Share

Pont Cehia - Kosovo, preliminariile Campionatului European 2020: Bătălia pentru locul 2 de la Plzeň

Campionatul European 2020

Cota: 1.41

Adaugat de: Răzvan Toma

13 Noi 2019 14:42 1,7k 0
Logo Cehia
Logo Kosovo
Cehia
Kosovo
VS
21:45 14 Noiembrie 2019
Campionatul European de fotbal

Analiză și informații pentru Cehia v Kosovo

Cu două etape înainte de final, în grupa A pare rezolvată prima poziție, care va fi ocupată de Anglia, ea având cu 3 puncte mai mult decât locul 2, Cehia și e greu de crezut că nu va trece acum acasă de Muntenegru, ceea ce i-ar aduce și matematic calificarea. Așa că rămâne deschisă lupta pentru a doua poziție între amintita Cehie și Kosovo, care are un punct mai puțin decât rivala sa. Oricum, ceea ce a realizat această debutantă până acum este extraordinar, animând o grupă în care părea că primele două locuri erau deja acontate încă din sala în care a avut loc festivitatea tragerii la sorți. Printr-o prestație constant bună echipa antrenată de Bernard Challandes a ajuns să aibă șansele ei de a se califica la turneul final, chiar dacă nu sunt foarte mari. Pentru că în Cehia pornește cu șansa a doua, iar în ultimul meci o primește pe Anglia acasă, care chiar și relaxată e greu de bătut. Cehia dacă învinge în acest meci este matematic calificată. Kosovo ca să poată să spere cu acoperire la calificare ar trebui să învingă acum la Plzeň, dar nici o asemenea eventuală victorie nu este de-ajuns, dacă în ultima rundă va pierde cu Anglia acasă, iar Cehia va învinge în Bulgaria, unde are toate șansele să o facă în fața unei echipe debusolate și chinuită de neajunsuri. Dar, cum se zice în lumea fotbalului, cel mai important meci este cel care vine și măcar să ajungă kosovarii să-și poată face calcule înaintea ultimei lor confruntări. Arbitrul acestei dispute va fi italianul Gianluca Rocchi. Pontul meciului se află la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Cehia: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Cehia a început dezolant preliminariile, reușind însă să-și revină pe parcurs, iar ultimul meci în care a izbutit o neașteptată victorie în fața Angliei a propulsat-o ca principală favorită la ocuparea locului 2. Rezultatele înregistrate în aceste preliminarii: 0-5 (0-2) cu Anglia (d), 2-1 (1-1) cu Bulgaria (a), 3-0 (1-0) cu Muntenegru (a), 1-2 (1-1) cu Kosovo (d), 3-0 (0-0) cu Muntenegru (d) și 2-1 (1-1) cu Anglia (a). A mai jucat și două amicale în acest an, ambele pe teren propriu, ambele pierdute: 1-3 (1-0) cu Brazilia, la 26 martie și 2-3 cu Irlanda de Nord, la 14 octombrie. Fundașul central Suchý ca și atacantul Schick (autor a 4 goluri în aceste preliminarii) sunt indisponibili pentru acest meci. Locul atacantului Schick va fi luat de revelația Ondrášek, cel care îl înlocuise și în importantul meci cu Anglia, când la debutul său în echipa națională a marcat golul acelei răsunătoare victorii, cu cinci minute înainte de final.

Kosovo: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Kosovo a continuat forma bună arătată anul trecut în Liga Națiunilor UEFA, depășind așteptările, ajungând acum să se bată pentru calificarea la turneul final. Rezultatele din aceste preliminarii: 1-1 (0-1) cu Bulgaria (a), 1-1 (1-0) cu Munenegru (d), 3-2 (1-1) cu Bulgaria (d), 2-1 (1-1) cu Cehia (a), 3-5 (1-5) cu Anglia (d), 2-0 (2-0) cu Muntenegru (a). A mai jucat și două amicale în acest an, ambele pe teren propriu, 2-2 (1-0) cu Danemarca, la 21 martie, și 1-0 (0-0) cu Gibraltar, la 10 octombrie. Are o absență importantă pentru acest joc, atacantul Muriqi (autor a 4 goluri în aceste preliminarii), locul său urmând a fi luat de Nuhiu. Revine mijlocașul defensiv Halimi, după etapa de suspendare dată de cumulul de „galbene”. Dacă linia de fund în mare e deja ținutuită, la fundașul stânga antrenorul Challandes are de ales între Kololli și Hadergjonaj.

Echipe probabile

Cehia

Echipă probabilă Cehia
Portar Vaclik
Fundași Coufal, Čelůstka, Brabec, Bořil
Mijlocaşi Král, Souček – Masopust, Darida, Jankto
Atacanţi Ondrášek

Kosovo

Echipă probabilă Kosovo
Portar Muriç
Fundași Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Kololli
Mijlocaşi Voca, Halimi – Zhegrova, Celina, V. Berisha
Atacanţi Nuhiu

Statistica meciurilor directe Cehia v Kosovo

Singura lor confruntare de până acum a fost cea din, să-i zicem, turul acestor preliminarii CE, la 7 septembrie a.c., când la Prishtina echipa gazdă a învins surprinzător cu 2-1 (Muriqi 20, Vojvoda 66 / Schick 16).

Cote pentru Cehia v Kosovo

1,86 este cota că ambele vor înscrie.

Cehia vs Kosovo Pont: over 2 asiatic

Așadar, Cehia dacă învinge este calificată. Dacă va face egal, va rămâne cu un punct mai mult în clasament decât Kosovo și în ultima partidă se va deplasa în Bulgaria pentru un meci destul de ușor în fața unei echipe care s-a târât în aceste preliminarii, iar în aceste condiții victoria de la Sofia o va califica. De aceea, Kosovo ca să mai poată spera cu adevărat la calificare trebuie să câștige acest meci, motiv pentru care este de așteptat să îl abordeze destul de ofensiv. Ambele echipe vor fi lipsite de oamenii lor de gol, Schick, respectiv Muriqi. Cehia, cu excepția înfrângerii la scor din primul meci cu Anglia, 0-5, a marcat în toate celelalte partide, inclusiv în amicale. Iar Kosovo a dat gol în absolut toate întâlnirile susținute în acest an.

Pont pariuri: over 2 asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.41

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

7

Castigate:

5

Pierdute:

1

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici