1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Bulgaria vs Ungaria. Ponturi pariuri baraje preliminarii Campionat European. 08.10.2020. Bătălia pentru... România

Bulgaria vs Ungaria. Ponturi pariuri baraje preliminarii Campionat European. 08.10.2020. Bătălia pentru... România

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-10-08 02:21:00

Campionatul European de fotbal

08 Octombrie 2020, 21:45

Bulgaria

Bulgaria

versus
Ungaria

Ungaria

1.63

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bulgaria v Ungaria

Recunosc, acest titlu are o mare doză de optimism, știut fiind faptul că învingătoarea acestei partide va disputa una dintre finalele play-off-ului calificării la turneul final cu câștigătoarea dintre Islanda și România. Ori eu am plusat pe faptul că aceea va fi România. Revenind la acest meci între reprezentativele acestor țări care geografic încadrează România, chiar dacă este gazdă, reprezentativa Bulgariei nu pornește ca având prima șansă, din cauza recentelor antecedente competiționale. Ungaria a arătat ceva mai bine atât pe teren, cât și în statistici. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Bulgaria: Forma echipei, știri și statistici

Fotbalul bulgar trece printr-o criză profundă și îndelungată. De la Euro 2004 nu a mai prins niciun turneu final de anvergură, de cele mai multe ori aflându-se chiar departe de a atinge asemenea obiective.

În aceste preliminarii a avut un parcurs penibil, ocupând la final poziția a 4-a din 5 posibile, obținând unica victorie în ultima partidă, disputată la Sofia în fața unei echipe a Cehiei total apatice, care era deja calificată. Astfel a putut să o depășească în clasament pe Muntenegru cu care remizase în ambele partide. În rest, pierduse toate punctele cu Anglia, 4 din cele 6 cu Kosovo și 3 cu Cehia. A izbuitit să marcheze doar 6 goluri, primind 17. Și noua ediție a Ligii Națiunilor UEFA a început-o cu stângul, 1-1 acasă cu Irlanda și 0-1 în deplasare cu Țara Galilor. Iată o trecere în revistă a tuturor rezultatelor sale de pe teren propriu, începând din 2019 încoace: 1-1 cu Muntenegru (prel.Euro), 2-3 cu Kosovo (prel.Euro), 0-6 cu Anglia (prel.Euro), 0-1 cu Paraguay (amical), 1-0 cu Cehia (prel.Euro), 0-1 cu Belarus (amical), 1-1 cu Irlanda (L.Naț.).

Revine extrema dreaptă Despodov în lot, după ce în septembrie a lipsit din cauza unui test coronavirus care i-a ieșit pozitiv, dar se pare că va începe doar ca rezervă, selecționerul Gheorghi Dermendjiev având alte opțiuni.

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

După multă vreme de absență din lumea fotbalului la nivel înalt și odată cu aceasta o mare acumulare de frustrări, reprezentativa Ungariei a izbutit să fie prezentă la ultimul turneu final de Euro, cel din Franța, 2016, unde a izbutit să depășească faza grupelor. Au urmat însă niște preliminarii de Mondial nereușite, unde printre altele a suferit o incerdibilă înfrângere în Andorra.

În prima ediție a Ligii Națiunilor s-a clasat pe locul 2, după Finlanda și înaintea Greciei, iar actualele preliminarii Euro a avut o comportare modestă, clasându-se pe locul 4, după Croația, Țara Galilor și Slovacia, doar Azerbaidjan situându-se în urma sa. A rămas doar cu o victorie de răsunet, la Budapesta, în fața vicecampioanei mondiale, Croația (2-1).

În actuala ediție de Liga Națiunilor UEFA a început cu una caldă, urmată brusc de alta rece, 1-0 în deplasare la Turcia și 2-3 acasă cu Rusia. Să recapitulăm toate rezultatele sale din deplasare începând din 2019 încoace: 0-2 cu Slovacia (prel.Euro), 3-1 cu Azerbaidjan (prel.Euro), 1-2 cu Muntenegru (amical), 0-3 cu Croația (prel.Euro), 0-2 cu Țara Galilor (prel.Euro) și amintitul 1-0 cu Turcia (L.Naț.).

Selecționerul Marco Rossi nu va putea conta pe tânărul promițător mijlocaș lateral Szoboszlai, acesta nefiind convocat din cauza faptului că mai mulți membri ai echipei sale de club, Red Bull Salzburg, au contactat covid-19.

Echipe probabile

Bulgaria Echipă probabilă Bulgaria
Portar Gh.N. Gheorghiev
Fundași Cicinho, Nedialkov, K. Dimitrov, Velkovski
Mijlocaşi G. Kostadinov, Malinov
Atacanţi Karagaren, Nedelev, G. Ivanov – Kraev
Ungaria Echipă probabilă Ungaria
Portar Gulácsi
Fundași Lang, Orbán, Attila Szalai
Mijlocaşi Fiola, Á. Nagy, Sigér, Holender
Atacanţi Nikolić, R. Sallai – Ádám Szalai

Statistica meciurilor directe Bulgaria v Ungaria

Naționalele celor două țări, fără echipe olimpice și alte inepții de meciuri care de-a lungul timpului s-au tot perindat prin bilanțul lor direct, s-au confruntat efectiv de 19 ori. Ungurii au un avantaj considerabil, câștigând de 11 ori, terminând de 5 ori la egalitate și pierzând de doar 3 ori. Golaverajul direct este și el cât se poate de edificator, 50-19 în favoarea Ungariei. Însă cele două nu s-au mai întâlnit de ceva timp, ultima oară jucând un meci amical pe 29.02.2012, la Györ, încheiat la egalitate, 1-1. Înainte de acesta se confruntaseră ultima oară oficial în 2005, când au disputat ambele partide, căci au fost partenere de grupă în preliminariile CM 2006. Mai întâi, la Budapesta a fost 1-1, iar la Sofia au câștigat gazdele cu 2-0. Iar înaintea acestei duble se mai întâlniseră tocmai în 1971, când au fost partenere de grupă pentru Euro 1972, atunci consemnându-se și ultima victorie a ungurilor, 2-0 acasă.

Cote pentru Bulgaria v Ungaria

Betano pariuri oferă o cotă de 1,55 pentru sub 2,5.

Bulgaria vs Ungaria Pont: Se califică Ungaria

Nu se poate spune despre vreuna dintre cele două că arată mai bine ca cealaltă. Mai exactă este afirmația că Bulgaria arată mai rău decât Ungaria. Nu se mai califică nicăieri de mult timp, câștigă și marchează foarte rar, tot alunecă în josul clasamentelor. În ultimele 16 partide a izbutit o singură victorie, cea din ultimul joc al preliminariilor Euro, cu Cehia complet deconectată și dezinteresată, după ce cu un meci înainte izbutise calificarea matematică la turneul final. Doar în rușinoasa înfrângere cu Kosovo de-acasă a izbutit să marcheze mai mult de un gol în ultimii ani. Chiar și acum a început cu stângul noua ediție a Ligii Națiunilor UEFA. Nici în cazul Ungariei nu putem face vreo risipă de aprecieri, a fost însă vizibil că a avut mai mult verb decât actuala sa adversară, a marcat mai multe goluri și a obținut ceva mai multe victorii. Iar astăzi, cu tribunele goale, propriul teren a devenit un avantaj doar din punctul de vedere al efortului, adică în timp ce gazdele se urcă doar într-un autocar care în maximum jumătate de oră ajunge la stadion, oaspeții au nevoie să caute o cursă de avion mai convenabilă dus-întors, să treacă prin toate sâcâietoarele formalități din aeroporturi și să mai și suporte eventualele goluri de aer în survolarea drumului până la destinație. Dar toate acestea reprezintă cu mult mai puțin decât huiduiturile a mii de oameni din tribune însoțite de toată energia negativă pe care o pot transmite aceștia. De aceea, meciurile disputate în condițiile actuale aproape că se desfășoară pe teren neutru, unde câștigă cu adevărat echipa care joacă mai bine. Ori în cazul de față, această se arată a fi Ungaria.

Campionatul European de fotbal

Se califică Ungaria

1.63
Bulgaria vs Ungaria

08 Oct 20, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.63
Status: Castigat

Bulgaria vs Ungaria Pont: X2

Pont pentru #Biletul zilei. Ungaria a aînceput să mai scoată capul din anonimatul în care intrase de câteva zeci de ani. S-a calificat la Euro 2016, unde a ieșit din grupe, și a avut în ultimul timp câteva victorii importante în fața unor echipe puternice: 2-1 cu vicecampioana mondială Croația la Budapesta, anul trecut, și 1-0 în Turcia, în actuala ediție a Ligii Națiunilor. Bulgarii sunt la pământ de foarte mulți ani, nu mai reușesc să se califice la turneeele finale și nici nu prea reușesc să mai bată pe cineva, decât foarte rar. Consider că ungurii sunt favoriți la calificare, ar trebui să scoată măcar un egal după 90 de minute.

Campionatul European de fotbal

X2

1.30
Bulgaria vs Ungaria

08 Oct 20, 21:45

Miza: 1/10
Cota: 1.30
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici