1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Ungaria - Franța. Ponturi pariuri grupe Campionatul European, 19.06.2021. Campioana mondială se califică, maghiarii eliminați?

Ungaria - Franța. Ponturi pariuri grupe Campionatul European, 19.06.2021. Campioana mondială se califică, maghiarii eliminați?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-06-18 09:51:00

Fotbal - Campionatul European

19 Iunie 2021, 16:00

Ungaria

Ungaria

versus
Franța

Franța

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Ungaria v Franța

Ungaria - Franța, partidă programată sâmbătă, de la ora 16.00, pe stadionul “Ferenc Puskas”, din Budapesta, în etapa a doua din Grupa F a Campionatului European de fotbal, o are mare favorită pe naționala vizitatoare. Pare că nimic nu poate împiedica un deznodământ așteptat de toată lumea: victorie Franța, care își va asigura calificarea în “optimi”, și – foarte probabil – eliminarea Ungariei.

Diferența între cele două echipe e uriașă și e de așteptat ca francezii să profite de acest lucru pentru a sparge gheața la Euro, reușind să înscrie și ei (victoria cu Germania a venit în urma unui autogol).

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

Ungaria (locul 4, 0 puncte, golaveraj 0-3) este azi una din cele mai bune echipe mici ale Europei. Noua politică a UEFA, de segregare între naționalele de top și cele mai slabe, le-a permis maghiarilor o excelentă serie de 11 meciuri consecutive fără înfrângere între 8 octombrie 2020 și 8 iunie 2021. În acest interval, Ungaria a reușit să se califice la turneul final folosindu-se de poarta Ligii Națiunilor, să promoveze în grupa A valorică a aceleiași competiții și, apoi, să debuteze favorabil în preliminariile Mondialelor din 2022.

Zborul maghiarilor s-a frânt însă luni, în prima etapă a Grupei F de la Europene, în momentul în care au întâlnit o echipă de prim rang a continentului. Portugalia câștigat la Budapesta cu 3-0 după ce a dominat clar meciul. Ungurii au rezistat eroic până în minutul 84, când oaspeții au deschis scorul, apoi s-au prăbușit complet, pe măsură ce efortul făcut și-a lăsat amprenta asupra capacității echipei.

Probabil că Ungaria nu și-a făcut mari iluzii încă de la început în această grupă infernală cu Portugalia (deținătoarea titlului), Franța (campioana lumii) și Germania. Dar, dacă aceste speranțe au existat cu adevărat, atunci meciul de sâmbătă, cu Franța, este crucial pentru menținerea lor. O nouă înfrângere îi va elimina, practic, din cărțile calificării.

Pe de altă parte, rămâne de văzut dacă această formație muncitoare, competitivă cu Polonia, Turcia, Serbia și Islanda, are resurse să urce până la nivelul trupei lui Deschamps.

Contra Franței, maghiarii vor fi lipsiți în continuare de mijlocașul Gazdag, nerefăcut. Antrenorul italian Marco Rossi nu are alte probleme de lot.

Superbet
L1160659W000328
Pariază pe meciul dintre Ungaria și Franța cu 43RON fără depunere la Superbet
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Franța (locul 2, 3 puncte, golaveraj 1-0) este socotită nu doar marea favorită a Europenelor, dar și cea mai valoroasă echipă a lumii. Campioana mondială a avut un debut greu de turneu, pe care l-a câștigat cu marea rivală Germania doar datorită unui autogol. Acest 1-0 reușit dintr-o eroare a adversarului este însă foarte departe de pretențiile existente față de o distribuție care-i are în teren pe Mbappe, Benzema, Griezmann, Pogba, Kante și Rabiot.

E de așteptat ca, împotriva cele mai slabe echipe din grupă, Franța să încerce sâmbătă să spargă gheața și să înscrie cât mai repede și cât mai mult, într-o victorie care să dea încredere și să rezolve în același timp problema calificării în optimile de finală.

În timp ce în atac mizează pe fotbaliști de superclasă, formația antrenată de Didier Deschamps are reputația unei defensive foarte greu de depășit. Franța n-a luat gol în ultimele 5 partide consecutive și în 9 din ultimele 15 meciuri oficiale.

Pentru francezi, momentul meciului de la Budapesta este important. Benzema și Mbappe au înscris cu Germania, dar golurile le-au fost anulate. Până la urmă, au luat toate punctele pentru că Hummels și-a trimis în propria poartă balonul. Dar presiunea rămâne uriașă. Acum 4 ani, “cocoșii” au pierdut titlul continental acasă, în finală, după penalty-urile cu Portugalia. Această generație e prea talentată ca să mai rateze o dată, iar jocul cu Ungaria e ideal pentru rodaj înaintea meciurilor decisive.

Franța ar ajunge la a 6-a victorie consecutivă cu naționala maghiară dacă învinge sâmbătă. Premisele sunt favorabile, pentru că “Les Bleus” vor putea alinia formația standard – nu există indisponibili, inclusiv fundașul dreapta Pavard s-a recuperat după ce luni s-a ciocnit violent cu Gosens, pierzându-și cunoștința câteva secunde.

Echipe probabile

Ungaria Echipă probabilă Ungaria
Portar Gulacsi
Fundași Botka, Orban, At. Szalai
Mijlocaşi Lovrencsics, Schafer, Kleinheisler, Nagy, Fiola
Atacanţi Sallai, Ad. Szalai
Franța Echipă probabilă Franța
Portar Lloris
Fundași Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez
Mijlocaşi Pogba, Kante, Rabiot – Griezmann
Atacanţi Mbappe, Benzema

Statistica meciurilor directe Ungaria v Franța

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit de 16 ani! Iar ultimele dăți când au făcut-o a fost în amicale.

Pe 31 mai 2005, la Paris, Franța învingea Ungaria cu 2-1 într-un meci-test.

Precedenta partidă trebuie căutată acum 31 de ani, în 28 martie 1990, când Franța a învins la Budapesta, tot într-un amical, cu 3-1.

În total, au fost doar 8 partide între aceste naționale. Ungaria a câștigat 3, Franța 4, una s-a terminat la egalitate.

Cote pentru Ungaria v Franța

Cota pentru victoria Franței este foarte mică – 1,33 în oferta Superbet pariuri sportive. Însă este, în același timp, foarte sigură. Doar o surpriză uriașă ar putea duce la un alt rezultat.

Franța are obiceiul să înscrie până la pauză. Cred că, după lipsa de eficacitate din meciul cu Germania, pleiada de vedete a lui Deschamps nu va pierde timpul și va deschide scorul rapid cu maghiarii, ca să elimine iute orice posibilă complicație. Superbet pariuri sportive are cota 1,73 că Franța va intra în avantaj la pauză.

Ungaria vs Franța Pont: Nu marchează ambele formații (NG)

Ungaria a progresat mult în ultimul timp și își merită locul între cele 24 de echipe ajunse la Euro, dar diferența față de campioana mondială Franța este uriașă. Francezii n-au mai primit gol de 5 meciuri și sunt, poate, echipa cea mai completă și mai valoroasă de la acest turneu final. Doar printr-un noroc ar putea maghiarii să înscrie în acest meci. Vom miza pe NG (nu înscriu ambele formații) – cota 1,57 în oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Ungaria vs Franța Pont: Prima repriză: 1-2 goluri

De câțiva ani, Franța este echipa care are controlul partidelor indiferent de adversar. Echipa lui Deschamps "arestează" mingea și închide foarte bine culoarele spre propria poartă. Mbappe și Benzema sunt nerăbdători să marcheze, iar pentru asta nu vor aștepta repriza a doua. Franța are atuuri ofensive și pe atac pozițional, și pe contraatac. Totuși, nu obișnuiește să facă scoruri astronomice. Campionatul e lung, iar la 1-0 bagă meciul în conservare, aplicând un anestezic foarte eficient.

Fotbal - Campionatul European

Prima repriză: 1-2 goluri

1.58
Ungaria vs Franța

19 Jun 21, 16:00

Miza: 6/10
Cota: 1.58
Status: Castigat

Ungaria vs Franța Pont: Franta HA-1

Naționala Ungariei a rezistat 83 de minute cu Portugalia și a jucat cu multă ambiție, dar este diferență între ea și echipele de top, așa că mă aștept și astăzi la o dominare totală a francezilor, cu rare ieșiri pe contraatac ale gazdelor. Mbappe, Benzema și Griezmann sunt însetați de goluri și pot înscrie oricând în această partidă. Pogba și Kante vin și ei bine din spate la finalizare. Să nu uităm că Franța este campioana mondială en-titre și vicecampioană europeană la ediția precedentă a CE, sunt convins că își dorește acum și titlul european, așa că mă aștept la o victorie concludentă. Un succes la un singur gol a "cocoșilor" vă aduce banii mizați înapoi. De la o diferență de două goluri în sus, pariul e "verde". Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal - Campionatul European

Franta HA-1

1.42
Ungaria vs Franța

19 Jun 21, 16:00

Miza: 1/10
Cota: 1.42
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici