Share

Spania vs Suedia, Ponturi pariuri Campionatul European de Fotbal, 14.06.2021. Iar împreună

Campionatul European 2021

Cota: 1.57

Adaugat de: Răzvan Toma

13 Iun 2021 05:51 2,7k 0
Logo Spania Spania
Logo Suedia Suedia
VS
22:00 14 Iunie 2021
Campionatul European de fotbal

Analiză și informații pentru Spania v Suedia

Sorții le-au tot adus în aceleași intersecții pe Spania și Suedia. Au făcut parte din aceeași grupă a acestor ultime preliminarii Euro, când printre altele s-au și „antrenat” cu România, luându-i toate punctele posibile. Acum vor juca aici, la Euro, iar spre sfârșitul anului se vor mai întâlni de două ori, în preliminariile CM. Așadar, se vor cunoaște foarte bine. Deja se cunosc bine. Spania, ca de obicei, este o favorită, nu doar a grupei E, ci chiar a turneului. Iar Suediei i-a luat 4 din cele 6 puncte în amintitele preliminarii. Logic așadar, este și favorita acestui meci, al cărui pont îl găsiți la finele analizei.

 

Spania: Forma echipei, știri și statistici

V E V V E

Așa cum afirmam la începutul analizei, Spania a ajuns la acest Euro câștigând grupa F la pas și neînvinsă, având linia de clasament 10. 8. 2. 0. 31-5. 26, cu cinci puncte mai multe decât cea de pe locul 2, nimeni alta decât prima sa adversară de la acest turneu final, Suedia. Celelalte echipe din grupă, Norvegia, România, Feroe și Malta, au fost mult prea plăpânde pentru un asemenea adversar. Pe-atunci, selecționer a fost tânărul Robert Moreno. Între timp, a revenit pe banca tehnică Luis Enrique, care a calificat-o în faza finală a Ligii Națiunilor UEFA, terminând en fanfare, cu acel de poveste 6-0 cu Germania.

Meciurile din acest an: 1-1 (a) cu Grecia, 2-1 (d) cu Georgia, 3-1 (a) cu Kosovo, toate acestea în cadrul preliminariilor CM, 0-0 (a) cu Portugalia și 4-0 (a) cu Lituania în amicale.

Ultimele pregătiri pentru Euro i-au dat mari bătăi de cap lui Luis Enrique, care s-a trezit cu doi dintre jucătorii săi importanți, Busquets și Diego Llorente, atinși de covid. De aceea, la meciul amical cu Lituania, care era deja contactat și trebuia onorat, a fost obligat să folosească o selecționată secundă. După scorul înregistrat, acest lucru nu s-a cunoscut. Busquets rămâne indisponibil, dar Diego Llorente ar putea lua parte la turneu, având deja două teste negative. Oricum, s-a putut remarca, Spania are destui jucători valoroși.

Suedia: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Ca să nu mă repet prea mult cu cele scrise în dreptul Spaniei, Suedia a ajuns la acest Euro de pe locul 2 al grupei F, fiind în urma adversarei sale de față. Linia sa de clasament a fost: 10. 6. 3. 1. 23-9. 21. A fost prezentă și la turneul final al ultimului Euro, cel din 2016, unde s-a calificat prin baraje, dar a avut o comportare modestă, situându-se pe ultimul loc în grupa sa, cu un singur punct. În schimb s-a descurcat foarte bine la turneul final al CM din Rusia, care a urmat, a ajuns până în sferturile de finală, la capătul unei prestații convingătoare. Așa că este o echipă de care trebuie să se țină cont.

Meciurile din acest an: 1-0 (a) cu Georgia, 3-0 (d) cu Kosovo, acestea în cadrul preliminariilor CM, 1-0 (a) cu Estonia, 2-0 (a) cu Finlanda și 3-1 (a) cu Armenia. Deci numai victorii are în 2021, însă a avut parte doar de adversare facile, incomparabile cu Spania.

Și selecționerul suedez Janne Andersson a avut jucători care s-au contaminat de covid, Kulusevski și Svanberg, de care nu se va putea folosi. De asemenea, se știe, o accidentare l-a împiedicat pe Ibrahimovic să ia parte la competiție.

Echipe probabile

Spania

Echipă probabilă Spania
Portar Unai Simón
Fundași Marcos Llorente, Aymeric Laporte, Pau Torres, Jordi Alba
Mijlocaşi Thiago Alcântara, Rodri, Koke
Atacanţi Ferrán Torres, Álvaro Morata, Gerard Moreno

Suedia

Echipă probabilă Suedia
Portar Olsen
Fundași Lustig, Nilsson-Lindelof, Danielson, Augustinsson
Mijlocaşi Seb. Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg
Atacanţi Isak, Berg

Statistica meciurilor directe Spania v Suedia

Cele două „S” s-au confruntat de-a lungul timpului de 15 ori. Ibericii au învins de 7 ori, scandinavii de 3, în 5 rânduri fiind egal. În preliminariile pentru acest Euro, Spania a învins pe teren propriu cu 3-0, iar în Suedia a fost 1-1. Ultima victorie a Suediei a fost în 2006, 2-0 pe teren propriu, în preliminariile pentru Euro 2008.

Cote pentru Spania v Suedia

Betano pariuri oferă o cotă de 2,15 pentru 2-0 scor corect oricând.

Spania vs Suedia Pont: Peste 2 goluri asiatic

Spania și-a propus să câștige acest Euro, ceea ce i-ar aduce al patrulea titlu european pe națiuni, devenind astfel prima echipă cu o asemenea reușită, căci ar depăși Germania. Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să treacă de grupe, ceea ce, la valoarea sa, nu pare o sarcină prea dificilă, ba o poate face chiar cu punctaj maxim. Totul este ca jucătorii săi să se concentreze și să nu își privească de sus adversarii. Suedia este o adversară de toată stima, dar îi este foarte greu să se ridice la valoarea adversarei din meciul său inaugural. Poate doar să-i fi învățat niște stereotipuri, după ultimele întâlniri care au determinat-o să o studieze foarte bine. Dacă va obține chiar și un egal, va fi un mare succes pentru scandinavi. Spania însă a arătat că se descurcă și cu rezervele rezervelor, așa că având acum la dispoziție titularii, va putea s-o facă și mai bine. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Răzvan Toma

Ponturi:

16

Castigate:

9

Pierdute:

6

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici