1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Suedia vs Polonia, Ponturi pariuri Campionatul European de Fotbal. 23.06.2021. Șanse până la final

Suedia vs Polonia, Ponturi pariuri Campionatul European de Fotbal. 23.06.2021. Șanse până la final

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-06-22 04:07:00

Campionatul European de fotbal

23 Iunie 2021, 19:00

Suedia

Suedia

versus
Polonia

Polonia

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Suedia v Polonia

În grupa E, calculul calificării a rămas complicat până în ultima rundă, căci toate cele patru componente au șanse. În situația de față, Suediei, care are 4 puncte, i-ar fi suficient și un rezultat de egalitate pentru a merge mai departe, în timp ce Polonia, cu doar un singur punct, pentru a mai putea spera la calificare, are nevoie numai de victorie. Pontul acestei partide poate fi găsit la finalul analizei.

Suedia: Forma echipei, știri și statistici

Aflată la al șaselea turneu final consecutiv de Euro, Suedia a obținut împotriva Slovaciei abia a doua sa victorie din 10 meciuri la acest nivel. Acum, galben-albaștrii au nevoie măcar de un egal pentru a se califica direct din această fază a grupelor. Fără a avea un joc estetic, dar foarte bine organizat și pragmatic, echipa Tre Kronor a arătat că este solidă, greu de doborât, capabilă să treacă de faza grupelor și chiar de a mai înainta apoi măcar un pas, cum a făcut la ultimul turneu final de CM, din 2018. Faptul că este neînvinsă în acest an spune multe.

Meciurile Suediei din 2021: 1-0 (a) cu Georgia, 3-0 (d) cu Kosovo – în cadrul preliminariilor CM; 1-0 (a) cu Estonia, 2-0 (a) cu Finlanda și 3-1 (a) cu Armenia – în amicale; 0-0 (d) cu Spania și 1-0 (n) cu Slovacia – la actualul turneu final al CE. Se poate remarca, așa cum am afirmat mai înainte, că este neînvinsă. Totodată, cu excepția egalului „alb” cu Spania, în toate celelalte meciuri a marcat.

După prestația mulțumitoare de la meciul cu Slovacia, este de așteptat ca selecționerul Janne Andersson să nu schimbe 11-le inițial. Chiar dacă o mare parte a mass-mediei suedeze îl cere cu insistență pe Quaison în locul lui Berg, acolo în avangardă. Mai este de menționat faptul că Svanberg și Kulusevski au fost autorizați să revină în lot, după ce se autoizolaseră din cauza covid-19.

Apropo de avangardă, se așteaptă încă mult de la Isak, cel mai tânăr marcator all-time pentru Suedia, care ar trebui să facă așa fel încât să nu i se simtă lipsa marelui absent, Ibrahimovic. Chiar dacă este un ghimpe permanent în coastele apărărilor adverse, acesta este încă departe de a se ridica la valoarea atacantului de 39 de ani.

Betano
L1170664W000663
Pariază pe meciul dintre Suedia și Polonia cu până la 500RON EXTRA
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Polonia: Forma echipei, știri și statistici

Golul lui Lewandowski din poarta Spaniei mai ține încă vii speranțele echipei sale naționale. Cu acest prilej, a devenit primul polonez care a marcat la trei turnee finale de Euro. Însă pentru ultimul joc, singura variantă valabilă pentru alb-roșii de a se califica rămâne victoria. Orice alt rezultat înseamnă părăsirea competiției. Tacticile lui Paulo Sousa, înlocuitorul lui Jerzy Brzęczek pe banca tehnică, nu par a fi cele mai adecvate. Dar, paradoxal, în pofida unui start ratat,  care a dus la situația limită în care se află înaintea ultimului meci, Polonia ar putea termina chiar prima în grupă, dacă ar învinge Suedia, iar Spania și Slovacia ar termina la egalitate.

Meciurile Poloniei din 2021: 3-3 (d) cu Ungaria, 3-0 (a) cu Andorra, 1-2 (d) cu Anglia – în cadrul preliminariilor CM; 1-1 (a) cu Rusia și 2-2 (a) cu Islanda – în amicale; 1-2 (n) cu Slovacia și 1-1 (d) cu Spania – la actualul turneu final. O singură victorie, așadar, cu modesta Andorra, care aproape că nu se pune. Însă în absolut toate meciurile a marcat.

Va reveni Krychowiak, după etapa de suspendare cauzată de cartonașul roșu de la meciul cu Slovacia. Zieliński va rămâne sigur omul de legătură între apărare și atac. Iar Świderski va trebui să-l susțină în ofensivă pe Lewandowski, după ce lotul polonez a fost văduvit de doi atacanți valoroși precum Milik și Piątek.

Echipe probabile

Suedia Echipă probabilă Suedia
Portar Olsen
Fundași Lustig, Nilsson-Lindelöf, Danielson, Augustinsson
Mijlocaşi Seb. Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg
Atacanţi Isak, Berg
Polonia Echipă probabilă Polonia
Portar Szczęsny
Fundași Bereszyński, Bednarek, Glik
Mijlocaşi Jóźwiak, Moder, Krychowiak, Zieliński, Puchacz
Atacanţi Świderski, Lewandowski

Statistica meciurilor directe Suedia v Polonia

Reprezentativele Suediei și Poloniei s-au confruntat de-a lungul timpului de 26 de ori. Suedezii au un avantaj consistent, câștigând de 14 ori, față de 8 ori cât au izbutit polonezii, de 4 ori fiind egal.

Ultima oară s-au aflat față în față cu prilejul unui amical, în 2004, când scandinavii au învins pe teren propriu cu 3-1. Ele jucaseră cu un an înainte în preliminariile CE 2004, când tot Suedia a câștigat ambele partide, cu 3-0 acasă și 2-0 în deplasare. Polonia nu a mai obținut victoria de 7 partide, ultimul său succes în fața suedezilor datând din 1991, 2-0 pe teren propriu cu prilejul unui amical.

Cote pentru Suedia v Polonia

Betano pariuri oferă o cotă de 2,35 pentru sub 2 goluri asiatic pentru cei ce vor o cotă mai mare.

Suedia vs Polonia Pont: Sub 2,5 goluri asiatic

Așadar situația e clară. Suediei îi ajunge și un egal pentru a se califica dincolo de grupe, în timp ce Polonia are neapărată nevoie de victorie pentru a reuși acest lucru. Încrederea crescândă a lui Lewandowski & Co. după egalul cu Spania și dorința mai mare de a obține victoria ar trebui să fie motive suficiente pentru tentativa de a depăși solida apărare a Suediei. Cu toate acestea, scandinavii sunt greu de depășit, așa cum o arată și rezultatele lor din acest an, fiind neînvinși și cu doar un singur gol primit și asta într-un meci amical. De aceea este greu de crezut că polonezii vor reuși prea multe. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Campionatul European de fotbal

Sub 2,5 goluri asiatic

1.72
Suedia vs Polonia

23 Jun 21, 19:00

Miza: 8/10
Cota: 1.72
Status: Pierdut

Suedia vs Polonia Pont: 1X (Suedia sau egal)

Polonia este echipa cu miză majoră în acest meci: dacă bate, se califică, un egal nu-i e suficient. În schimb, Suedia este deja în "optimi", rămâne doar de stabilit dacă de pe locul 1, 2 sau 3. Scandinavii au însă o mentalitate care nu le permite "s-o lase mai moale" și să meargă în faza următoare braț la braț cu adversarii lor de miercuri. Contează și banii, care nu sunt puțini deloc - 750.000 de euro remiza, 1,5 milioane victoria -, dar contează și culoarul pe care suedezii ar putea avansa spre fazele superioare. Dacă vor câștiga Grupa E, vor evita un adversar infernal în "optimi". Disciplina și echilibrul în joc sunt atuuri importante pentru echipa lui Jan Olof Andersson, care va căuta să-și mențină invincibilitatea la Euro 2020 și după acest al treilea meci.

Campionatul European de fotbal

1X (Suedia sau egal)

1.57
Suedia vs Polonia

23 Jun 21, 19:00

Miza: 6/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici