1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Franța – Germania. Ponturi Pariuri Campionatul European de fotbal 15.06.2021. Se va ridica superderby-ul grupelor la înălțimea așteptărilor?

Franța – Germania. Ponturi Pariuri Campionatul European de fotbal 15.06.2021. Se va ridica superderby-ul grupelor la înălțimea așteptărilor?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-06-14 09:21:00

Campionatul European de fotbal

15 Iunie 2021, 22:00

Franța

Franța

versus
Germania

Germania

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Franța v Germania

Franța – Germania, cea de-a doua partidă din Grupa F a Campionatului European la fotbal, programată marți, de la ora 22.00, pe „Allianz Arena” din München, este superderby-ul indiscutabil al fazei grupelor. Germania, cu 4 titluri mondiale, și Franța, cu două titluri mondiale, sunt din oficiu între marile favorite ale competiției, dar de data asta au nimerit într-o grupă de foc, extrem de periculoasă, și un moment prost sau o neglijență le pot costa calificarea. Portugalia, campioana europeană en-titre, este și ea aici, iar lupta în trei pentru doar două locuri calificante (Ungaria, a patra formație din Grupa F, va fi doar o prezență inedită) va fi absolut dramatică.
Această ciocnire a coloșilor fotbalului european, încă din prima etapă a grupelor, va imprima – foarte posibil – ritmul competiției. Franța pare în avantaj, cu selecționerul Didier Deschamps determinat, alături de jucătorii săi, să-și ia revanșa după ce acum 4 ani a pierdut acasă titlul european, la penalty-uri, chiar cu Portugalia. Germania are o forță de atac colosală, dar vine după o eliminare istorică în grupele Mondialelor din 2018 și cu un selecționer, Joachim Low, aflat la ultima competiție pe banca naționalei sale.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Franța este, indiscutabil, principala favorită la câștigarea titlului european în această vară. Campioana lumii din 2018 are toate atuurile pentru această performanță. Pe bancă este Didier Deschamps, câștigător ca jucător al titlului mondial în 1998 și al celui european în 2000, câștigător al Cupei Mondiale și ca antrenor, acum trei ani, și finalist al Europenelor în 2016. În teren sunt jucători de superclasă, care pe deasupra vârsta și experiența optime pentru performanță.

Franța s-a calificat fără probleme la turneul final, deși în preliminarii a suferit, exact acum doi ani, o surprinzătoare înfrângere în Turcia, scor 0-2.

Echipa este însă aproape invincibilă. De atunci a mai jucat 20 de meciuri în preliminariile Europenelor și Mondialelor, în Liga Națiunilor și amicale: 16 victorii, 3 remize și o singură înfrângere (un 0-2 bizar acasă cu Finlanda, într-un amical disputat pe 11 noiembrie 2020). Franța ediția 2021 pare o echipă completă. Are bine acoperite toate compartimentele. Dacă reușește să înscrie constant, în schimb primește foarte greu gol. Are posesie superioară a balonului în toate partidele.

Și statistica participărilor la Europene este de partea “cocoșului galic”: francezii n-au mai pierdut un meci de deschidere la turneul final de acum 61 de ani! În ediția inaugurală a acestei competiții, din 1960, au fost învinși dramatic de Iugoslavia cu 5-4.

Totuși, din când în când mai există sincope pentru această echipă senzațională, care uneori dă rateuri în momente cheie. Așa cum am scris mai su, în preliminariile pentru Euro nu s-a obținut decât un punct cu adversara la locul 1 din calificări: 0-2 și 1-1 cu Turcia. În preliminariile pentru Mondialul din 2022, acum trei luni, s-a scos doar o remiză acasă cu Ucraina. Portughezii au remizat alb în Franța, astă-toamnă, în grupele Ligii Națiunilor.

Formația lui Deschamps vine însă la turneul final după o serie de 4 victorii fără gol primit: 2-0 în deplasare cu Kazahstan, 1-0 în deplasare cu Bosnia (ambele în preliminariile Mondialelor), 3-0 acasă cu Țara Galilor, 3-0 acasă cu Bulgaria (ultimele două – amicale). Așadar, așteptările sunt maxime pentru o formație care e văzută de Betano pariuri ca principală favorită la titlul european, cu cota 5,5.  

Dacă alți selecționeri au probleme în a acoperi eficient toate posturile, Deschamps este în postură inversă, fiind greu să alegi titularii dintre atâția jucători de superclasă. Franța va putea conta în atac pe Benzema, după ce o accidentare cu Bulgaria dăduse emoții. Mbappe i se va alătura în atac, chiar dacă Giroud a înscris de două ori la ultimul amical, venind din postura de rezervă.

Restabiliți sunt și Griezmann și Varane, așa că Franța va dispune de cea mai bună echipă în teren la debutul la Europene.

Lotul Franței la Euro 2020

Portari: Hugo Lloris (34 de ani), Steve Mandanda (36), Mike Maignan (25);

Fundași: Benjamin Pavard (25), Presnel Kimpembe (25), Raphael Varane (28), Clement Lenglet (25), Kurt Zouma (26), Lucas Digne (27), Lucas Hernandez (25), Leo Dubois (26), Jules Kounde (22);

Mijlocași: Paul Pogba (28), Thomas Lemar (25), Corentin Tolisso (26), N’Golo Kante (30), Adrien Rabiot (26), Moussa Sissoko (31), Kingsley Coman (25);

Atacanți: Antoine Griezmann (30), Olivier Giroud (34), Kylian Mbappe (22), Ousmane Dembele (24), Karim Benzema (33), Wissam Ben Yedder (30), Marcus Thuram (23).

  • Superbet
    L1160659W000328
    Pariază pe meciul dintre Ungaria și Portugalia cu 43RON fără depunere la Superbet
    PARIAZĂ ACUM
    Se aplică T&C

Germania: Forma echipei, știri și statistici

Germania, cea mai galonată echipă națională a Europei (4 titluri mondiale, 3 titluri europene), dar turneul final din 2021 n-o găsește într-un moment extraordinar. Generația care a luat Cupa Mondială în 2014 nu mai are decât puțini supraviețuitori.

Selecționerul Joachim Low și-a pierdut bagheta magică și acum este la turneul de adio, înainte de a părăsi banca tehnică. Ultimul turneu final la care a participat a fost un dezastru nemaipomenit, Germania fiind eliminată pentru prima oară în istorie încă din faza grupelor la Mondialul din 2018.

Asta nu înseamnă că Germania este de neglijat. Păstrează încă o forță de atac excelentă, care dă câte goluri poate dacă prinde o slăbiciune a adversarului. Ultima partidă, un amical cu Letonia, a fost câștigată cu 7-1.

Cu toate astea, semnele declinului sunt clare. În ultimul meci din preliminariile Mondialelor, formația lui Low a pierdut acasă, șocant, cu Macedonia de Nord, scor 1-2. Apoi a remizat într-un amical, tot acasă, cu Danemarca, scor 1-1.

În general, nemții marchează. Însă au o apărare vulnerabilă, care în noiembrie anul trecut, de exemplu, a luat 6 goluri de la Spania în grupele Ligii Națiunilor. Iar acesta n-a fost un accident. Cu o lună înainte, pe propriul teren, remizase 3-3 cu Elveția, în aceeași competiție, și făcuse tot 3-3 cu Turcia, într-un amical. În total, a primit cel puțin un gol în 11 din ultimele 14 partide, începând cu noiembrie 2019.

Pentru Joachim Low și Germania, încercarea din grupele Europenelor este foarte grea. Cu actualul selecționer, Mannschaft jucat finala turneului din 2008 și semifinale în 2012 și 2016. O eliminare încă din grupe (lucru perfect plauzibil având în vedere că la primele două locuri mai emit pretenții Franța și Portugalia, finalistele ediției precedente) ar fi considerată o catastrofă națională.

Germania va juca marți al 50-lea meci la turneele finale ale Europenelor – un record absolut. În plus, nu a mai pierdut un meci de deschidere al turneului de 12 ediții! Chiar și așa, casele de pariuri nu văd Germania cu șanse semnificative la titlu. Betano pariuri îi dă cota 11 pentru triumful final – abia a 7-a cot la startul turneului și dublă față de cea primită de Franța.

E de așteptat ca Low să înceapă partida cu Franța în stilul caracteristic, cu o formulă de joc 1-3-4-2-1. A folosit apărarea cu 3 jucători inclusiv la ultimele amicale, cu Letonia și Danemarca, și probabil că va miza pe Rudiger, Hummels și Ginter. Toni Kroos și Ilkay Gundogan vor fi desemnați cu organizarea jocului la mijloc. O misiune foarte grea este selectarea liniei de atac, pentru că Low are de ales dintre jucători foarte valoroși. Probabil că va merge pe mâna lui Gnabry ca vârf împins, sprijinit de Havertz și Müller.

Lotul Germaniei la Euro 2020

Portari: Manuel Neuer (35 de ani), Bernd Leno (29), Kevin Trapp (30);

Fundași: Antonio Rudiger (28), Marcel Halstenberg (29), Matthias Ginter (27), Mats Hummels (32), Niklas Süle (25), Lukas Klostermann (25), Robin Gosens (26), Emre Can (27), Robin Koch (24), Christian Günter (28);

Mjjlocași: Joshua Kimmich (26), Toni Kroos (31), Serge Gnabry (25), Jonas Hofmann (28), Jamal Musiala (18), Florian Neuhaus (24), Leon Goretzka (26), Leroy Sane (25), Ilkay Gündogan (30);

Atacanți: Kai Havertz (22), Kevin Volland (28), Timo Werner (25), Thomas Müller (31).

Antrenor: Joachim Low

Echipe probabile

Franța Echipă probabilă Franța
Portar Lloris
Fundași Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez
Mijlocaşi Kante, Pogba, Rabiot
Atacanţi Griezmann – Mbappe, Benzema
Germania Echipă probabilă Germania
Portar Neuer
Fundași Ginter, Hummels, Rudiger
Mijlocaşi Kimmich, Kroos, Gundogan, Gosens
Atacanţi Havertz, Muller – Gnabry

Statistica meciurilor directe Franța v Germania

Au existat nu mai puțin de 31 de partide, în istorie, între aceste două superputeri ale fotbalului european, cu un ușor avantaj pentru Franța – 14 victorii față de doar 10 pentru Germania și 7 remize.

Ultima competiție în care s-au confruntat a fost Liga Națiunilor – ediția 2018. În tur a fost Germania – Franța 0-0, în retur Franța – Germania 2-1.

În 2017 a existat un amical spectaculos, Germania – Franța 2-2.

În 2016, la Campionatul European, în semifinalele competiției, Franța a învins Germania cu 2-0.

Cote pentru Franța v Germania

Franța este o echipă mai în formă și cu jucători mai valoroși în acest moment, iar Germania a dat destule semne de slăbiciune defensivă în ultima perioadă. Cred că acest meci va fi câștigat de francezi, iar calificarea germanilor este foarte periclitată. Betano pariuri are cota 2,62 pe victoria oaspeților (partida se joacă la Munchen, în Germania).

Deși agențiile de pariuri estimează un meci cu puține goluri, cred că vor reuși totuși să înscrie ambele echipe, dar în final va câștiga Franța. Așadar, că se vor da minimum 3 goluri. Betano pariuri are cota 2,12 pentru +2,5 goluri.

Franța vs Germania Pont: Ambele echipe marchează

Franța și Germania au o forță de atac absolut remarcabilă, cu jucători deosebit de valoroși. Franța a înscris în 8 din ultimele 9 meciuri, inclusiv cu Portugalia și Croația (campioana europeană en-titre și finalista de la Mondialul din 2018), interval în care a făcut golaveraj 17-6. Germania a înscris, de asemenea, în 8 din ultimele 9 partide, dar arată o defensivă mai fragilă, cu golaveraj 20-14. Așteptăm goluri în această confruntare, așa cum ar trebui să se întâmple într-un duel între rivale istorice. GG-ul are cota 1,8 în oferta Superbet pariuri.

Campionatul European de fotbal

Ambele echipe marchează

1.80
Franța vs Germania

15 Jun 21, 22:00

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Franța vs Germania Pont: 1-3 goluri

E un meci care, în principiu, nu se poate încheia 0-0. Pur și simplu, sunt atacanți prea buni pe teren. Dar nici nu se anticipează o ploaie de goluri, pentru că, în "grupa morții", nimeni nu vrea să piardă un asemenea meci, dat fiind că pentru ultimele două campioane mondiale (Germania și Franța) urmează și confruntarea cu ultima campioană europeană (Portugalia).

Campionatul European de fotbal

1-3 goluri

1.45
Franța vs Germania

15 Jun 21, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici