1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Portugalia vs Islanda

Portugalia vs Islanda. Ponturi Campionatul European preliminarii, 18.11.2023. Finalul luptei cu propriile limite

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2023-11-19 02:14:00

Campionatul European de fotbal

19 Noiembrie 2023, 21:45

Portugalia

Portugalia

versus
Islanda

Islanda

1.47

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Portugalia v Islanda

În ultima etapă a Grupei J, se întâlnesc două echipe ale căror țări sunt amplasate geografic cel mai în vestul Bătrânului Continent. E drept, una în sud, cealaltă în nord, iar din acest punct de vedere se aseamănă și diferența dintre cele două în ierarhia grupei, înaintea ultimei etape. Dacă Portugalia nu numai că este calificată, dar este și lider cu maximum de puncte câștigate, Islanda este pe locul 4, antepenultima, cu 10 puncte, neputând urca mai sus chiar dacă prin absurd, ar câștiga. Dar ar putea fi depășită de Bosnia-Herțegovina, dacă aceasta învinge Slovacia. Pontul partidei de la Lisabona se găsește la sfârșitul analizei.

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

Reprezentativa Portugaliei a izbutit un turneu final de excepție, confirmându-și pe deplin statutul de favorită a grupei și totodată de una dintre forțele fotbalului european. A câștigat toate partidele de până acum, și are 99,9% șanse să termine cu punctaj maxim. Prea multe nu mai sunt de adăugat.

Rezultatele sale din această campanie: 4-0 (a) cu Liechtenstein, 6-0 (d) cu Luxemburg, 3-0 (a) cu Bosnia-Herțegovina, 1-0 (d) cu Islanda, 1-0 (d) cu Slovacia, 9-0 (a) cu Luxemburg, 3-2 (a) cu Slovacia, 5-0 (d) cu Bosnia-Herțegovina și 2-0 (d) cu Liechtenstein. Așadar, într-un singur meci a primit goluri, iar în toate meciuruile de-acasă a marcat cel puțin 3 goluri.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Islanda: Forma echipei, știri și statistici

Reprezentativa Islandei nu a mai reușit performanțele din urmă cu aproape un deceniu, fiind de-atunci într-un declin evident. La un moment dat, după trei partide în care nu pierduse, părea revenită cu unele șanse în lupta pentru a prinde locul 2, dar a apărut înfrângerea cu Slovacia care a readus-o în subsolul grupei. Înaintea ultimei etape, este pe locul 4, dar dacă va pierde acum, iar Bosnia-Herțegovina ia punct cu Slovacia, va termina pe penultimul loc, ceea ce constituie o contraperformanță.

Rezultatele sale din această campanie: 0-3 (d) cu Bosnia-Herțegovina, 7-0 (d) cu Liechtenstein, 1-2 (a) cu Slovacia, 0-1 (a) cu Portugalia, 1-3 (d) cu Luxemburg, 1-0 (a) cu Bosnia-Herțegovina, 4-0 (d) cu Liechtenstein, 2-4 (d) cu Slovacia.

Echipe probabile

Portugalia Echipă probabilă Portugalia
Portar Diego Costa
Fundași João Cancelo, Gonçalo Inácio, Rúben Dias, Guerreiro
Mijlocaşi Bruno Fernandes, João Palhinha, Bernardo Silva
Atacanţi João Félix, Cristiano Ronaldo, Jota
Islanda Echipă probabilă Islanda
Portar Elias Ólafsson
Fundași Alfons Sampsted, Victor Pálsson, Sverrir Ingason, Kolbeinn Finnsson
Mijlocaşi Kristian Hlynsson, Jóhann Guðmundsson, Aron Gunnarsson
Atacanţi Andri Guðjohnsen, Alfreð Finnbogason, Arnór Sigurðsson

Statistica meciurilor directe Portugalia v Islanda

De 4 ori s-au confruntat până acum cele două, de 3 ori învingând Portugalia și o dată fiind remiză. În partida tur, de la Reykjavik, Portugalia a izbutit să câștige greu, 1-0, Cristiano Ronaldo înscriind în min. 89.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Portugalia v Islanda

Superbet pariuri oferă o cotă de 1,53 că nu vor marca ambele echipe.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Portugalia vs Islanda Pont: Peste 2,5 goluri

Se poate spune că reprezentativa Portugaliei a fost în această campanie într-o luptă cu ea însăși, pentru că era clar că se va califica, chiar imediat după tragerea la sorți a preliminariilor. Întrebarea care se punea era în cel fel o va face. Și se pare că va fi cu punctaj maxim, căci este greu de crezut că va reuși vreo minune Islanda pe „José Alvalade”. Doar ea și cu Franța au o asemenea posibilitate, de a încheia cu punctaj 100%. Și în cazul acestui meci, nu se pune problema dacă va câștiga Portugalia, ci doar cum o va face. Având în vedere că în toate partidele de-acasă a marcat cel puțin trei goluri, că media sa generală este de peste trei goluri de meci, că recordmanul Cristiano Ronaldo va dori să-și mărească impresionanta sa colecție de goluri și nu în ultimul rând, că este meciul în care proprii jucători își vor lua rămas bun de la înfocații lor fani și vor dori s-o facă într-un mod cât se poate de elegant, mizez pe ceva goluri.

Campionatul European de fotbal

Peste 2,5 goluri

1.47
Portugalia vs Islanda

19 Nov 23, 21:45

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici