1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Belgia - Rusia: ponturi pariuri Euro 2020. 12.06.2021

Belgia - Rusia: ponturi pariuri Euro 2020. 12.06.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-06-11 01:18:00

Euro 2020

12 Iunie 2021, 22:00

Belgia

Belgia

versus
Rusia

Rusia

2.07

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Belgia v Rusia

Rusia și Belgia închid ziua de sâmbătă de la Euro 2020. Cele două naționale se vor afla față în față pe Saint Petersburg Stadium, cu începere de la ora 22:00. Cele două naționale fac parte din Grupa B, alături de Danemarca și Finlanda. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit.

Belgia: Forma echipei, știri și statistici

Belgia este văzută de specialiști drept una dintre candidatele la câștigarea turneului final. La ultima competiție importantă, Campionatul Mondial din 2018, selecționata în roșu și negru a ajuns până în semifinale. Învinsă la limită de Franța (0-1), Belgia s-a impus în finala mică împotriva Angliei (2-0). Forma recentă este una dătătoare de speranțe pentru belgieni: sunt neînvinși în ultimele 9 partide disputate, perioadă în care au strâns 7 victorii și două rezultate de egalitate. Cea mai recentă înfrângere a venit într-un meci din Nations League cu Anglia (1-2), pe 11 octombrie 2020. Ultimul joc de verificare înainte de Euro 2020 a fost câștigat pe 6 iunie a.c., în compania vicecampioanei mondiale, Croația. Selecționata lui Roberto Martínez a învins cu 1-0, unicul gol fiind marcat de vedeta lui Inter Milano, Romelu Lukaku. Înaintea partidei cu Rusia, "dracii roșii" se confruntă cu probleme de lot: nu se vor putea baza pe Kevin de Bruyne și Eden Hazard. Deși sunt în lot, cei doi își revin din punct de vedere fizic. Fotbalistul lui City a fost operat după un duel în forță cu Rudiger, în finala UEFA Champions League, în timp ce Hazard nu a mai evoluat în mod constant de luni bune. Semne mari de întrebare se ridică și în privința prezenței lui Axel Witsel. Jucătorul celor de la Borussia Dortmund nu e complet refăcut după o accidentare suferită în prima parte a acestui an. 

Lotul complet al Belgiei la Euro 2020 poate fi văzut AICI.

Unibet
L1160657W000330
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C
Pariază pe Belgia - Rusia cu 125% EXTRA până la 500RON[/operator_ad

Rusia: Forma echipei, știri și statistici

Rusia are de partea ei avantajul terenului propriu, însă misiunea va fi una dificilă în fața celui mai tare adversar din Grupa B. Impresia lăsată în ultima partidă de verificare, cea împotriva Bulgariei, nu a fost una de speriat. Rusia a reușit să se impună doar cu 1-0, printr-un gol marcat de Sobolev din penalty, cu 6 minute înainte de finalul confruntării. Cel mai recent meci oficial disputat de naționala lui Stanislav Cherchesov s-a încheiat cu o înfrângere în fața Slovaciei (martie 2021, scor 1-2). După ce ani de zile greul între buturi a fost dus de Akinfeev, titular în poarta Rusiei a ajuns Anton Shunin (34 de ani) de la Dinamo Moscova. Aleksei Miranchuk a avut un sezon excelent în tricoul Atalantei și îl vom vedea încă din primul minut în echipa rușilor. Deși a ajuns la 32 de ani, Artem Dzyuba rămâne un punct fix în atacul gazdelor. În ultimele două sezoane a impresionat la Zenit, reușind să înscrie 20, respectiv 17 goluri per stagiune. 

Lotul complet al Belgiei la Euro 2020 poate fi văzut AICI.

Echipe probabile

Belgia Echipă probabilă Belgia
Portar Courtois
Fundași Alderweireld, Vertonghen, Denayer
Mijlocaşi Meunier, Tielemans, Dendonker, T. Hazard
Atacanţi Mertens, Lukaku, Carrasco
Rusia Echipă probabilă Rusia
Portar Shunin
Fundași Barinov, Dzhikiya, Semenov
Mijlocaşi M. Fernandes, Zobnin, Ozdoev, Zhirkov - Miranchuk, Golovin
Atacanţi Dzyuba

Statistica meciurilor directe Belgia v Rusia

Belgia este neînvinsă în ultimele 6 partide directe cu Rusia. Cea mai recentă confruntare a avut loc în noiembrie 2019, în calificările pentru Euro 2020. Partida a avut loc chiar la Saint Petersburg și a fost câștigată de naționala belgiană printr-un categoric 4-1. În fapt, cinci din cele șase dueluri directe au fost câștigate de Belgia, unul s-a încheiat la egalitate.

Cote pentru Belgia v Rusia

Belgia pornește cu prima șansă, iar eu mă aștept la un meci spectaculos. Este cunoscută forța ofensivă a "dracilor roșii", astfel că eu anticipez o partidă cu multe goluri. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Unibet, pentru o miză moderată puteți încerca și un GG. În cazul în care ambele formații vor marca, veți prinde o cotă atractivă de 1,95. 

Belgia vs Rusia Pont: Peste 2,5 goluri

Deși este primul meci din grupă și, în general, echipele nu își asumă multe riscuri, în acest duel mă aștept să vedem multe faze de poartă. Belgia practică un fotbal spectaculos, axat pe atac fără menajamente. Rușii nu vor dori nici ei să lase o impresie palidă în startul competiției, chiar dacă întâlnesc una dintre favoritele întrecerii. Ultimele două partide directe au avut cel puțin 4 goluri și s-a marcat în fiecare poartă (4-1 și 3-1). În condițiile în care în ofensivă există marcatori de excepție, precum Lukaku și Dzyuba, mă aștept să văd cel puțin 3 goluri în acest meci. Cota oferită de este una de încercat. Succes!

Miza: 7/10
Cota: 2.07
Status: Castigat

Belgia vs Rusia Pont: Ambele echipe marchează

Belgia este favorită clară, mai ales că în ultimele două întâlniri, jucate în 2019, a câștigat cu 3-1 și, respectiv, 4-1. Dar meciurile de la turneele finale sunt deosebite, iar Rusia va juca acasă, la Sankt Petersburg. Cred în continuare că Hazard, Mertens, Tielemans și Lukaku sunt peste vedetele rușilor și că vor învinge, dar gazdele vor opune toată rezistența de care sunt capabile. Sunt câțiva jucători, la ruși, care pot pune mari probleme. Golovin și uriașul Dziuba (1,96 metri) – ultimul, autorul a 29 de goluri pentru națională – ar putea trece peste o defensivă care e în mod particular puternică. Ultimele 3 partide dintre Rusia și Belgia s-au terminat cu GG, iar pe această variantă (“ambele marchează”) vom merge și noi. Betano pariuri dă cota 1,91.

Miza: 7/10
Cota: 1.91
Status: Pierdut

Belgia vs Rusia Pont: Total goluri meci: 2+

La fiecare din ultimele turnee finale, de Campionat Mondial sau European, s-a tot spus că Belgia ar trebui să câștige trofeul, pentru că are o generație de excepție, dar Hazard și Compania nu au reușit să îndeplinească visul suporterilor. Jucătorii Belgiei evoluează și acum la cele mai bune echipe ale lumii, la Real Madrid, Manchester City, Internazionale sau Dortmund. Cu Hazard, Mertens, Lukaku și Carrasco în ofensivă, echipa "dracilor roșii" poate înscrie singură de cel puțin două ori. Rusia joacă acasă, la Sankt Petersburg, va opune rezistență și va încerca și ea să marcheze, altfel nu are nicio șansă. Am ales cota din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.31
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici