1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Olanda vs. Austria, Ponturi pariuri fotbal, Campionatul European, 17.06.2021: Cele două echipe au făcut spectacol la debut

Olanda vs. Austria, Ponturi pariuri fotbal, Campionatul European, 17.06.2021: Cele două echipe au făcut spectacol la debut

Dan Bara
Dan Bara

2021-06-14 21:01:00

Campionatul European de fotbal

17 Iunie 2021, 22:00

Țările de Jos

Țările de Jos

versus
Austria

Austria

1.99

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Țările de Jos v Austria

Joi, echipele care au debutat cu victorie în grupa C a Campionatului European de fotbal, Olanda și Austria, se întâlnesc în meci direct, de la ora 22:00. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

 

Țările de Jos: Forma echipei, știri și statistici

Olanda a debutat cu o victorie la European, 3-2 contra Ucrainei, dar cele trei puncte acumulate s-ar putea să îi facă, de fapt, mai mult rău decât bine. Dacă ar fi terminat la egalitate, misiunea de a se califica mai departe nu ar fi fost ratată însă s-ar fi tras un semnal de alarmă care, poate, l-ar fi făcut pe selecționer să schimbe câte ceva. Așa însă, succesul din primul meci ascunde sub preș probleme care, mai devreme sau mai târziu, vor ieși la iveală și vor fi de netrecut. 

De Boer s-a încăpățânat să continue cu acel 5-3-2 care e profund detestat de absolut toată suflarea batavă. Jucătorii au primit sarcini cu care nu sunt obișnuiți, iar acest lucru i-a făcut confuzi pe alocuri. Neglijându-și o parte din îndatoriri, aceștia nu au fost deloc convingători nici în apărare, nici la mijloc și nici măcar în atac.  

Paradoxal, deși a jucat cu 5 fundași, încercând să aibă siguranță defensivă, Olanda a părut a fi cel mai mult în siguranță în momentele în care a atacat. Linia cu trei apărători centrali nu s-a dovedit a da mai multă încredere și, până nu e prea târziu, merită să amintim declarația lui De Vrij de dinaintea turneului final. Fundașul, care evoluează în sistemul 5-3-2 la Inter, declara că a avut nevoie de doi ani ca să învețe să joace în această așezare la echipa de club. Contra Ucrainei, apărătorii batavi s-au încurcat între ei, fără să știe uneori cine trebuie să marcheze pe cine și, în același timp, s-au bazat prea mult pe faptul că, având un om în plus față de varianta obișnuită, își pot permite să mai lase garda jos din când în când, așa cum a fost cazul primului gol încasat. Lejeritatea cu care apărătorii batavi au tratat anumite faze ale ucrainienilor i-a costat, iar varianta cu ultra-ofensivii jucători de bandă Dumfries și Van Aanholt a făcut ca flancurile să rămână, în câteva faze, descoperite. 

La mijloc, ideile lui De Boer au fost iarăși confuze. În primul rând, e clar că selecționerul nu are încredere în jucătorii din acest compartiment, iar coborârea lui Depay în poziția de mijlocaș ofensiv, chiar dacă acesta poartă numărul 10 pe tricou, nu a fost una câștigătoare. Jucătorul care are 26 de goluri și 22 de pase decisive în cele 65 de apariții în tricoul „Portocalei mecanice” a părut stingher și nesigur de rolul său pe toată durata partidei, iar realizările sale au fost minime. La mijloc, excepție a făcut Wijnaldum, care a fost mai creativ și mai îndrăzneț dar, per total, s-a văzut o lipsă de idei și de variante care nu promite nimic bun.

Olanda a avut șansa de a avea în față un adversar modest în apărare. Defensiva lui Shevchenko a fost deseori neatentă la marcaj și la poziționare, iar portarul Bushchan a dat în permanență motive de îndoială. Deși a punctat de trei ori, „naționala” batavă a fost vulnerabilă la contraatacuri. Dacă Austria ar putea să speculeze acest detaliu, ar avea șansa să iasă câștigătoare din confruntarea de joi. 

Superbet
L1160659W000328
Pariază pe meciul dintre Olanda și Austria cu 43RON fără depunere la Superbet
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Austria: Forma echipei, știri și statistici

Austria a debutat și ea cu o victorie și a marcat tot de trei ori însă, iarăși, adversarul a fost extrem de neatent. Macedonia a greșit mult în apărare și, combinând toate cele patru reușite ale partidei, putem spune că am asistat la o comedie a erorilor. E adevărat că, de cele mai multe ori, golurile se marchează pe greșeli ale oponenților, dar impresia generală e că o parte dintre acestea puteau fi evitate. 

Spuneam mai sus că Austria ar trebui să încerce să profite de arma contraatacului pentru a-i surprinde pe olandezi însă selecționata lui Franco Foda e, cu câteva excepții, una greoaie. Dată fiind victoria cu Macedonia, reproșurile care îi erau adresate selecționerului au fost uitate pentru moment, dar stilul chinuit și fără orizont ar putea să își facă iar simțită prezența. Să nu uităm, totuși, că în precedentele 7 luni Austria le-a învins doar pe Feroe și Macedonia, iar în 3 dintre ultimele 4 meciuri nu a marcat.

În același timp, să ne amintim cum creativitatea și îndrăzneala unor Elmas sau Bardhi i-a debusolat în câteva rânduri pe austrieci. Cu toate că au mulți jucători care evoluează în Bundesliga germană, jucătorii lui Foda au părut vulnerabili atât individual, cât și ca grup. Mă aștept ca acea crispare caracteristică să reapară contra batavilor. 

Echipe probabile

Țările de Jos Echipă probabilă Țările de Jos
Portar Stekelenburg
Fundași Timber, De Vrij, Blind,
Mijlocaşi Dumfries, De Jong, Wijnaldum, De Roon, Van Aanholt
Atacanţi Weghorst, Depay
Austria Echipă probabilă Austria
Portar Bachmann
Fundași Dragovic, Hinteregger, Friedl, Alaba
Mijlocaşi Schlager, Baumgartner, Lainer, Sabitzer
Atacanţi Kalajdzic, Arnautovic

Statistica meciurilor directe Țările de Jos v Austria

Olanda a câștigat ultimele 5 meciuri contra Austriei, însă cea mai recentă confruntare oficială datează din 2003. De atunci s-au mai disputat doar două partide amicale, iar batavii s-au impus fără probleme. 

04.06.16 AMI Austria - Olanda 0 : 2
09.02.11 AMI Olanda - Austria 3 : 1
26.03.08 AMI Austria - Olanda 3 : 4
06.09.03 EUR Olanda - Austria 3 : 1
16.10.02 EUR Austria - Olanda 0 : 3

Cote pentru Țările de Jos v Austria

Cota care mi se pare cea mai atractivă e cea pentru un rezultat de egalitate. Unibet oferă un excelent 4.20 pentru cei care doresc să încerce un astfel de pariu iar sfatul meu e să nu îl ocoliți, însă miza nu trebuie să fie mare. De asemenea, e interesantă și opțiunea de a miza că Austria nu pierde la mai mult de un gol diferență. La Netbet, cota pentru acest pariu e 1.57. 

Țările de Jos vs Austria Pont: Egal la pauză sau la final

Superbet ne dă posibilitatea ca aproape să ne dublăm miza investită cu pariul conform căruia tabela de marcaj va arăta un rezultat de egalitate fie la pauză, fie la final. E posibil să mă înșel, desigur, dar eu cred că vom avea o partidă destul de echilibrată, motiv pentru care iau în calcul remiza. Statistica nu e de partea mea, Olanda având victorii pe linie contra acestui adversar în prcedentele 5 confruntări, însă acestea nu au fost recente. În plus, austriecii au un moral bun după prima victorie din istorie obținută la un Campionat European.

Campionatul European de fotbal

Egal la pauză sau la final

1.99
Țările de Jos vs Austria

17 Jun 21, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.99
Status: Pierdut

Țările de Jos vs Austria Pont: Total goluri: Par

Un meci mai echilibrat decât ar indica istoria ultimelor decenii a celor două naționale. Nu e exclus să avem chiar un "X" care ar asigura calificarea ambelor echipe în proporție de 99% (Olanda, care mai are de jucat cu Macedonia de Nord), respectiv 90% (Austria, care mai are de jucat cu Ucraina). Nu uitați: se califică și 4 din cele 6 echipe de pe locul 3! Iar cu 4 puncte, calificarea este aproape o garanție. Mai e și argumentul statistic: până acum, la Euro 2020, am avut 12 meciuri impare și doar 5 pare! Total nefiresc, dat fiind că statistica pe termen lung consemnează o probabilitate mai mare pentru meciurile cu total par al golurilor marcate (aici intră și toate remizele, inclusiv cea "albă", 0-0). Dovada: întotdeauna, cota pentru par este mai mică decât cea pentru impar (la acest meci, 1,88 față de 1,96, la Unibet). Ultimele 4 jocuri au fost impare. E clar, se apropie cele pare. Poate chiar la acest meci - de ce nu?!

Campionatul European de fotbal

Total goluri: Par

1.88
Țările de Jos vs Austria

17 Jun 21, 22:00

Miza: 7/10
Cota: 1.88
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici