1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Ucraina vs Austria – Ponturi Pariuri Campionatul European de fotbal 21.06.2021

Ucraina vs Austria – Ponturi Pariuri Campionatul European de fotbal 21.06.2021

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2021-06-20 10:23:00

EURO 2020

21 Iunie 2021, 19:00

Ucraina

Ucraina

versus
Austria

Austria

1.66

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Ucraina v Austria

A treia rundă din EURO 2020 aduce partida dintre Ucraina și Austria, echipe din Grupa C, ocupantele locurilor 2 și 3. Meciul se va juca începând cu orele 19:00, pe Arena Națională din București, sub conducerea arbitrului turc Cakir. În continuare puteți citi mai multe detalii despre forma celor două echipe și un pariu recomandat.

Ucraina: Forma echipei, știri și statistici

Naționala Ucrainei speră ca a treia să fie noroc! Mă refer la a treia participare consecutivă la un turneu final Euro. Momentan o găsim pe locul 2 în Grupa C, după un eșec cu Olanda și o victorie cu Macedonia de Nord.

Ucraina a pierdut prima etapă, însă nu a jucat deloc rău. A reușit să egaleze Olanda în minutul 79, prin cele două goluri reușite de Yarmolenko și Yaremchuk, atacanți la West Ham și Gent. Din păcate, Ucraina nu a rezistat pe final de meci și a încasat gol cu 5 minute înainte de finalul regulamentar al partidei. Ucraina a fost dominată în această întâlnire, cu o posesie de 37% și 8 ocazii de gol față de 15 ale Olandei.

A urmat meciul cu Macedonia, un meci tensionat care a început destul de bine pentru Ucraina. Din nou Yarmolenko și Yaremchuk au găsit poarta adversarei. Cei doi atacanți au deschis scorul în minutele 29 și 34, astfel că Ucraina conducea la pauză. Repriza secundă i-a ținut pe suporteri în mare tensiune. Macedonia a primit penalty, iar Alioski a ratat. Portarul a respins mingea, iar această a ajuns imediat la Alioski care a reușit totuși să marcheze. S-a micșorat diferența de pe tabelă, lucru îngrijorător pentru Ucraina. Echipa a avut șansa să încheie cu 3:1, însă Malinovsky a ratat penalty. Șutul său a fost destul de slab, astfel că Dimitrievski a putut să intervină. Echipa a arătat destul de bine, a avut un start bun, însă este nevoie de mai multă concentrare. Avantajul echipei a fost faptul că a reușit să profite de problemele din apărarea Macedoniei, care în multe ocazii a tratat meciul superficial.

Se preconizează o “adevărată finală” luni la București. Lupta se dă pentru locul 2 al grupei, loc ce duce direct în optimi. Ucraina trebuie să fie însă mai atentă, întrucât Austria poate fi destul de periculoasă, în special în duelurile fizice. Având în vedere că se anunță un meci dificil, voi evita un pariu pe goluri și mă voi îndrepta spre o variantă de cornere. În meciul anterior jucat cu Macedonia s-au acordat 10 lovituri de colț, 5 de fiecare parte. 

S-a accidentat atacantul Zubkov, de la Ferencvaros, așa că este indisponibil pentru acest ultim meci din faza grupelor. Nu este însă o absență importantă.

888Sport
L1160654W000324
Pariezi  50 Ron la meciul dintre Ucraina și Austria, primești 150 Ron Freebet
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Austria: Forma echipei, știri și statistici

Austria se află pe locul 3 în acest moment și speră la o victorie pentru a reuși calificarea în optimi.

Ne mutăm în tabăra Austriei, echipă care a debutat cu o victorie. S-a impus clar și spectaculos, marcând de 3 ori în poarta Macedoniei, însă putem spune că a avut și noroc de o adversară modestă. Austria a știut să profite de greșelile Macedoniei, greșeli care ar fi putut fi evitate. În niciun caz nu putem spune că a fost pe deplin meritul echipei. Lainer, Gregoritsch și Arnautovic au marcat pentru Austria, cu pase importante de la Laimer, Alaba și Sabitzer, jucători importanti din Bundesliga (Leipzig și Bayern Munchen).

A urmat un meci greoi, o mare dezamăgire, întrucât Austria a pierdut cu Olanda fără ca măcar să înscrie. Deși echipa lui Foda a dominat în ceea ce privește posesia, raportul de ocazii a fost în favoarea Olandei, 14 la 8. Aproape jumătate din ocazii au avut loc pe final de meci, în ultimele 10 minute, semn că Austria a încercat disperată golul de onoare. Un singur șut pe poartă a avut Austria față de 3 ale Olandei. Austria a venit cu o modificare în acest meci, și anume titularizarea atacantului Gregoritsch de la Augsburg, după ce a reușit un gol contra Macedoniei. Acesta l-a înlocuit pe Kalajdzic, atacantul de la Stuttgart.

Se anunță o absență în lotul Austriei, atacantul Lazaro de la Gladbach. Acesta a suferit o accidentare musculară.

Echipe probabile

Ucraina Echipă probabilă Ucraina
Portar Bushchan
Fundași Karavaev, Zabarnyi, Matviienko, Mykolenko
Mijlocaşi Yarmolenko, Shaparenko, Zinchenko, Malinovsky
Atacanţi Yaremchuk
Austria Echipă probabilă Austria
Portar Bachmann
Fundași Dragovic, Alaba, Hinteregger
Mijlocaşi Ulmer, Laimer, Schlager, Lainer, Sabitzer
Atacanţi Baumgartner, Gregoritsch

Statistica meciurilor directe Ucraina v Austria

Cele două echipe s-au mai întâlnit doar în partide amicale, în 2011 și 2012 și s-au împărțit victoriile.

01.06.12               FI            Austria                 Ucraina                 3 : 2

15.11.11               FI            Ucraina                Austria                 2 : 1

Cote pentru Ucraina v Austria

888sport oferă o cotă de 1.66 pentru un meci cu minimum 8 lovituri de colț. La cel puțin 4 cornere primite de Ucraina, cota urcă la 1.96.

Ucraina vs Austria Pont: Peste 7.5 cornere

Acesta este cel mai important meci al grupei, iar Ucraina nu are nevoie decât de un egal. Din acest motiv voi evita un pariu pe goluri, este posibil ca Ucraina să se concentreze foarte mult pe zona de apărare. Austria nu este o echipă care să strălucească în ofensivă, atacul său fiind unul care se mișcă destul de greoi. Voi alege un pariu pe cornere, peste 7.5 de la Unibet Pariuri Sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.66
Status: Castigat

Ucraina vs Austria Pont: GG - Ambele marchează

Ucraina și Austria sunt în luptă pentru locul 2. Un egal le-ar califica la braț, foarte probabil, în optimile de finală ale Europeanului. Totuși, nu cred că acest meci se va încheia fără goluri. Betano pariuri are cota 2,25 pentru GG – ambele echipe marchează.

Miza: 10/10
Cota: 2.25
Status: Pierdut

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici