Share

Pontul pentru Grecia - Armenia, preliminariile Campionatului European: miza pe greci

Campionatul European 2020

Cota: 1.57

Adaugat de: Răzvan Toma

11 Iun 2019 02:51 1,5k 0
Logo Grecia
Logo Armenia
Grecia
Armenia
VS
21:45 11 Iunie 2019
Preliminarii Campionat European

Analiză și informații pentru Grecia v Armenia

În Grupa J a preliminariilor CE, cele două sunt vecine de clasament, grecii pe locul 4, antepenultimul, iar armenii, pe 5, penultimul, fiind despărțite de un punct. Niciuna nu este mulțumită de startul pe care l-a luat în aceste preliminarii. Cu toate că rezultatele înregistrate de cele două până acum au fost destul de previzibile. Dar lucurile se pot remedia pe parcurs, mai ales în cazul grecilor, armenii știut fiind că au fost mai mereu printre codașe în preliminariile la care au luat parte.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Grecia: Forma echipei, știri și statistici

Î Î E V Î

Grecii nu au început rău preliminariile, cu o victorie în Liechtenstein și un egal smuls pe final în Bosnia-Herțegovina. A venit însă dușul rece de-acasă, 0-3 cu Italia, care a adus deznădejde. Pentru partida cu Armenia are indisponibilități importante, precum fundașul Mpakakēs, mijlocașul Hristodoulopoulos și atacantul Mētroglou. Rămâne însă Fortounēs, care pare a fi cel mai în formă dintre jucătorii lui Aggelos Anastasiadēs, principalul om de gol al echipei. Iar fundașul Romei, Manōlas, își va conduce apărarea pentru a nu recepționa vreo lovitură surprinzătoare a adversarei.

Armenia: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î E V

Evident că selecționerul Armen Ghiulbudaghianț se gândește îm primul rând la întărirea defensivei, care va duce greul acestui meci. Un rezultat egal l-ar mulțumi pe deplin. Pe ofensivă va miza ca de obicei pe dispoziția de creativitate a jucătorului numărul 1 al echipei, Mhitarian, cel pe la care trec toate mingile. Vor lipsi mijlocașul Arakelian și atacantul Movsisian, din cauza unor accidentări recente. Armenia a pierdut primele două meciuri din preliminarii, 1-2 în Bosnia-Herțegovina și 0-2 acasă cu Finlanda. Pe al treilea l-a câștigat acasă, cu Liechtenstein, 3-0, conform previziunilor.

Echipe probabile

Grecia

Echipă probabilă Grecia
Portar Mparkas
Fundași Zeca, Manōlas, Papastathopoulos, Stafylidēs
Mijlocaşi Masouras,Samarēs, Siōvas, Kourmpelēs, Kolovos
Atacanţi Fortounēs

Armenia

Echipă probabilă Armenia
Portar Hairapetian
Fundași Hambardzumian, Haroian, Voskanian, Hovhannisian
Mijlocaşi Mkrtcian, Avetisian – Barseghian, Mhitarian, Ghazarian
Atacanţi Karapetian

Statistica meciurilor directe Grecia v Armenia

Cele două reprezentative s-au întâlnit de-a lungul timpului de 4 ori, grecii câștigând de 3 ori, o data fiind egal (golaveraj 4-0). Așadar armenii nu au până acum vreo victorie și nici vreun gol marcat cu grecii. La 31.05.2012 a avut locul ultima lor confruntare, 1-0 pentru greci într-un amical în Austria. Au fost în aceeași grupă pentru preliminariile pentru Euro 2004, competiție care se știe, a fost câștigată surprinzător de Grecia. Atunci, elenii s-au impus în ambele partide, 2-0 acasă și 1-0 în deplasare.

Cote pentru Grecia v Armenia

1,47 e cota pentru 1, Greci și datorită valorii superioare și a faptului că joacă pe teren propriu este favorita acestei întâlniri, iar o victorie o menține în lupta pentru accedere la locul 2.

Pont Grecia vs Armenia: Grecia marchează prima și câștigă

După 0-3 acasă cu Italia, Grecia este obligată să bată Armenia pentru a rămâne în ecuația calificării. Grecii le sunt superiori armenilor valoric, joacă și pe teren propriu, iar în întâlnirile directe s-au impus întotdeauna, cu excepția unui amical terminat cu scor alb. De altfel, armenii nu au reușit să înscrie vreodată până acum grecilor.

Pont pariuri: Grecia marchează prima și câștigă

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Grecia vs Armenia: Peste 1 gol asiatic la pauză

Deși nu atrage atenția la prima privire, am decis să pariez peste 1 gol asiatic la pauză la meciul dintr Grecia și Armenia în special datorită cotei atractive. Dincolo de cotă, cele mai recente 6 meciuri ale Greciei au avut goluri până la pauză, ba chiar în ultimele 3 partide Grecia a primit cel puțin 2 goluri până la pauză. Nu cred că va fi cazul și aici, mă aștept ca Grecia să fie cea care să marcheze rapid.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Modster

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

8

Castigate:

3

Pierdute:

5

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Eliteserien, Norvegia: Viking-Odd
Cota: 1.55 15 Sep 2019 19:00 0