1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Italia vs Austria. Ponturi Pariuri Euro 2020, 26.06.2021. Italia, cea mai în formă echipă

Italia vs Austria. Ponturi Pariuri Euro 2020, 26.06.2021. Italia, cea mai în formă echipă

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-06-24 21:03:00

Euro 2020

26 Iunie 2021, 22:00

Italia

Italia

versus
Austria

Austria

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Italia v Austria

Italia și Austria se întâlnesc pe Wembley, în optimile de finală ale Euro 2020. Italienii au avut un parcurs perfect în grupă, în vreme ce austriecii s-au calificat în ultimul meci, câștigat cu Ucraina, la București. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

 

Italia: Forma echipei, știri și statistici

Italia este una dintre favoritele la câștigarea titlului european. Italilenii au impresionat în grupa pe care au câștigat-o cu maximum de puncte și fără gol primit. Naționala lui Mancini vine după 30 de meciuri fără eșec, iar ultimele 11 partide le-a încheiat cu victorie fără gol primit. Turcia, Elveția și Țara Galilor au fost victimele Italiei, care a plecat cu a 7-a șansă la câștigarea Euro și a ajuns să aibă a 3-a cotă pentru victoria finală. Jocul Italiei este la un nivel excelent, iar Mancini a creat un grup căruia îi exploatează calitățile la maximum. Cu excepția lui Meret, al treilea portar, Mancini a utilizat toți ceilalți jucători din lot. 

Având 6 puncte după primele două meciuri, Mancini și-a permis să menajeze cea mai mare parte a titularilor, în ultimul meci din grupă. Chiar și așa, Țara Galilor n-a reușit să obțină un rezultat pozitiv și a completat lista victimelor făcute de italieni în grupă. Verratti a jucat primul său meci la Euro și a impresionat, iar evoluția sa l-ar putea propulsa direct în primul 11, pe Wembley. Sacrificat ar fi Locatelli, omul cu dubla din partida cu Elveția. Florenzi și Chiellini au probleme și vor fi înlocuiți de Di Lorenzo și Bastoni. În ofensivă, vor reveni Immobile, Berardi și Insigne.

  • Superbet
    L1203785W001253
    Pariază pe meciul dintre Italia și Austria și poți câștiga Super Premii.
    PARIAZĂ ACUM
    Se aplică T&C

Austria: Forma echipei, știri și statistici

Austria s-a calificat în premieră în faza eliminatorie la Euro. Austriecilor le-au priit meciurile de pe Arena Națională, unde le-au învins pe Macedonia de Nord (3-1) și Ucraina (1-0). Între cele două victorii, austriecii au pierdut cu Olanda, în deplasare, 0-2, meci în care nu s-a putut baza pe Arnautovic, suspendat pentru gesturile pe care le-a făcut după golul cu Macedonia. Austria este o echipă care pune accent pe forța grupului în detrimentul individului. Asta și pentru că, din punct de vedere individual, băieții lui Franco Foda stau destul de rău. Singurele victorii din 2021 sunt cele de la Euro. În afara acestor două succese, austriecii au mai câștigat doar cu Insulele Feroe, 3-1 în preliminariile C.M.

Selecționerul Austriei va miza tot o o defensivă în 4, așa cum s-a întâmplat și în partida cu Ucraina, pe care a depășit-o mult mai clar decât o arată scorul (1-0). Hinteregger este apt de joc și va intra intra din primul minut. Cel mai probabil, Foda va juca un 4-1-4-1, cu Grillitsch în fața apărării și cu Arnautovic în ofensivă. Baumgartner și Laimer au ceva probleme și ar trebui să fie cel mult rezerve. Alaba va fi urcat în linia mediană, iar Ulmer va juca fundaș stânga. 

Echipe probabile

Italia Echipă probabilă Italia
Portar Donnarumma
Fundași Di Lorenzo, Bonucci, Bastoni, Spinazzola
Mijlocaşi Verratti, Jorginho, Barella
Atacanţi Berardi, Immobile, Insigne
Austria Echipă probabilă Austria
Portar Bachmann
Fundași Lainer, Dragovic, Hinteregger, Ulmer
Mijlocaşi Grillitsch - Schlager, Ilsanker, Sabitzer, Alaba
Atacanţi Arnautovic

Statistica meciurilor directe Italia v Austria

Italia nu a pierdut niciodată în fața Austriei, pe care a învins-o în 5 dintre cele 7 meciuri directe. Celelalte două meciuri s-au încheiat la egalitate, inclusiv ultima partidă, un amical jucat în august 2008 (2-2). Ultima întâlnire oficială datează din 1998, de la C.M. din Franța, iar italienii s-au impus cu 2-1.

Cote pentru Italia v Austria

Italia are 1.72 pentru două goluri marcate. Un meci cu peste 9.5 cornere îți dublează investiția.

Italia vs Austria Pont: Italia - handicap asiatic (-1)

Italia a impresionat în grupa pe care a câștigat-o cu maximum de puncte și fără gol primit. Italienii se numără printre favoriții la câștigarea trofeului, iar ambițiile echipei lui Mancini sunt susținute de evoluția Squadrei Azzurra. În același timp, Austria, care s-a calificat după victoria din ultimul meci, cu Ucraina, și-a îndeplinit obiectivul la acest turneu final. Nu cred că băieții lui Franco Foda îți pot depăși condiția și să-i pună probleme reale Italiei. Mizez pe o calificare lejeră a squadrei lui Mancini. Superbet pariuri sportive oferă cea mai bună cotă pentru o victorie la cel puțin două goluri a Italiei. Dacă italienii se impun la limită, miza este returnată.

Miza: 8/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Italia vs Austria Pont: Victorie Italia

Italia a ajuns deja la 30 de meciuri consecutive fără înfrângere și la 11 victorii la rând! În aceste 11 succese, nu a primit gol! Sunt deja niște recorduri fantastice, iar ele denotă faptul că "macaronarii" au devenit o echipă invincibilă, care se închide perfect în defensivă și are un joc de atac letal. Italienii nu mai sunt cei de altădată, care făceau 1-0 și apoi blocau totul în propria jumătate, ci atacă aproape tot timpul, reușind acțiuni de mare efect, cu o medie impresionantă de reușită, aproape 3 goluri per meci! Austria e în nota ei obișnuită, o formație ordonată, greu de bătut, dar care nici nu excelează la vreun capitol. Naționala antrenată de Roberto Mancini ar trebui să învingă în timp regulamentar.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici