E

Toulouse (locul 15, 37 de puncte, golaveraj 32-50) termină încă un sezon sub pretenții, dar în orice caz e scăpată de emoții – un progres față de anul trecut, când s-a clasat pe locul 18 și s-a salvat după baraj. Echipa are parametri superiori adversarei de sâmbătă, dar nu cu mult. Are al 15-lea atac din Ligue 1 și tot a 15-a apărare. În 2019 a înregistrat 3 victorii, 7 egaluri și 7 înfrângeri, bilanț foarte slab, dar suficient să o pună la adăpost pentru că alții au fost și mai dezastruoși.

În deplasare, în acest an Toulouse a disputat 7 partide: o victorie, un egal, 5 înfrângeri, golaveraj 6-12.

La pauză, în 17 etape disputate până acum în deplasare, golaverajul este 7-15. Echipa a înscris în prima repriză în 6 din cele 17 partide și a primit gol în 11 dintre ele. În primele 45 de minute s-a înregistrat de 4 ori 0-0, de 7 ori 1-0 sau 0-1 și de 6 ori mai mult de un gol.

În ultimele 5 etape din Ligue 1 (3 acasă, două în deplasare), Toulouse a avut la pauză de 3 ori 0-0, o dată 0-2 (la St. Etienne) și o dată 1-1 (acasă, cu Rennes).

Oaspeții vin la acest meci cu toți titularii.

 

Echipe probabile

Amiens

Echipă probabilă Amiens
Portar Gurtner
Fundași El Hajjam, Adenon, Dibassy, Pieters
Mijlocaşi Ghoddos, Blin, Gnahore, Timite
Atacanţi Guirassy, Konate

Toulouse

Echipă probabilă Toulouse
Portar Reynet
Fundași Shoji, Julien, Moubandje
Mijlocaşi Amian, Sidibe, Sangare, Sylla – Durmaz
Atacanţi Dossevi, Gradel

Statistica meciurilor directe Amiens v Toulouse

În tur, Amiens a câștigat un meci important la Toulouse, scor 1-0. Acum un sezon s-a marcat, de asemenea, puțin în meciurile dintre cele două echipe: a fost 1-0 în tur pentru Toulouse și 0-0 în retur, la Amiens.

În total, cele două formații s-au întâlnit de 9 ori. De 3 ori a câștigat Amiens, de 4 ori Toulouse, de două ori a fost remiză. Golaveraj general: 11-9 pentru Toulouse.

Cote pentru Amiens v Toulouse

Pariul că la pauză va fi egal are cota 1,93 la Unibet. La aceeași agenție, pariul că nu înscriu ambele formații are cota 1,68. Ar fi de luat în seamă și totalul asiatic -2, cu cota 1,94 la Unibet.

Pont Amiens vs Toulouse: Total asiatic la pauză -1

În ultimele 5 etape din Ligue 1, Amiens a avut la pauză 0-0 de 4 ori, iar Toulouse de 3 ori. Cele două echipe nu strălucesc la capitolul ofensiv. Amiens este interesată să nu piardă în primul rând, pentru că un punct s-ar putea să fie salvator la final, pe când Toulouse este aproape în vacanță, ea fiind ca și salvată de la retrogradare. Din acest motiv putem opta pentru un total asiatic -1 la pauză. Pariul are cota 1,63 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic la pauză -1

Miza: 7/10

Cota: 1.63

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

16

Castigate:

8

Pierdute:

6

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Schalke vs Mainz. Germania Bundesliga
Cota: 1.35 20 Sep 2019 21:30 0