1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Kosovo vs Andorra

Kosovo – Andorra. Ponturi Campionatul European preliminarii, 28.03.2023. Spre o victorie la pas

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2023-03-27 04:23:00

Preliminarii Campionatul European de fotbal

28 Martie 2023, 21:45

Kosovo

Kosovo

versus
Andorra

Andorra

1.90

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Kosovo v Andorra

Partenere de grupă cu noi, cele două reprezentative care se vor confrunta pe stadionul „Fadil Vokrri” din Prishtina au obiective diferite. Dacă echipa gazdă Kosovo visează la o calificare istorică, Andorra încearcă să fie cât mai puțin ciuca bătăilor acestei grupe I. Pontul meciului de față poate fi găsit la sfârșitul analizei de față.

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Kosovo: Forma echipei, știri și statistici

Pentru Kosovo este a doua participare all-time în preliminariile Campionatului European. La prima a avut o prestație neașteptat de bună, fiind până spre final implicată în lupta pentru locul de play-off, dacă nu chiar în cel pentru calificare directă. A avut însă de înfruntat adversare cu o experiență competițională net superioară, precum Anglia și Cehia, așa că în cele din urmă a cedat la ultimele meciuri, situându-se pe un meritoriu loc 3. Nici acum nu a început rău, izbutind un 1-1 (Dasa 36 aut / D. Peretz 56) încurajator în Israel, cu una dintre contracandidatele la locul 2, după ce a condus la pauză cu 1-0.

Anul trecut a avut o prestație bună, fiind principala contracandidată a Greciei de a promova în Liga B a Ligii Națiunilor UEFA, situându-se la final pe locul 2, Bilanțul pe întreg anul a fost unul pozitiv, din cele 10 partide, obținând 4 victorii, remizând și pierzând de câte 3 ori. Astfel, la finalul anului s-a situat pe locul 42 în clasamentul FIFA, cu două poziții mai sus față de 2021. Rezultatele obținute, în ordine cronologică: 5-0 (a) cu Burkina Faso, 1-1 (d) cu Elveția, ambele amicale; 2-0 (d) cu Cipru, 0-1 (a) cu Grecia, 3-2 (a) cu Irlanda de Nord, 0-2 (d) cu Grecia, 1-2 (d) cu Irlanda de Nord, 5-1 (a) cu Cipru, toate în Liga Națiunilor UEFA; 2-2 (a) cu Armenia, 1-1 (a) cu Feroe, de asemenea amicale.

Selecționerul Kosovo, fostul mare jucător francez Alain Giresse, nu are probleme de efectiv.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Andorra: Forma echipei, știri și statistici

Naționala Andorrei a putut fi văzută de publicul din România, cu ocazia meciului inaugural din această grupă în care a întâlnit reprezentativa țării noastre. Prestația sa a fost una decentă, încercând să își vândă scump pielea, ceea ce doar pe alocuri i-a reușit. Nu au lipsit unele obișnuite stângăcii ale acestei mici echipe, din cauza cărora a și pierdut meciul, cu 0-2, iar dacă ar fi dat de un adversar mai inspirat decât România, scorul înfrângerii ar fi fost și mai mare.

Anul trecut a fost cel mai bun din istoria acestei reprezentative, izbutind un incredibil bilanț în care numărul victoriilor a fost egal cu cel al înfrângerilor. E drept, a și întâlnit destui adversari de calibrul său, dar acest lucru nu-i știrbește prea mult din merite. Rezultatele obținute, în ordine cronologică: 1-0 (a) cu St. Kitts & Nevis și Grenada, ambele amicale; 0-3 (d) cu Letonia, 0-0 (a) cu Moldova, 2-1 (a) cu Liechtenstein, 1-2 (d) cu Moldova, 2-0 (d) cu Liechtenstein, 1-1 (a) cu Letonia, toate în Liga Națiunilor UEFA; 0-1 (n) cu Austria, 0-1 (d) cu Gibraltar, de asemenea amicale.

Va lipsi mijlocașul defensiv Rebes, eliminat în meciul cu România.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Kosovo Echipă probabilă Kosovo
Portar Muriç
Fundași Rrahmani, Vojvoda, Kryeziu, Paqarada
Mijlocaşi Celina, Drešević, Muslija
Atacanţi Zhegrova, Muriqi, Rashica
Andorra Echipă probabilă Andorra
Portar Iker Álvarez
Fundași Jesus Rubio, Llovera, Alavedra, Marc Garcia
Mijlocaşi Alex Martinez, Marc Vales, Pujol, Cervós
Atacanţi Márcio Vieira, Berto Rosas

Statistica meciurilor directe Kosovo v Andorra

Nu s-au mai întâlnit.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Kosovo v Andorra

Betano pariuri oferă o cotă de 1,72 pentru 2-0 scor corect oricând.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Kosovo vs Andorra Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Chiar dacă atunci când a demarat oficial în fotbal, Kosovo avea același statut precum Andorra, adică echipă de ultimă urnă valorică, în foarte scurt timp și-a depășit această condiție, devenind, iată, chiar o favorită la calificare, cum se întâmplă în cazul de față. Startul bun, adică acest egal în Israel din prima etapă, confirmă acest lucru și încurajează formația lui Giresse să abordeze cu încredere viitoarele meciuri. Andorra va încerca așa cum a făcut-o și cu România să stopeze ceea ce se poate, dar posibilitățile de care e capabilă nu-i permit prea multe, așa că sunt șanse foarte mici de a izbuti să plece din Kosovo fără înfângere.

Preliminarii Campionatul European de fotbal

Peste 2,5 goluri asiatic

1.90
Kosovo vs Andorra

28 Mar 23, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Kosovo vs Andorra Pont: Peste 2 goluri asiatic

Kosovo este o formația care a progresat mult în anii recenți, devenind o formație de tip ghimpe, greu de învins de naționalele mai mari. Acasă, spre exemplu, a marcat cel puțin 2 goluri cu Armenia, Cipru și Irlanda de Nord. Este de așteptat ca acest scenariu să se repete și cu Andorra, o formație care este una foarte modestă, chiar dacă România abia a învins-o cu 2-0. Dar deja România nu mai este de mult timp un reper din acest punct de vedere. O să merg pe un over 2 asiatic la goluri la o cotă din oferta eFortuna pariuri sportive.

Preliminarii Campionatul European de fotbal

Peste 2 goluri asiatic

1.37
Kosovo vs Andorra

28 Mar 23, 21:45

Miza: 1/10
Cota: 1.37
Status: Anulat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici