Share

Cupa României, pariul pentru Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș

Ponturi Fotbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

17 Apr 2018 01:52 1,7k 0
Logo FC Hermannstadt
Logo Gaz Metan Medias
FC Hermannstadt
Gaz Metan Medias
VS
17:00 17 Aprilie 2018
Cupa României

Analiză și informații pentru FC Hermannstadt v Gaz Metan Medias

În prima semifinală a Cupei României se întâlnesc la Sibiu, Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș, iar noi ne-am gândit să vă propunem următorul pariu. Cele două echipe aparțin aceluiași județ, iar orașele sunt despărțite de numai 60 de km. 

Meciul va fi arbitrat de Sebastian Colțescu, unul dintre cei mai exigenți arbitri în activitate.

Hermannstadt este pe locul al doilea în liga a doua, cu mari șanse de a obține promovarea directă. Echipa este condusă de Alexandru Pelici, un antrenor specializat în promovări, care a știut ce jucători să adune și ce tactică să adopte pentru a îndeplini obiectivul, promovarea în liga 1. Hermannstadt este surpriza acestei ediții de cupă, după ce a reușit să o elimine în runda precedentă pe FCSB, cu un categoric 3-0. A fost a treia victimă din Liga 1, după victoriile cu FC Voluntari și Juventus, toate pe teren propriu și fără gol primit.

Gaz Metan Mediaș luptă pentru a rămâne în Liga 1, aceasta fiind prioritatea în acest moment. Medieșenii au pierdut sâmbătă la Sepsi și îi așteaptă o confruntare importantă pe terenul lui Juventus, duminică. Totuși, Pustai nu va menaja pe nimeni și va încerca să trimită un 11 care să-i dea speranțe pentru retur.

Mediașul a reușit să marcheze în deplasare împotriva echipelor de același calibru și a arătat un joc ofensiv bine elaborat.

 

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Terenul propriu reprezintă punctul forte al acestei formații, în liga a doua Hermannstadt a obținut 13 victorii și 2 rezultate de egalitate în 15 partide, cu un golaveraj de 28-3. Remarcabilă prestația defensivei, care se bazează pe portarul Căbuz și pe o linie de fund alcătuită din Pamfile, Crișan, Stoica și Tătar. La mijloc, Pelici are multiple variante, mai ales după venirea în iarnă a lui Danci, Surugiu și Curtean, toți trei de la Mediaș. În atac, Bogdan Rusu este golgheterul echipei cu 16 goluri, sprijinit de Hergheligiu și Blănaru.

Gaz Metan Medias : Forma echipei, știri și statistici

Î E V V Î

Se anunță modificări față de echipa aliniată cu Sepsi, iar printre acestea ar fi titularizările lui Sîrghi, Tîrcoveanu sau Caiado, precum și cea a lui Paul Pîrvulescu, utilizat prea puțin până acum.

Rondon ar putea fi menajat, deoarece este cel mai important marcator în acest an, iar în locul său ar putea juca Chamed.

Echipe probabile

FC Hermannstadt

Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Căbuz
Fundași Pamfile, Crișan, Stoica, Tătar
Mijlocaşi Dîlbea, Danci, Surugiu, Neagu, Hergheligiu
Atacanţi Rusu

Gaz Metan Medias

Echipă probabilă Gaz Metan Medias
Portar Greab
Fundași Crețu, Constantin, Fytanidis, Popovici
Mijlocaşi Sîrghi, Cristea, Diogo, Tîrcoveanu, Pîrvulescu
Atacanţi Chamed

Statistica meciurilor directe FC Hermannstadt v Gaz Metan Medias

Nu s-au întâlnit niciodată

Cote pentru FC Hermannstadt v Gaz Metan Medias

În prima semifinală a Cupei României se întâlnesc la Sibu, Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș, iar noi ne-am gândit să vă propunem un pariu pe cornere.

Pentru cine se simte mai cu spirit de aventură, poate ataca un corner suplimentar al gazdelor, la o cotă frumoasă de 2,40, dar pentru un pariu cu risc mai redus, se poate juca Hermannstadt peste 3,5 cornere la o cotă de 1,35, cotă numai bună pentru a fi introdusă într-o dublă.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont FC Hermannstadt vs Gaz Metan Medias : Hermannstadt peste 4,5 cornere

Betano ne oferă o cotă frumoasă pentru cel puțin 5 cornere în meci ale gazdelor, al căror bilanț pe teren propriu vi l-am prezentat în analiză. Hermannstadt dispune de jucători puternici, care câștigă multe dueluri unu contra unu și se bazează mult și pe faze fixe. Pustai va aborda defensiv partida, conștient că mai există și returul, de aceea mă aștept la o dominare clară a gazdelor. Hermannstadt joacă destul de direct, pe poartă, are jucători care trag bine de la distanță, capitol la care Dîlbea stă foarte bine, de aceea apreciez că este un pariu care merită toată atenția.

Pont pariuri: Hermannstadt peste 4,5 cornere

Miza: 10/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 5

100%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

3

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici