1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Slovacia - Spania. Ponturi pariuri fotbal Campionatul European. 23.06.2021. Spania are nevoie de un punct pentru a continua.

Slovacia - Spania. Ponturi pariuri fotbal Campionatul European. 23.06.2021. Spania are nevoie de un punct pentru a continua.

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-06-22 10:05:00

Campionatul European de fotbal

23 Iunie 2021, 19:00

Slovacia

Slovacia

versus
Spania U21

Spania U21

1.65

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Slovacia v Spania U21

În ultimul meci din grupa E de la Campionatul European de fotbal, Spania are nevoie de un punct împotriva Slovaciei, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Slovacia ocupă locul al doilea, cu trei puncte, în timp ce Spania e pe trei, cu două puncte.

Partida va fi arbitrată de olandezul Bjorn Kuipers, arbitrul care a fost la centru la Campionatul Mondial din 2018, când Rusia a eliminat Spania în optimi.

Slovacia: Forma echipei, știri și statistici

Slovacia se află pentru a doua oară la un campionat european și e la mâna ei înaintea ultimei partide din grupă. În urmă cu cinci ani, slovacii aveau nevoie de un punct împotriva Angliei, pe care au reușit să-l obțină, 0-0. A urmat meciul din optimi, pierdut cu Germania, 0-3. Veteranii Slovaciei știu ce înseamnă o astfel de partidă și de la Campionatul Mondial, unde în 2010 au jucat un meci decisiv cu Italia, pe care au reușit să o învingă cu 3-2 și să o trimită acasă. Așadar, Slovacia nu a pierdut în ultimul meci din grupă la cele două competiții majore la care a luat startul din 2010 încoace. 

Acum, Slovacia are trei puncte, după 2-1 cu Polonia și 0-1 cu Suedia. În prima partidă, slovacii au profitat de eliminarea lui Krichowiak și s-au impus datorită golului marcat de Milan Skriniar, fundașul lui Inter Milano. A fost singurul șut pe spațiul porții în acea partidă, deoarece primul gol fusese un autogol al lui Szczesny. A urmat partida cu Suedia, în care slovacii au tras doar un șut pe poartă și s-au văzut învinși dintr-o lovitură de la 11 metri. Slovacia are cele mai puține șuturi trase pe poartă la acest campionat european, doar două în două meciuri. Echipa are o medie de vârstă ridicată și se bazează pe jucători trecuți bine de 30 de ani ca Pekarik, Hubocan, Hamsik sau Kucka. Totuși, Kucka a impresionat prin travaliul său până acum și a fost jucătorul care a tras echipa după el în momentele dificile. Se așteaptă mai mult de la Hamsik, care a dezamăgit și nu se află într-o formă bună. 

Dacă pierde, Slovacia nu prea mai are șanse de calificare de pe locul al treilea. Ar trebui să piardă la o diferență de un gol, dar să marcheze de cel puțin două ori, pentru a ajunge la același număr de goluri marcate ca Ucraina, ceea ce va fi foarte dificil împotriva unei echipe ca Spania. Înfrângerea cu Suedia a fost prima din 2021 pentru slovaci, care nu au pierdut două meciuri la rând cu antrenorul Tarkovic pe bancă. 

Tarkovic nu are probleme de lot înaintea acestui meci. Hamsik, Mak și Duda vor continua în linia ofensivă, unde vor încerca să găsească breșe în defensiva Spaniei.

Superbet
L1160659W000328
Pariază pe meciul dintre Slovacia și Spania cu 43RON fără depunere la Superbet
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Spania U21: Forma echipei, știri și statistici

Spania este cu apa la gât înaintea acestui meci. Ibericii au obținut doar două rezultate de egalitate din primele două partide , însă au nevoie doar de un egal pentru a progresa de pe locul al treilea. Totuși, egalul nu este luat în calcul de elevii lui Luis Enrique, care vor să obțină o victorie în fața propriilor suporteri la Sevilla. 

Spania a abuzat de minge în cele două partide anterioare , având o posesie medie de 72%. Dacă împotriva Suediei, posesia a fost de aproape 80%, cu Polonia a fost ceva mai mică, după o repriză a doua foarte bună făcută de polonezi. Luis Enrique și-a arătat susținerea față de Alvaro Morata înaintea meciului cu polonezii, spunând că va juca Morata alături de alți zece fotbaliști. iar acesta l-a răsplătit cu un gol. Nu a fost suficent, deoarece Gerard Moreno a irosit o lovitură de la 11 metri, după care Morata a trimis alături cu poarta goală. Spania a fost surprinsă de replica solidă a polonezilor în repriza a doua și a avut mari probleme pe faza de apărare, unde Laporte a fost nesigur și nu i-a făcut față starului polonez.

Busquets va reveni în primul 11 după ce a depășit momentul COVID. Rodri va fi jucătorul înlocuit. În atac, Morata și Moreno își vor păstra locul, dar ar putea să apară Feran Torres în locul lui Dani Olmo

Echipe probabile

Slovacia Echipă probabilă Slovacia
Portar Dubravka;
Fundași Pekarik, Skriniar, Satka, Hubocan;
Mijlocaşi Kucka, Hromada; Haraslin,
Atacanţi Hamsik, Mak; Duda
Spania U21 Echipă probabilă Spania U21
Portar Simon;
Fundași Llorente, P.Torres, Laporte, Alba;
Mijlocaşi Busquets, Koke, Pedri;
Atacanţi Moreno, Morata, Torres

Statistica meciurilor directe Slovacia v Spania U21

În șase partide directe, Spania s-a impus de patru ori, un meci s-a încheiat la egalitate, iar o dată au câștigat slovacii. Slovacia s-a impus în 2014 într-o partidă cu Bjorn Kuipers la centru. 

Cote pentru Slovacia v Spania U21

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru o victorie la zero a Spaniei și o cotă de 2 pentru ca Spania să marcheze un gol sau maxim două. 

Slovacia vs Spania U21 Pont: Spania câștigă cu h(-1,5)

Spania ar trebui să se dezlănțuie în această partidă, chiar dacă se simte amenințată și are nevoie de un egal pentru a se califica. Slovacia are jucătorii importanți trecuți bine de 30 de ani și va fi al treliea meci în opt zile, ceea ce ar trebui să se simtă oboseala. Slovacia a fost dominată de Suedia și este echipa cu cele mai puține șuturi pe poartă la acest european. Spania are calitatea necesară și o văd să pună presiune mare din start și să deschidă scorul repede. De aceea, merg pe o victorie lejeră a ibericilor, care vor încerca astfel să mai spele impresia nefavorabilă lăsată după primele două partide. COta am ales-o din oferta SUperbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Slovacia vs Spania U21 Pont: Spania HA-1

Spania este la un pas de o mare rușine la acest Campionat European, deși echipa oricum a dezamăgit și a lăsat o impresie foarte proastă. Până acum Spania are doar 2 puncte, remizând 0-0 cu Suedia și 1-1 cu Polonia, având ocazii de gol, inclusiv un penalty ratat cu Polonia. Însă în general Spania practică un joc lipsit de eficiență, plimbând mingea fără periculozitate în terenul advers. Astfel ibericii au șanse minime la trofeu, însă ieșirea din grupa este imperativă, mai ales că evoluează acasă. Slovacia a câștigat surprinzător 2-1 cu Polonia, profitând și de omul în plus, însă apoi cu Suedia a revenit la un joc modest, fiind învinsă 0-1. Teoretic Slovacia este cea mai slabă echipa din grupă, putând să se califice în cazul unei remize însă fiind greu să se apere 90 de minute. Consider astfel că Spania se va impune -1 handicap asiatic (miză returnată în cazul în care Spania câștigă la fix un gol diferență), pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

Campionatul European de fotbal

Spania HA-1

1.28
Slovacia vs Spania U21

23 Jun 21, 19:00

Miza: 1/10
Cota: 1.28
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici