1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Liechtenstein vs. Portugalia

Liechtenstein vs. Portugalia. Ponturi pariuri preliminarii Euro 2024, 16.11.2023. Furia lusitană contra lui ”Cinci bucăți”

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2023-11-15 18:05:00

Ponturi Fotbal - Preliminarii Euro 2024

16 Noiembrie 2023, 21:45

Liechtenstein

Liechtenstein

versus
Portugalia

Portugalia

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Liechtenstein v Portugalia

Titlul de mai sus vine de la numele de familie al selecționerului Liechtenstein-ului, neamțul de 43 de ani Konrad Funfstuck, care într-o traducere măcar și aproximativă înseamnă ”cinci bucăți”. O fi numărul de goluri diferență la care e favorită Portugalia să câștige? Nici n-ar fi atât de multe....

Cele două selecționate și-au încheiat practic socotelile în grupa preliminară J. Portugalia, 24 de puncte din tot atâtea posibile, și un golaveraj zdrobitor, 32-2, e deja calificată la Euro 2024 și se deplasează pe stadionul de pe malul Rhinului doar pentru palmares.

Liechtenstein, pe ultimul loc al grupei, fără punct, pierzând toate cele 8 partide de până acum, nu prea poate spera la nimic.

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Liechtenstein: Forma echipei, știri și statistici

Ocupă locul 200 în ierarhia FIFA, penultima selecționată (ca cifre) din Europa (ultima e San Marino). Echipa are în componență amatori sau fotbaliști din ligile inferioare ale Austriei sau Elveției, neexistând un campionat intern în Liechtenstein.

Valoarea totală a componenților lotului din micuța țară este de 1,15 milioane de euro, cam cât a unei codașe din Liga 2 de la noi.

Ultimul meci fără înfrângere al Liechtensteinului a fost acum mai bine de 2 ani, pe 8 septembrie 2021, un 1-1 acasă cu Armenia.

Nu prea pot fi adăugate alte amănunte cu privire la această formație.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

Dacă Liechtenstein abia dacă sare de 1 milion de euro la cota de Transfermarkt, Portugalia are de aproape 1.000 de ori mai mult, anume 905 milioane de euro.

Lusitanii sunt pe locul 6 în ierarhia FIFA, s-au calificat deja la Euro 2024, unde se numără printre favoriții competiției.

Ultima înfrângere a Portugaliei a fost cea cu Marocul (0-1), în sferturile Cupei Mondiale, în decembrie trecut.

De-atunci, 10 meciuri și tot atâtea victorii de la venirea pe bancă a spaniolului Roberto Martinez, cel care reușise să ducă Belgia pe primul loc în ierarhia FIFA.

Acest meci e un excelent prilej pentru Cristiano Ronalo de a-și îmbunătăți cifrele, el adunând până acum 127 de goluri în 203 selecții.

Portugalia sigur nu se va menaja, nici nu prea are pentru ce, duminică urmând să întâlnească pe teren propriu Islanda, alt prilej pentru îmbunătățirea golaverajului.

Echipe probabile

Liechtenstein Echipă probabilă Liechtenstein
Portar B. Buchel
Fundași Marxer, Wieser, Traber
Mijlocaşi Netzer, Meier, M. Buchel, Goppel, Beck
Atacanţi Luchinger, Hassler
Portugalia Echipă probabilă Portugalia
Portar Diogo Costa
Fundași Joao Cancelo, Ruben Dias, G. Inacio, D. Dalot
Mijlocaşi Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Otavio, Rafael Leao
Atacanţi Cristiano Ronaldo, Joao Felix

Statistica meciurilor directe Liechtenstein v Portugalia

Din 8 meciuri directe, lusitanii au câștigat 7 și a fost și o remiză, 2-2, în 2004, în urmă cu 19 ani. În martie, acasă, Portugalia a învins ”doar” cu 4-0.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Liechtenstein v Portugalia

Peste 5 goluri asiatic @1,91 și Peste 2 goluri asiatic la pauză @1,85 sunt alte variante pe care vi le propun din oferta Betano pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Liechtenstein vs Portugalia Pont: Peste 4.5 goluri asiatic

Nu se pune problema favoritei, și nici a victoriei, un meci cu o cotă de 1,009 fiind extrem de rar întâlnit. Firește că Portugalia va câștiga, nici nu se pune problema să fie altfel, egalul sau succesul gazdelor fiind, practic, excluse din calcule. De văzut însă dacă lusitanii vor avea chef să dea goluri multe sau vor alege să joace economicos, vizând punctele și atât. Probabil că vor vrea să facă spectacol. Nu numai pentru îmbunătățirea recordurilor lui Cristiano Ronaldo, ci pentru că sunt fotbaliști mari de tot, obișnuiți cu spectacolul și cu succesul. De altfel, Portugalia fiind demult calificată, multe dintre vedete ar fi putut să paroleze această acțiune și probabil că Martinez i-ar fi înțeles și ar fi convocat mai mulți tineri, că are de unde. Venind însă în păr la lot, vedetele Portugaliei probabil că vor face totul să învingă la un scor cât mai mare. Alegem așadar un ”peste 4,5” goluri asiatic, apreciat de Betano Pariuri Sportive cu o cotă de 1,65.

Ponturi Fotbal - Preliminarii Euro 2024

Peste 4.5 goluri asiatic

1.65
Liechtenstein vs Portugalia

16 Nov 23, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici