1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Slovacia vs Portugalia

Slovacia vs Portugalia. Ponturi Campionatul European preliminarii, 08.09.2023. Prima manșă a derby-ului al grupei J

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2023-09-07 04:28:00

Campionatul European de fotbal

08 Septembrie 2023, 21:45

Slovacia

Slovacia

versus
Portugalia

Portugalia

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Slovacia v Portugalia

Având în vedere că se întâlnesc primele două clasate din Grupa J, Portugalia cu maximum de puncte, 12, Slovacia cu doar două mai puține, s-ar putea spune că acum, la Bratislava, se joacă prima manșă a derby-ului grupei. Pontul meciului se află la finele analizei.

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Superbet
L1203785W001253
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Slovacia: Forma echipei, știri și statistici

Reprezentativa Slovaciei pare a fi pe cale să se reabiliteze, după niște campanii mai puțin reușite în ultima vreme. Este vorba despre ratarea turneului final al ultimului CM, dar și totodată a promovării în Liga B a Ligii Națiunilor UEFA, dintr-o grupă în care la start era considerată favorită.

A început bine actualele preliminarii, fiind neînvinsă și doar un egal o împiedică să nu aibă punctaj maxim. Rezultatele înregistrate: 0-0 (a) cu Luxemburg, 2-0 (a) cu Bosnia-Herțegovina, 2-1 (d) cu Islanda, 1-0 (a) cu Liechtenstein. Evident că vreo câteva înfrângeri consecutive o pot deregla și s-o zvârle de pe locul 2 unde acum șade comod.

Selecționerul italian Francesco Calzona nu are probleme de efectiv, putând alinia cea mai bună echipă din care nu vor lipsi jucători ca Škriniar, proaspăt transferat la PSG, portarul Dubravka, Lobotka, veteranul Hamšik sau Kucka, acesta din urmă aflându-se la cu acest prilej meciul său 100 în echipa națională.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

Portugalia, penultima câștigătoare a titlului european, este marea favorită a acestei grupe și ea și-a confrimat din plin acest statut, câștigând până acum clar și fără să primească gol în fața tuturor adversarilor întâlniți. Rezultate: 4-0 (a) cu Liechtenstein, 6-0 (d) cu Luxemburg, 3-0 (a) cu Bosnia-Herțegovina, 1-0 (d) cu Islanda. Așadar, are un golaveraj de 14-0! Meciul de la Bratislava însă se arată a fi cel mai dificil dintre toate de până acum. Se știe, după turneul final al CM din Qatar, s-a petrecut o schimbare la nivelul băncii tehnice, veteranul Fernando Santos fiind înlocuit cu spaniolul Roberto Martinez, care fusese șase ani la cârma naționalei Belgiei. Până acum se arată de bun augur această schimbare, însă așa a pornit și cu reprezentativa Belgiei, însă în cele din urmă nu a câștigat nimic notabil. Însă o calificare la un turneu final, care este proximul său obiectiv, îi este la îndemână.

În lotul portughez există câteva absențe notabile, din diverse motive: Guerreiro, Nuno Mendes, Pepe, Matheus Nunes, Rafa Silva sau João Mário.

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipe probabile

Slovacia Echipă probabilă Slovacia
Portar Dubravka
Fundași Pekarik, Škriniar, Vavro, Hancko
Mijlocaşi Duda, Lobotka, Kucka
Atacanţi Suslov, Boženik, Mak
Portugalia Echipă probabilă Portugalia
Portar Diogo Costa
Fundași Danilo Pereira, Rúben Dias, António Silva
Mijlocaşi Diogo Dalot, João Palhinha, Bruno Fernandes, João Cancelo
Atacanţi Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Rafael Leão

Statistica meciurilor directe Slovacia v Portugalia

Cele două reprezentative s-au mai confruntat până acum de 4 ori, de fiecare dată cu miză, făcând în două rânduri parte din aceeași grupă de preliminarii. Mai întâi pentru Euro 2000, iar apoi pentru Mondialele din 2006. Portugalia a învins de 3 ori, o dată fiind egal, Slovacia neizbutind până acum vreo victorie. A fost 3-0 (d) și 1-0 (a) pentru Euro alături de 1-1 (d) și 2-0 (a) pentru CM.

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Slovacia v Portugalia

Betano pariuri oferă o cotă de 1,45 pentru 2.

Get's Bet
L1173107W000815
35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Slovacia vs Portugalia Pont: Portugalia peste 1,5 goluri

Chiar dacă acest meci arată a derby al grupei și chiar dacă se joacă la Bratislava, Portugalia este favorita clară a acestei partide. Este drept, se așteaptă o opoziție mai mare din partea unei Slovacii neînvinse încă, care s-ar mulțumi însă chiar și un punct, având în vedere că celorlalte partenere de grupă le va fi greu să obțină ceva în fața marilor favoriți ai grupei. Fiind o perioadă în care majoritatea campionatelor din Europa se află la start, iar acesta fiind și primul meci programat în această perioadă, nu se pune problema de oboseală și de conservare a forțelor, așa că Portugalia poate marca cel puțin două goluri. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Campionatul European de fotbal

Portugalia peste 1,5 goluri

1.60
Slovacia vs Portugalia

08 Sep 23, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

Cele mai recente avancronici