Share

Cupa României, pariul pentru FC Botoșani - CSM Poli Iași, meciul sezonului pentru ambele formații

Ponturi Fotbal

Cota: 1.95

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

13 Mar 2018 08:09 1,8k 0
Logo FC Botosani
Logo CSM Poli Iași1
FC Botosani
CSM Poli Iași1
VS
17:30 13 Martie 2018
Cupa României

Analiză și informații pentru FC Botosani v CSM Poli Iași1

Ultimul sfert de finală al Cupei României le va aduce față în față pe FC Botoșani și Poli Iași, într-o partidă cu o miză enormă pentru ambele cluburi, iar acesta este pariul nostru. Poli Iași este neînvinsă în acest sezon împotriva celor de la Botoșani, reușind să câștige pe teren propriu cu 1-0 și să remizeze, 3-3, în deplasare. Partida va fi arbitrată de George Găman.

Poli Iași are 4 victorii, dintre care două în deplasare, și un egal în ultimele 5 partide cu FC Botoșani.

FC Botoșani nu se regăsește în 2018 și a început cu stângul playoff-ul, doar 0-0 acasă cu Juventus. Al doilea 0-0 pe teren propriu cu cea mai slabă echipă din campionat, iar scaunul lui Enache se clatină serios. Se vorbește de aducerea lui Vasile Miriuță, însă mutarea depinde de ce se va întâmpla în această partidă de cupă. Dacă apărarea s-a comportat destul de bine, atacul este la pământ. S-au marcat doar două goluri în cinci partide, ambele din lovituri de la 11 metri. Totuși, echipa rămâne una cu potențial, deoarece sunt fotbaliști care au demonstrat că pot evolua și la un nivel mai ridicat. Enache a mărturisit că va încerca să alinieze o echipă care să aibă un echilibru între atac și apărare, de aceea vor fi păstrați cei doi mijlocași defensivi, Tincu și Cucu. Moruțan s-a mișcat ceva mai bine în ultima etapă și va rămâne titular, iar Golofca și Roman vor asigura benzile. În atac, Axente îl va schimba pe Golubovic, deoarece este mai mobil și asigură un pressing mai bun.

Cobrea - Ungurușan, Miron, Burcă, Mușat - Tincu, Cucu - Roman, Moruțan, Golofac - Axente

Flavius Stoican a declarat că este cel mai important meci de până acum. La Cluj, Stoican a început fără Jo și Pedro Mendes, dar introducerea acestora a modificat radical fața echipei, de aceea cred că cei doi vor fi titulari. Mihalache și Sin sunt incerți, în rest, nu sunt probleme de lot. Cioinac va rămâne fundaș central, deoarece Jagodinskis a dezamăgit la Cluj, iar Qaka va reveni proaspăt în linia de mijloc. A fost adus un nou sponsor la echipă, care va acorda premii pentru performanță, ceea ce a generat puțină încredere în rândul jucătorilor. Starea de spirit este bună, mai ales că este și avantajul rezultatelor directe din acest sezon. 

Rusu – Bosoi, Frăsinescu, Cioinac, Bădic – Qaka, Mihăescu – Platini, Pedro Mendes, Jo – Cristea.

Pont FC Botosani vs CSM Poli Iași1: peste 5,5 cartonașe

Este o partidă imprevizibilă, iar underul ar trebui să iasă, mai ales că Enache a recunoscut că nu va risca nimic. De aceea, mergem pe un număr de cel puțin 6 galbene, la Betano. George Găman este un arbitru exigent, dar care are și darul de a-i enerva pe jucători prin atitudinea sa. Meciul va fi oricum foarte încins, iar ambele formații au jucători abonați la galbene. În meciul de la Iași din urmă cu o lună au fost acordate 9 galbene. Va fi multă tensiune, iar deschiderea scorului va amplifica această stare. Văd o partidă aspră, în care se va juca tare, cu multă determinare, iar Găman nu va sta pe gânduri. Centralul oltean are și 4 cartonașe roșii acordate în ultimele 6 partide arbitrate.

Pont pariuri: peste 5,5 cartonașe

Miza: 9/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

13

Castigate:

9

Pierdute:

3

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici