Share

Polonia vs Slovacia, Ponturi pariuri Campionatul European de Fotbal, 14.06.2020. Fără mari riscuri

Campionatul European 2021

Cota: 1.55

Adaugat de: Răzvan Toma

13 Iun 2021 03:37 2,3k 0
Logo Polonia Polonia
Logo Slovacia Slovacia
VS
19:00 14 Iunie 2021
Campionatul European de fotbal

Analiză și informații pentru Polonia v Slovacia

Acest duel fotbalistic între cele două națiuni slave occidentale deschide meciurile grupei E. Gazdă este o altă țară slavă, Rusia, prin stadionul din Sankt-Petersburg. La prima vedere, Lewandowski & Co. au prima șansă. Dar mai ales reprezentativele mai mici, gen Slovacia, când ajung la un turneu final, se mobilizează cât pot ele de bine, jucătorii săi fiind conștienți că nu se întâlnesc cu așa ceva chiar după fiecare preliminarii. Totodată Polonia nu a arătat mare lucru în meciurile jucate în acest an și mai are și probleme de efectiv. Ca un fapt divers, această întâlnire va fi condusă de o brigadă românească, cu Ovidiu Hațegan la centru, Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe asistenți, István Kovács rezervă. Pontul acestei partide poate fi găsit la finele analizei.

Polonia: Forma echipei, știri și statistici

E E Î V E

Polonia a terminat pe primul loc în grupa G a preliminariilor, cu o linie de clasament 10. 8. 1. 1. 18-5. 25, având cu șase puncte mai multe decât echipa de pe locul secund, Austria. Așadar, o calificare facilă, creionată chiar de la primele jocuri, e drept, sorții ferind-o de adversare ceva mai contondente. Căci pentru Lewandowski & Co. echipe ca Macedonia de Nord, Slovenia, Israel sau Letonia, celelalte componente ale acelei grupe, îi erau la îndemână.

Partidele de anul acesta însă aduc ceva îndoială în tabăra poloneză, rezultatele lor arătând o scădere de formă, mai ales amicalele dinaintea turneului, în mod deosebit cu Islanda, pe teren propriu, când a egalat noros în final de meci. Adică înlocuirea lui Jerzy Brzęczek cu Paulo Sousa pe banca tehnică nu a adus deocamdată vreun plus. Însă asocierea de numele Lewandowski, posibil viitorul Balon de Aur pe 2021, ridică și anvergura Poloniei poate mai mult decât e în realitate.

La ultimul Euro, în 2016, a părăsit competiția neînvinsă, loviturile de departajare din sferturile de finală cu Portugalia trimițând-o acasă.

Meciurile din acest an ale Poloniei: 3-3 (d) cu Ungaria, 3-0 (a) cu Andorra, 1-2 (d) cu Anglia, toate acestea în cadrul preliminariilor CM, 1-1 (a) cu Rusia și 2-2 (a) cu Islanda în amicalele de dinaintea începerii turneului.

Paulo Sousa s-a văzut în imposibilitatea de a putea face ceva pentru ca unii dintre oamenii pe care se baza să nu se accidenteze. Așa s-a întâmplat cu fundașii Bielik și Reca, dar și cu atacanții Piątek și Milik, care ar fi trebuit să-l susțină în ofensivă din teren pe Lewandowski. De asemenea și fundașul Bednarek este în refacere după o accidentare, dar se preconizează că luni va fi apt de joc.

Slovacia: Forma echipei, știri și statistici

E E V E E

Slovacia a terminat pe locul 3 în grupa E a preliminariilor, cu linia de clasament: 8. 4. 1. 3. 13-11. 13. A avut patru puncte mai puțin ca prima clasată, Croația, și unul ca a doua, Țara Glilor. Așa că îi mai rămăsese să pătrundă la turneul final pe calea barajelor, „măturând” astfel din calea-i două britanice, Irlanda de Nord și Scoția.

Anul trecut, după retrogradarea din Liga B a Ligii Națiunilor, s-a făcut schimbarea pe banca tehnică, locul lui Pavel Hapal fiind luat de Štefan Tarkovič, un tehnician mai puțin cunoscut în exteriorul țării.

În acest an, Slovacia este neînvinsă, dar nici nu se poate lăuda cu mai mult de o victorie. De altfel, rezultatele sale arată inconstanță și imprevizibil; să faci acasă egal cu Malta, iar apoi s-o învingi pe Rusia! Cam același lucru o spun și cele două amicale jucate înaintea Euro.

La ultimul turneu final european, a izbutit performanța de a trece de faza grupelor de pe poziția a 3-a, în spatele Țării Galilor și Angliei, dar înaintea Rusiei. S-a „lovit” însă în „optimi” de Germania. Tot la un măcar loc 3 calificant speră și acum slovacii, având în vedere că nu este situată în primele două de calculele computerului.

Meciurile din acest an ale Slovaciei: 0-0 (d) cu Cipru, 2-2 (a) cu Malta, 2-1 (a) cu Rusia, toate acestea în cadrul preliminariilor CM, 1-1 (a) cu Bulgaria și 0-0 (a) cu Austria.

Din fericire pentru Tarkovič, nu prea are probleme de lot, singura absență de marcă fiind vârful Schranz.

Echipe probabile

Polonia

Echipă probabilă Polonia
Portar Szczęsny
Fundași Piatkowski, Glik, Bednarek, Bereszyński
Mijlocaşi Krychowiak, Klich, Zieliński, Puchacz
Atacanţi Jóźwiak, Lewandowski

Slovacia

Echipă probabilă Slovacia
Portar Dubravka
Fundași Pekarik, Šatka, Škriniar, Hubočan
Mijlocaşi Kucka, Bénes – Haraslin, Hamšik, Mak
Atacanţi Duda

Statistica meciurilor directe Polonia v Slovacia

Cele două reprezentative s-au confruntat până acum de 8 ori (2 meciuri în preliminariile CE + 2 în preliminariile CM + 4 amicale). Surprinzător, bilanțul înclină, sensibil e drept, de partea Slovaciei, care are 4 victorii, față de 3 ale Poloniei, o dată fiind egal.

Ultima oară s-au întâlnit într-un amical, în 2013, în orașul polonez Wrocław, când Slovacia a învins cu 2-0, autorii golurilor, Kucka și Mak, având mari șanse să fie în teren și la meciul de la Sankt-Petersburg.

Cote pentru Polonia v Slovacia

Betano pariuri oferă o cotă de 1,98 pentru sub 2 total asiatic.

Polonia vs Slovacia Pont: Sub 2,5 goluri asiatic

Startul într-o competiție nu este determinant, dar are importanța sa. De obicei, o înfrângere pentru o outsideră în jocul de debut îi cam decide nefast soarta în turneu. De aceea o asemenea echipă face tot ce poate în primul rând ca să nu piardă. Așadar un rezultat egal pentru Slovacia nu ar echivala deloc cu o dramă, din contră. Căci polonezii sunt favoriții întâlnirii datorită unei cote mai bune, jucători ceva mai buni și mai ales a lui Lewandowski. Numai că la echipa națională acesta nu are servanți la fel de buni precum cei de la Bayern München și acest lucru s-a putut remarca la recentele meciuri jucate în acest an de alb-roșii. Revenind la cursul acestei partide, este de așteptat ca polonezii să domine, în timp ce slovacii să se apere grupat și să încerce lovituri pe contraatac. Niciuna nu are un stil spectaculos și de aceea nu trebuie să sperăm la o partidă care să clătească ochii microbiștilor, ci la una de rutină, fără mari riscuri, în care cele două vor căuta în primul rând să nu piardă. Având în vedere toate aceste circumstanțe, nu va fi un festival de goluri.

Pont pariuri: Sub 2,5 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Polonia vs Slovacia Pont: Handicap asiatic 0 Polonia

Polonia pare echipa mai puternică, și din punct de vedere al lotului, dar și pentru că a reușit calificarea la Euro direct din preliminarii, și nu trecând de două baraje, ca Slovacia. Lewandowski și Compania au o singură înfrângere în ultimele 5 partide disputate, dar, ce-i drept, au reușit doar o victorie. Miza e pe atacantul lui Bayern Munchen, care, cu un simț al golului fantastic, poate înscrie din orice poziție. Slovacii nu au avut consistență în joc în ultima vreme: au reușit un singur succes în ultimele 6 confruntări, în toate competițiile, și par a nu avea forța să-i bată azi pe polonezi. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Handicap asiatic 0 Polonia

Miza: 1/10

Cota: 1.28

Adaugat de: Constantin Dinu

Status: Pierdut

Răzvan Toma

Ponturi:

19

Castigate:

11

Pierdute:

8

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici