1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Elveția vs Israel

Elveția vs Israel. Ponturi Pariuri Preliminarii Euro 2024, 28.03.2023. Elveția e mare favorită

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-03-27 16:18:00

Preliminarii Euro 2024

28 Martie 2023, 21:45

Elvetia

Elvetia

versus
Israel

Israel

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Elvetia v Israel

Elveția joacă acasă cu Israel în al doilea meci din preliminariile Euro 2024. Elvețienii vin după victoria categorică obținută cu Bielorusia (5-0), în vreme ce israelienii au scos un punct norocos pe teren propriu, 1-1 cu Kosovo. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Elvetia: Forma echipei, știri și statistici

Elveția este favorita grupei și a demonstrat asta încă de la prima partidă. Elvețienii s-au impus cu 5-0 în deplasare, cu Bielorusia, într-un meci jucat cu porțile închise la Novi Sad, în Serbia. A fost doar 5-0 pentru că naționala lui Murat yakin s-a oprit la un moment dat, după ce Renato Steffen a dat trei goluri în primele 30 de minute, apoi după ce Granit Xhaka și Amdouni au înscris și ei într-un interval de doar 3 minute, după pauză. A fost un succes binevenit pentru elvețieni, care nu și-au revenit nici acum după corecția încasată în optimile mondialului din Qatar, 1-6 cu Portugalia. Băieții lui Murat Yakin țintesc un nou succes, care să-i aducă și mai aproape de turneul final din Germania. Nu că și-ar face cineva probleme în privința calificării, dar cu cât obțin biletele de Germania mai repede, cu atât mai bine. 

Elveția a arătat excelent la Novi Sad, deși înaintea acestei duble, Yakin a fost nevoit să renunțe la Shaqiri, Embolo, Lotomba, Kobel și Zeqiri. Renato Steffen, care a triplat numărul golurilor la echipa națională în prima jumătate de oră a meciului cu Bielorusia, va rămâne printre titulari. În primul 11 va intra Okafor, jucătorul lui RB Salzburg. Okafor a jucat doar în partea a doua a primului meci, dar a avut timp să dea o pasă de gol. 

Elveția are 7 victorii și o remiză, 3-3 cu Danemarca, în ultimele 8 meciuri jucate acasă în preliminariile Campionatului European. Doar Anglia s-a impus în Țara Cantoanelor în ultimii 27 de ani în preliminariile Euro - două eșecuri ale Elveției în 22 meciuri jucate acasă. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Israel: Forma echipei, știri și statistici

Israel n-a obținut cele 3 puncte pe care și le dorea în primul meci al preliminariilor. Ba chiar, naționala lui Alon Hazan a fost aproape să piardă cu Kosovo, dar Milot Rashica i-a iertat pe israelieni în prelungirile meciului de la Tel Aviv. A fost doar 1-1, după ce Kosovo a condus la pauză și a avut un gol anulat cu doar câteva minute înainte să marcheze Dor Peretz. În general, o prestație destul de cenușie a israelienilor, care nu au contat în atac în ultima jumătate de oră a meciului de pe Bloomfield Arena. Dar se spune că un punct este mai mult decât nimic, ceea ce ar trebui să-i mulțumească pe israelieni, care nu vor avea deloc o campanie lejeră. Israel nu s-a calificat niciodată la un turneu final de Campionat European și actuala campanie este văzută drept un prilej ideal de a indeplini acest obiectiv. Partea proastă este că egalul cu Kosovo le limitează perspectivele în condițiile în care joacă pe terenul celei mai bune echipe a grupei, iar Kosovo întâlnește Andorra și România primește vizita Bielorusiei. Asta înseamnă că există șanse mari ca naționala lui Hazan să aibă doar un punct după două meciuri, iar Kosovo și România să facă 4, respectiv 6. 

Totuși, selecționerul Israelului s-a declarat destul de mulțumit de modul în care s-au prezentat jucătorii săi în meciul cu Kosovo, drept pentru care este decis să folosească aceeași formulă de echipă. Weissman și Solomon vor juca în ofensivă, alături de Haziza. Shlomo și Vitor vor alcătui cuplul de fundași centrali, iar Dor Peretz va fi titularizat în linia mediană.

Israel are doar o victorie în ultimele 4 partide, 4-2 cu Zambia, dar și un eșec șocant în Malta (1-2). În preliminariile pentru Euro 2020, israelienii au fost penultimii în grupa din care s-au calificat Polonia și Austria, cu doar 11 puncte în 10 meciuri și 4 eșecuri în ultimele 5 meciuri. În 5 dintre ultimele 7 deplasări din preliminariile Euro, s-au marcat cel puțin 3 goluri. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Elvetia Echipă probabilă Elvetia
Portar Sommer
Fundași Widmer, Akanji, Elvedi, Rodriguez
Mijlocaşi Freuler, Zakaria, Xhaka
Atacanţi Steffen, Vargas - Okafor
Israel Echipă probabilă Israel
Portar Glazer
Fundași Dasa, Vitor, Shlomo, Leidner
Mijlocaşi Gloukh, Lavi, Peretz
Atacanţi Haziza, Weissman, Solomon

Statistica meciurilor directe Elvetia v Israel

Elveția și Israel nu s-au mai întâlnit din preliminariile mondialului sud-african, atunci când își împărțeau punctele, 0-0 în Țara Cantoanelor și 2-2 în Țara Sfântă. De altfel, ultimele 4 meciuri directe s-au încheiat la egalitate. În total, din 9 meciuri, Elveția a câștigat 3, iar Israel s-a impus doar o dată, 2-1 într-un amical jucat în 1968.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Elvetia v Israel

O victorie a gazdelor, la cel puțin două goluri diferență, dublează investiția (2.00). UnOver 1 în prima repriză are 1.72

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Elvetia vs Israel Pont: Peste 2.5 goluri

Elvețienii sunt mari favoriți și orice alt rezultat în afara unui succes concludent ar fi o mare surpriză. Nu văd cum s-ar putea împiedica naționala lui Murat Yakin de un adversar care a arătat destul de rău pe teren propriu cu Kosovo. Ba chiar cred că vom vedea un meci cu multe goluri. Poate nu la fel de multe ca la Novi Sad, dar măcar 3 reușite tot ar trebui să avem. Cota am ales-o din oferta de pariuri Superbet.

Preliminarii Euro 2024

Peste 2.5 goluri

1.67
Elvetia vs Israel

28 Mar 23, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.67
Status: Castigat

Elvetia vs Israel Pont: Elveția peste 1,5 goluri

Elveția are capacitatea de a-și primeni lotul fără a scădea nivelul performanței vizate. În recentul 5-0 cu Belarus, Steffen l-a făcut uitat pe golgheterul tradițional Seferovici. Atacantul lui Lugano, care a făcut carieră în Germania, la Wolfsburg, a punctat de trei ori într-o jumătate de oră (min. 4, 17, 29). Elvețienii au câțiva jucători cu personalitate, legitimați la cluburi importante, precum Bayern Munchen (Sommer), Arsenal Londra (Xhaka), Chelsea (Zakaria) și Manchester City (Akanji). Naționala Israelului poate fi periculoasă, însă mai degrabă prin atuurile sale ofensive; nu e o echipă care să se "betoneze" încercând să joace la 0-0. Cota aleasă vine din oferta eFortuna pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici