1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Ucraina vs Macedonia de Nord – Ponturi Pariuri EURO 2020 17.06.2021

Ucraina vs Macedonia de Nord – Ponturi Pariuri EURO 2020 17.06.2021

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2021-06-16 10:09:00

EURO 2020

17 Iunie 2021, 16:00

Ucraina

Ucraina

versus
Macedonia de Nord

Macedonia de Nord

1.71

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Ucraina v Macedonia de Nord

Ucraina și Macedonia de Nord se întâlnesc joi după-amiază, de la orele 16:00, pe Arena Națională din București sub conducerea arbitrului argentinian Rapallini pentru a dispută runda a doua. Națională Ucrainei este favorită în această confruntare, se va duela cu Macedonia pentru a 3-a oară în istorie în meciurile oficiale, câștigând până acum de fiecare dată. În continuare puteți citi analiza acestei partide și un pariu recomandat.

Ucraina: Forma echipei, știri și statistici

Ucraina este la a 3-a calificare consecutivă în grupele Campionatului European și pare că acum are cea mai matură echipă. Putem spune că se află în cea mai accesibilă grupa de până acum. În 2012 pleca acasă după ce învingea Suedia și apoi pierdea cu Anglia și Franța. În 2016 a fost și mai greu pentru națională Ucrainei. A fost învinsă de trei ori de Germania, Irlanda de Nord și Polonia și fără să marcheze.

Ucraina a debutat cu o înfrângere în această în grupă. S-a deplasat la Olanda, unde a pierdut dramatic cu 3:2. S-a ținut destul de bine în repriză întâi, reușind să facă față atacului agresiv al gazdelor. În repriza secundă s-a declanșat spectacolul de goluri, iar Olanda a înscris de 2 ori în minutele 52 și 58. După 20 de minute, Ucraina a răspuns și a egalat prin Yarmolenko și Yaremchuk. Nu a durat mult, iar Olanda a trecut din nou în avantaj, definitiv. Dumfries a reușit un gol superb și a stabilit scorul de 3:2.

Am văzut însă o Ucraina cu un joc bun, o Ucraina care a știut să profite de o echipă ușor destabilizată. Deși De Boer a ales varianta cu 5 fundași, olandezii nu au fost siguri pe ei în apărare. Dovadă spațiile libere, pe care ucrainienii le-au văzut și au fructificat din plin ocaziile.

Sevchenko știe că echipa să are șanse mari, chiar dacă a pierdut primul meci. Echipa încă se poate gândi la calificare, dar trebuie să câștige rundele rămase. Sevchenko a alcătuit un lot bun, omogen, cu numeroși jucători de la echipe extrem de bune, precum Șahtior și Dynamo Kiev.

Avantajul echipei lui Sevchenko în acest meci este ofensiva puternică. Yaremchuk, autorul golului secund în meciul anterior, poartă tricoul lui Gent din 2016, iar în sezonul anterior a marcat 20 de goluri. Un alt jucător valoros în lotul Ucrainei este Zinchenko, fundaș la City din 2017. Vedeta echipei rămâne portarul Pyatov, joacă la Șahtior din anul 2007. Cel mai probabil este ultima competiție importantă la care participă, întrucât a ajuns la vârsta de 36 de ani. Acesta are aproximativ 100 de selecții la națională, fiind cel mai experimentat jucător din echipa alcătuită de Sevchenko.

După meciul acesta, Ucraina va juca cu Austria, luni, pe 21 iunie. 

Tsygankov rămâne indisponibil.

Winmasters
L1160650W000194
Pariază pe meciul dintre Ucraina și Macedonia de Nord cu până la 500RON EXTRA
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Macedonia de Nord: Forma echipei, știri și statistici

Speranțele lui Angelovski nu sunt mari în această competiție. Macedonia și-a depășit deja condiția, participând la un turneu final.

Forma naționalei este destul de bună. În ciuda lotului mai slab, Macedonia de Nord face o figură frumoasă și în grupa de calificare a Campionatului Mondial. Acolo ocupă poziția a 2-a într-o grupa cu Armena, Germania, România, Islanda și Lichtenstein. A reușit să producă surpriza învingând-o pe Germania la ea acasă cu scorul de 2:1. Cota pentru victoria oaspeților a fost 34! Goretzka, Kimmich, Gundogan, Sane, Havertz și Gnabry au fost îngenuncheați de o echipă fără vedete internaționale.

La fel ca și adversara sa Ucraina, Macedonia a debutat cu o înfrângere în acest turneu. Să nu uităm însă cum s-a desfășurat partida anterioară, cu Austria. Echipele au încheiat repriza întâi la egalitate, spre bucuria suporterilor care știau că șansele Macedoniei sunt minime în acest duel. Austria a înscris prima, în minutul 18, iar Pandev a egalat în minutul 28. Austria a revenit în repriza secundă printr-un gol reușit de Gregoritsch, și astfel Macedonia a rămas cu zero puncte după prima etapă.

Singurii jucători mai cunoscuți din lotul lui Angelovski sunt mijlocașii Enis Bardhi de la Levante și Elif Elmas de la Napoli. Fundașul Ezgjan Alioski de la Leeds este și el un jucător experimentat în apărarea Macedoniei de Nord. Atacantul Pandev joacă la Genoa de 6 sezoane, timp în care a marcat 28 de goluri. În trecut a jucat 5 ani la Lazio, 2 la Inter și 3 la Napoli. Acesta a adus bucuria pe chipurile suporterilor prin golul marcat în primul meci al grupei.

Nu se anunță jucători indisponibili.

Echipe probabile

Ucraina Echipă probabilă Ucraina
Portar Pyatov
Fundași Mykolenko, Matviienvo, Zabarnyi, Karavaev
Mijlocaşi Zubkav, Zinchenko, Malinovsky, Sydorchuk, Yarmolenko
Atacanţi Yaremchuk
Macedonia de Nord Echipă probabilă Macedonia de Nord
Portar Dimitrievski
Fundași Alioski, Musliu, Velkovski, Ristovski, Nikolov
Mijlocaşi Elmas, Ademi, Bardhi
Atacanţi Trajkovski, Pandev

Statistica meciurilor directe Ucraina v Macedonia de Nord

Cele două echipe s-au mai întâlnit la campionatul European în 2014 și în 2015, Ucraina învingând în ambele partide.

09.10.15               EUR        Macedonia de Nord       Ucraina                0 : 2

12.10.14               EUR        Ucraina                Macedonia de Nord        1 : 0

Cote pentru Ucraina v Macedonia de Nord

La Winmasters găsim cea mai bună cotă pentru victoria Ucrainei, 1.71. Pentru ca aceasta să învingă la cel puțin 2 goluri diferență, urcăm la 2.14 cu varianta Ucraina -1 (HA). Combo-ul gazdele câștigă și ambele marchează ne duc și mai sus, la o cota de 3.60.

Ucraina vs Macedonia de Nord Pont: Victorie Ucraina

Ucraina are forță să învingă în acest meci. Este o echipă matură, cu jucători experimentați ce pot face diferența pe teren. Ucraina este într-o formă bună, fără înfrângere în meciurile de calificare la Cupa Mondială. Pentru a merge mai departe în acest turneu, Ucraina trebuie să câștige meciurile rămase, așa că este greu de crezut că Sevchenko se poate împiedica de această adversară modestă. Mă aștept la o victorie a Ucrainei, cota 1.71 de la Winmasters pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.71
Status: Castigat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici