1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Suedia - Slovacia. Ponturi pariuri fotbal Campionatul European. 18.06.2021

Suedia - Slovacia. Ponturi pariuri fotbal Campionatul European. 18.06.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-06-17 10:03:00

Campionatul European de fotbal

18 Iunie 2021, 16:00

Suedia

Suedia

versus
Slovacia

Slovacia

2.10

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Suedia v Slovacia

În etapa a doua a Campionatului European, Suedia joacă împotriva Slovaciei la St Petersburg, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Betano. Suedia are un punct și ocupă locul al doilea, în timp ce Slovacia este liderul grupei, cu trei puncte.

Suedia: Forma echipei, știri și statistici

Suedia va călători de la Sevilla la St Petersburg pentru acest meci, dar o face bucuroasă după ce a smuls un egal favoritei Spania. A fost un egal obținut după o apărare perfectă, în care portarul Olssen a avut câteva intervenții bune, care au păstrat poarta intactă. Fundașul lui Manchester United, Lindelof, a fost declarat omul meciului. Chiar dacă a avut cea mai mică posesie din prima etapă, Suedia și-a creat două ocazii bune prin Isak și Berg și va arăta cu totul altfel acum. Isak a marcat în urmă cu patru ani împotriva Slovaciei, într-un 6-0, prin care a devenit cel mai tânăr marcator din istoria naționalei suedeze. Jucătorul lui Sociedad a arătat o formă excelentă cu Spania și va continua în atac, sprijinit de Berg și Forsberg. Ar putea să apară Claesson în ofensivă, în timp ce Kulusevski și Svanberg au primit undă verde să se alăture lotului, după ce au fost testați negativ de COVID. Revenirea lui Kulusevski oferă o soluție foarte bună pentru atac, în timp ce Svandberg poate fi o soluție în apărare. Fundașul dreapta Lustig a acuzat probleme musculare, iar ânlocul său ar putea juca Bengtsson. Suedezii au cinci victorii și un egal în 2021, cu un singur gol primit și vor încerca să obțină victoria care să-i califice în optimi. 

Betano
L1170664W000663
Pariază pe meciul dintre Suedia și Slovacia cu până la 500RON EXTRA
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Slovacia: Forma echipei, știri și statistici

Slovacia a învins Polonia în primul meci și mai are nevoie de un rezultat de egalitate pentru a putea promova în optimi, la fel ca în 2016, când a fost cea mai bună echipă clasată pe locul al treilea. Slovacii au deschis scorul dupăo acțiune foarte bună a lui Robert Mak și au dat lovitura în repriza a doua prin fundașul lui Inter, Milan Skriniar. Chiar dacă au fost dominați la capitolul posesie și au avut cifre inferioare, slovacii au arătat că formează o echipă capabilă de surprize. Apărarea a fost bine organizată și strânsă în jurul lui Skriniar, în timp ce Mak s-a remarcat prin incursiunile sale ofensive. Se aștepta mai mult de la Marek Hamsik, dar valorosul atacant nu pare să se afle într-o formă fizică nemaipomenită. Marek Hamsik, care a semnat în martie cu IFK Goteborg pentru a se menține în formă, va fi agentul din interiorul fotbalului suedez pentru a oferi informații coechipierilor săi despre adversar. Slovacia este neînvinsă de șase meciuri, dar a avut două rezultate dezamăgitoare în campania pentru WC 2022, terminând la egalitate cu Malta și Cipru. AU fost patru puncte mari pierdute într-o grupă complicată cu Croația și Rusia. Cu o linie ofensivă de calitate, cu Hamsik, Mak și Duda, Slovacia are motive să spere într-un rezultat pozitiv care să-i aducă o calificare în optimi, înaintea ultimului meci din grupă cu SPania. Este ultimul turneu final pentru generația de aur a acestei țări, nu mai puțin de șase jucători care au fost prezenți la mondialul din 2010 sunt și la acest campionat european. 

Echipe probabile

Suedia Echipă probabilă Suedia
Portar Olsen;
Fundași Bengtsson, Lindelof, Danielson, Augustinsson;
Mijlocaşi S. Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg;
Atacanţi Isak, Berg
Slovacia Echipă probabilă Slovacia
Portar Dubravka;
Fundași Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan;
Mijlocaşi Kucka, Benes; Haraslin, Hamsik, Mak;
Atacanţi Duda

Statistica meciurilor directe Suedia v Slovacia

Suedia este neînvinsă în meciurile cu Slovacia. Bilanțul este de doă victorii pentru suedezi și trei rezultate de egalitate, cu un singur gol primit. 

Cote pentru Suedia v Slovacia

Din oferta Betano, am ales alte două cote pe care să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,85 pentru o victorie a Suediei și o cotă de 1,6 pentru un meci cu cel mult două goluri.

Suedia vs Slovacia Pont: Suedia handicap la cornere (-2,5)

Se anunță o partidă dominată de Suedia, deoarece Slovacia are nevoie de un punct, pe care va încerca să-l obțină apărându-se organizat. Slovacii au fost dominați de polonezi în zece oameni, iar la finalul meciului a fost 5-2 la cornere pentru Polonia. Mă aștept ca Suedia să se chinuie puțin împotriva unui adversar disciplinat, care se va pune pe două linii, de aceea cred că vom avea multe faze fixe, implicit cornere pentru suedezi. Suedia este echipa mai bună, cu un mijloc excelent și cu un atacant, ISak, care se descurcă și pe spații mici. Cota oferită de Betano este excelentă și merită jucată.

Miza: 10/10
Cota: 2.10
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici