1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Spania vs Polonia, Ponturi pariuri Campionatul European de Fotbal. 19.06.2021. După starturi ratate

Spania vs Polonia, Ponturi pariuri Campionatul European de Fotbal. 19.06.2021. După starturi ratate

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-06-17 03:01:00

Campionatul European de fotbal

19 Iunie 2021, 22:00

Spania U21

Spania U21

versus
Polonia

Polonia

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Spania U21 v Polonia

Despre amândouă aceste echipe din grupa E se poate spune că au început cu stângul, dacă ne raportăm la pretențiile avute înainte de start. De fapt, mulți le vedeau principalale candidate la ocuparea primelor două poziții. Însă, spaniolii au fost blocați de suedezi, într-un meci pe care l-au dominat teritorial, dar cele mai mari ocazii le-au avut adversarii lor. Iar, polonezii au fost învinși neașteptat de out-siderii slovaci, la capătul unei evoluții șterse. Așadar, pentru ambele acesta ar trebui să fie un meci al renașterii, al cărui pont poate fi găsit la finele analizei.

Spania U21: Forma echipei, știri și statistici

Despre reprezentativa Spaniei se poate spune că încă se află într-o schimbare e generații, iar acest lucru se poate observa în jocul său care nu mai are claritatea de altă dată. Este adevărat, că în primul meci, cel cu Suedia, a dominat și a avut situații de a marca, dar totodată putea și pierde, căci și nordicii la rândul lor au avut ocazii, chiar mari. De asemenea, o apărare disciplinată, bine așezată în teren, precum a fost cea a lui Janne Andersson, a demonstrat că poate absorbi valurile de atacuri iberice. E drept, competiția e la început, iar motoarele abia încep a se încălzi. Cu siguranță că pentru acest meci, Luis Enrique va face ceva schimbări în primul 11. Busquets a revenit în lot, dar sunt mici șansele să fie folosit din prima, având în vedere că încă nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

Meciurile din acest an: 1-1 (a) cu Grecia, 2-1 (d) cu Georgia, 3-1 (a) cu Kosovo, toate acestea în cadrul preliminariilor CM, 0-0 (a) cu Portugalia și 4-0 (a) cu Lituania în amicale, iar acum 0-0 (a) cu Suedia în prima partidă de la Euro.

Betano
L1170664W000663
Pariază pe meciul dintre Spania și Polonia cu până la 500RON EXTRA
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Polonia: Forma echipei, știri și statistici

Reprezentativa Poloniei, care datorită lui Lewandowski este supraevaluată, și-a arătat din nou limitele. Exact cum a făcuse și la turneul final al CM din Rusia, în 2018, când a avut o comportare jenantă, clasându-se ultima într-o grupă accesibilă, cu Columbia, Japonia și Senegal, unde fusese desemnată cap de serie. În situația actuală, de la Euro, e drept, era cotată sub Spania, dar se considera că are șanse mari la locul 2, la luptă cu Suedia, oricum peste cele ale Slovaciei. Teoretic ar mai putea ocupa în cele din urmă poziția a 2-a, dar după primul meci, arată că ar avea valoarea locului pe care îl ocupă în prezent, ultimul. Paulo Sousa nu se dovedește a fi soluția cea mai bună în calitate de selecționer.

Meciurile din acest an ale Poloniei: 3-3 (d) cu Ungaria, 3-0 (a) cu Andorra, 1-2 (d) cu Anglia, toate acestea în cadrul preliminariilor CM, 1-1 (a) cu Rusia și 2-2 (a) cu Islanda în amicalele de dinaintea începerii turneului și 1-2 (n) acum cu Slovacia, în primul meci al turneului final.

Va lipsi mijlocașul Krychowiak, eliminat în meciul cu Slovacia, și probabil că selecționerul portughez îl va înlocui cu Frankowski.

Echipe probabile

Spania U21 Echipă probabilă Spania U21
Portar Unai Simón
Fundași Marcos Llorente, Aymeric Laporte, Pau Torres, Jordi Alba
Mijlocaşi Pedri, Rodri, Koke
Atacanţi Ferrán Torres, Álvaro Morata, Dani Olmo
Polonia Echipă probabilă Polonia
Portar Szczęsny
Fundași Rybus, Bednarek, Glik, Bereszyński
Mijlocaşi Klich, Krychowiak, Linetty
Atacanţi Zieliński, Lewandowski, Jóźwiak

Statistica meciurilor directe Spania U21 v Polonia

Bilanțul direct este unul compleșitor în favoarea Spaniei, care din 10 partide, a câștigat 8, a pierdut una și de asemenea o dată a terminat la egalitate. Ultima oară s-au întâlnit în 2010, când reprezentativa iberică și-a surclasat adversara cu 6-0, într-un amical găzduit de Murcia. Unica victorie poloneză a avut loc într-un amical din 1980, 2-1 în deplasare.

Cote pentru Spania U21 v Polonia

Betano pariuri oferă o cotă de 1,53 pentru Spania peste 1,5.

Spania U21 vs Polonia Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Polonia are ghinionul ca după eșecul din primul meci să dea imediat de favorita grupei, care la rându-i, după egalul din partida inaugurală are nevoie de victorie pentru a fi sigură de calificare. Un nou egal, nu mai zic de înfrângere, ar fi de neacceptat pentru iberici. Mai mult, polonezii n-au mai învins de 4 jocuri, fiind fără victorie în 7 din ultimele 8 meciuri. Singura lor victorie din această perioadă a venit împotriva modestei Andorra. De asemenea, au un bilanț foarte slab în meciurile directe contra Spaniei. De partea cealaltă, spaniolii în ultimele 24 de meciuri au o singură înfrângere, pe lângă 15 victorii și 9 egaluri și totodată au pierdut o singură dată acasă în ultimii cinci ani. Este de așteptat așadar ca ei să profite de toate slăbiciunile poloneze, fiind clar că sunt marii favoriți ai confruntării, dar victoria lor are o cotă foarte mică. Iar dacă împotriva Suediei nu și-au finalizat cu gol construcțiile ofensive, de această dată acest lucru nu trebuie să se mai întâmple. Altfel, chiar ar fi și ea în criză.

Campionatul European de fotbal

Peste 2,5 goluri asiatic

1.85
Spania U21 vs Polonia

19 Jun 21, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Spania U21 vs Polonia Pont: Spania HA-1

Spania vizează victoria în acest meci altfel își complică mult situația în această grupă și nu își permite, la blazonul ei, să stea la mâna ultimului meci și să se chinuie să prindă optimile de finală. A dominat clar meciul cu Suedia, având posesie de 75% și 5 șuturi pe poartă, în timp ce Suedia nu a șutat pe poartă, dar a lipsit golul. Cred că de data aceasta ibericii se vor concentra mai mult la finalizare și nu vor rata victoria contra unei formații a Poloniei care a dezamăgit contra formației considerată outsideră în această grupă. De aceea mizez pe un succes clar al Spaniei care joacă și pe teren propriu și aleg un handicap asiatic Spania -1 la o cotă din oferta Publicwin pariuri sportive.

Campionatul European de fotbal

Spania HA-1

1.63
Spania U21 vs Polonia

19 Jun 21, 22:00

Miza: 1/10
Cota: 1.63
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici