1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Scoția vs Ungaria

Scoția - Ungaria, Ponturi Pariuri Fotbal, Euro 2024, 23.06.2024. Reușește Scoția o minune?

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-06-21 11:57:00

Fotbal - Euro 2024

23 Iunie 2024, 22:00

Scoția

Scoția

versus
Ungaria

Ungaria

1.78

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Scoția v Ungaria

Scoția și Ungaria încă speră la un loc în optimile de finală la Euro 2024, dar victoria este obligatorie pentru ambele în jocul de duminică, de la ora 22:00, care va avea loc la Stuttgart. Concluzionăm cu pariuri după prezentarea celor două tabere.

Cota aleasă vine din oferta Netbet pariuri sportive.

Scoția: Forma echipei, știri și statistici

Scoția a debutat cu o înfrângere dură la Euro 2024, 1-5 în fața Germaniei la Munchen, care a zdruncinat serios echipa lui Steve Clarke. A avut însă puterea să se ridice, iar în jocul doi a remizat cu Elveția, scor 1-1, rezultat care o menține în viață în lupta pentru calificare în Grupa A. Dincolo de faptul că a reușit să puncteze, după un joc în care a deschis scorul prin McTominay, a contat mult și reacția echipei, atitudinea. Scoțienii au arătat că sunt gata să se sacrifice în continuare.

„Din punct de vedere al performanței, pentru a avea acel impact pozitiv asupra jocului contra Elveției, a fost foarte importantă mentalitatea. Vom folosi impulsul din ultimul joc, vom încerca să ne îmbunătățim din nou și să obținem trei puncte în fața Ungariei”, a declarat Jack Hendry, potrivit UEFA.

De ce are nevoie Scoția acum, pentru a ajunge în fazele eliminatorii de la Euro? Două opțiuni sunt pentru echipa lui Steve Clarke, dar cu o condiție în ambele cazuri, să învingă Ungaria. Mai poate obține locul 2 doar dacă învinge la câteva goluri diferență Ungaria, iar Elveția pierde în aceeași manieră în fața Germaniei. În momentul de față, scoțienii au minus patru, iar elvețienii plus doi, așadar ar fi o diferență de 6 goluri care ar trebui recuperată.

Cel mai valabil scenariu ar fi o calificare de pe locul 3. În acest caz, Scoția ar obține prezența în optimile de finală ca una dintre cele mai bune patru echipe situate pe treapta a treia, dar ar trebui să aștepte până când toate celelalte grupe se vor încheia. Cel mai mic punctaj al unei naționale clasată pe locul 3 și care a ajuns în fazele eliminatorii a fost Ucraina în 2020, când a terminat cu 3 puncte și un golaveraj de minus unu. În 2016 și 2020 s-a ratat calificarea în „optimi”, de pe locul 3, cu 3 puncte și golaveraj minus 2 (Turcia și Finlanda). Așadar, patru puncte ar fi probabil suficiente pentru o calificare.

Mai merită menținut însă și următoarele aspecte. Scoția nu a trecut niciodată de faza grupelor la Euro. În același timp, nu a marcat mai mult de 2 goluri la nicio competiție majoră, după 1992.

Pentru partida de duminică seara, Steve Clarke nu intenționează să facă schimbări în primul „11” aliniat cu Elveția. Una este însă forțată de accidentarea lui Kieran Tierney.

Deschide cont și pariază pe Campionatul European cu 50 RON fără depunere

 

 

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

Ungaria s-a calificat fără înfrângere la Euro 2024, iar după un 0-2 cu Italia în septembrie 2022, în Liga Națiunilor, a mai pierdut un singur joc până la acest turneu final, într-un amical în Irlanda, la începutul lunii iunie, cu 1-2. A avut mari așteptări pentru acest turneu final, dar rezultatele nu au fost cele așteptate: 1-3 cu Elveția și 0-2 cu Germania. Dezamăgirea a fost în primul rând în primul joc, unde raportul de forțe era mai echilibrat.

În ciuda celor două rezultate, Ungaria nu a fost chiar atât de slabă. Cu Germania și-a creat 10 ocazii de gol, dintre care trei șuturi au fost pe spațiul porții.

Deși șansele sunt acum mici de a mai obține o calificare în fazele eliminatorii, selecționata condusă de Marco Rossi încă își face calcule. De la bun început trebuie precizat că soarta nu mai este doar în propriile mâini. Dacă învinge Scoția va termina pe locul 3. Mai sus de atât nu se poate. Iar în această situație va trebui să aștepte încheierea jocurilor din celelalte cinci grupe. Pentru Ungaria va conta nu doar victoria, dar și diferența de scor. Cu cât ar învinge mai clar Scoția, cu atât și-ar mări șansele să intre între cele mai bune patru naționale clasate pe locul 3.

Ungaria are în prezent o serie de opt meciuri fără victorie la Europene. Ultimul succes a fost în 2016 contra Austriei, cu 2-0. De atunci au urmat patru eșecuri și patru remize. Dar în aproape toate aceste partide din serie a înfruntat naționale din Top 10 mondial, Germania de două ori, Portugalia de două ori, Franța, Belgia.

Dominik Szoboszlai & Co vor juca și pentru suporteri. Ungurii au cumpărat aproximativ 40.000 de bilete pentru turneul final din Germania, iar echipa își dorește să mențină o legătură cu fanii printr-un succes contra Scoției, chiar dacă va fi ori ba o calificare.

 

 

Echipe probabile

Scoția Echipă probabilă Scoția
Portar Gunn
Fundași Hendry, Hanley, McKenna
Mijlocaşi Ralston, Gilmour, McGregor, Robertson
Atacanţi McGinn, McTominay; Adams
Ungaria Echipă probabilă Ungaria
Portar Gulacsi
Fundași Fiola, Orban, Dardai
Mijlocaşi Bolla, Nagy, Schafer, Kerkez
Atacanţi Sallai, Szoboszlai, Varga

Statistica meciurilor directe Scoția v Ungaria

Scoția și Ungaria se revăd după mai bine de 5 ani. Ultima întâlnire a avut loc în martie 2018, într-un joc amical, când scoțienii s-au impus cu 1-0.

Cote pentru Scoția v Ungaria

Ambele formații trebuie să marcheze, astfel că sunt premise pentru un meci ofensiv, pe contre. Mai mult, atât Scoția, dar mai ales Ungaria ar trebui să joace și pentru îmbunătățirea golaverajului. Pentru peste 2.5 goluri, cota este 1.67 la NetBet pariuri sportive.

Scoția vs Ungaria Pont: Victorie Ungaria cu rambursare miză la scor egal

Este un joc în care ambele reprezentative sunt gata să dea totul, pentru a obține victorie și a rămâne în calculele calificării. Nu se pune problema renunțării, va conta în schimb puterea pe care o mai au cele două reprezentative, având în vedere că nu au făcut multe schimbări între meciul unu și doi. Atât Ungaria, cât și Scoția au nevoie de victorie, așadar, vor fi nevoite să abordeze o partitură ofensivă. La o partidă „care pe care” poate că nu trebuie să omitem nici statisticile din ultima perioadă. În ultimii 2 ani, selecționata maghiară a înregistrat o medie de 1.6 goluri pe meci. Scoția a avut, în schimb, o medie de 1.8 goluri primite. Meciul se va decide, probabil, la mijlocul terenului, unde acționează McTominay, respectiv Szoboszlai. Tindem să credem că acesta din urmă are o putere mai mare de a decide un joc. Avem în vedere și faptul că Scoția nu a trecut niciodată de faza grupelor la Euro. În același timp, nu a marcat mai mult de 2 goluri la nicio competiție majoră, după 1992. Pariem că Ungaria va câștiga această întâlnire, dar cu rambursarea mizei la un eventual scor egal.

Miza: 7/10
Cota: 1.78
Status: Castigat

Scoția vs Ungaria Pont: Peste 2.5 goluri:Peste 3.5 cartonașe:Scoția are peste 3.5 cornere

Scoția are un punct după primele două meciuri din grupă, deci doar o victorie o trimite în optimi. Britanicii au jucat bine cu Elveția, au dominat acel meci, iar acum cred că vor avea un moral bun. Ungaria este într-o situație chiar mai proastă decât oponenții lor, 0 puncte după primele două meciuri, golaveraj 1-5. Deci, pentru a se califica, nu au nevoie doar de victorie, ci și să-și refacă golaverajul. Din acest context rezultă primul pariu din Bet Builder, anume "peste 2.5 goluri". Pontul secund este "peste 3.5 cartonașe", deoarece ne așteaptă un meci dur, cu o miză enormă, calificarea. Ambele echipe au jucători rudimentari. Ultimul pariu este "Scoția are peste 3.5 cornere". Echipele o să abordeze meciul cu o filosofie ofensivă și vor arunca multe mingi în careu. Cu Elveția, insularii au avut 5 cornere, iar acum mă aștept la o cifră similară. Cota finală este 3.70.

Scoția vs Ungaria Pont: +0.5 handicap asiatic Ungaria

Scoția a bătut doar Gibraltarul în ultimele 11 confruntări, iar în primul meci de la Euro, 1-5 cu Germania, a arătat rău. Și-a mai revenit cu Elveția, a fost mai multă ambiție în rândul insularilor, dar capacitățile lor tehnice sunt limitate. Și Ungaria a dezamăgit împotriva Elveției, iar cu țara gazdă a mai mișcat câte ceva, dar Germania pare prea puternică la acest Euro pentru a o putea dezechilibra. Maghiarii au avut o serie impresionantă până la acest turneu final, pierzând un singur joc din 16, un amical cu Irlanda. Echipa are calitate, sunt mulți jucători care evoluează în campionate importante, aștept o reacție de orgoliu și de aceea merg pe ideea că vecinii noștri nu vor pierde azi.

Miza: 7/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Scoția vs Ungaria Pont: Peste 4,5 cartonașe

E un meci decisiv, în care jumătățile de măsură nu au ce căuta. Doar victoria menține vii speranțele celor două nationale pentru optimi. Ar trebui să fie un meci aspru, așa cum arată, de fapt, și jocul celor două echipe. Probabilitatea să vedem un meci cu cel puțin 5 cartonașe este destul de mare.

Miza: 8/10
Cota: 1.93
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici