Share

Pontul pentru Belgia - Cipru, preliminariile Euro 2020: Spre 100%

Campionatul European 2020

Cota: 1.41

Adaugat de: Răzvan Toma

19 Noi 2019 04:17 2,1k 0
Logo Belgia
Logo Cipru
Belgia
Cipru
VS
21:45 19 Noiembrie 2019
Campionatul European de fotbal

Analiză și informații pentru Belgia v Cipru

Acest meci din ultima etapă a grupei I a preliminariilor pentru Euro 2020 este unul total dezechilibrat, care nu mai are nicio miză. Este de fapt acel gen de meci în care nu se pune problema învingătoarei, ci cea a scorului. Belgia a dominat categoric această grupă, ajungând să se lupte doar cu propriile limite superioare. Cu siguranță va deveni, după Italia, a doua echipă cu procentaj maxim din aceste preliminarii, adică 10 victorii din 10 meciuri. Cipru și-a confirmat statutul de echipă mică, n-a luat vreun punct de la favorite, fiind la egalitate cu Kazahstan, câte 10 puncte, miza care le-a mai rămas celor două fiind aceea de a evita penultimul loc al grupei. Și kazahii au meci greu, în Scoția, dar incomparabil cu cel al insularilor. Meciul de pe Roi Baudouin va fi arbitrat de o brigadă daneză, cu Jørgen Daugbjerg Burchardt la centru. Pontul acestui meci va fi găsit la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Belgia: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Belgia a dominat categoric această grupă pe care aproape sigur o va termina cu un procentaj de 100%. Și nu numai că și-a bătut toate adversarele, dar a făcut-o consistent, la o diferență de cel puțin două goluri. Are o medie de aproape 4 goluri marcate pe meci, primind doar două, ambele de la echipa de pe locul 2, Rusia, aceasta fiind de fapt singura daună provocată de cea care ar fi trebuit să-i fie contracandidată la câștigarea grupei. Cele 9 victorii belgiene din aceste preliminarii, în ordine cronologică: 3-1 cu Rusia (a), 2-0 cu Cipru (d), 3-0 cu Kazahstan (a), 3-0 cu Scoția (a), 4-0 cu San Marino (d), 4-0 cu Scoția (d), 9-0 cu San Marino (a), 2-0 cu Kazahstan (d) și 4-1 cu Rusia (d). Pentru acest meci nu are indisponibili, antrenorul Roberto Martinez având din nou plăcuta dar deloc comoda sarcină de a alege pe cei mai în formă dintre cei buni.

Cipru: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V E

Cipru a confirmat așteptările, fiind una dintre echipele de decor ale grupei. Nu a deranjat pe niciuna dintre favorite, nici măcar pe Scoția, a trei clasată, singurele puncte luându-le de la cenușăreasa San Marino și de la Kazahstan, cea cu care se duelează pentru evitarea penultimului loc în grupă. Rezultatele sale în aceste preliminarii: 5-0 cu San Marino (a), 0-2 cu Belgia (a), 1-2 cu Scoția (d), 0-1 cu Rusia (d), 1-1 cu Kazahstan (a), 4-0 cu San Marino (d), 2-1 cu Kazahstan (d), 0-5 cu Rusia (a) și 1-2 cu Scoția (a). Vor lipsi fundașii Laïfēs, care încă trage după „roșul” primit în meciul cu Rusia, și Karo, care s-a accidentat în meciul său de debut în națională, cel cu Scoția de-acum 3 zile.

Echipe probabile

Belgia

Echipă probabilă Belgia
Portar Courtois
Fundași Alderweireld, Boyata, Denayer
Mijlocaşi Castagne, Dendoncker, Tielemans, T. Hazard
Atacanţi De Bruyne, Batshuayi, E.Hazard

Cipru

Echipă probabilă Cipru
Portar Urko
Fundași Dēmētriou, Kastanos, Merkēs, Kousoulos, N. Iōannou
Mijlocaşi Papoulēs, Kyriakou, Kōstē, Efraim
Atacanţi Sōtēriou

Statistica meciurilor directe Belgia v Cipru

Cele două s-au întâlnit de-a lungul timpului de 12 ori, belgieni câștigând 11 jocuri, unul încheindu-se egal. Orice alt comentariu este de prisos.

Cote pentru Belgia v Cipru

1,81 este cota pentru over 1,5 prima repriză.

Belgia vs Cipru Pont: over 3 asiatic

Cum afirmam la începutul analizei, avem de-a face cu acel gen de meci în care nu se pune problema învingătoarei, ci doar cea a scorului. Belgia vrea cu siguranță să obțină și a 10-a victorie în aceste preliminarii, pentru a realiza procentajul de 100%, iar Cipru nu are capacitatea de o opri. Oamenii lui Roberto Martinez, dacă ar vrea, ar putea să le dea multe goluri insularilor. Există însă pericolul ca la un moment dat, ei să oprească motoarele, gândindu-se fiecare la meciurile grele pe care le au de susținut la echipele lor de club. Există totuși tentația de a încheia en fanfare în fața propriilor suporteri, ceea ce i-ar putea face să ofere un spectacol total.

Pont pariuri: over 3 asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.41

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Belgia vs Cipru Pont: Cipru +4,5 handicap

Ciprioții vor încerca să limiteze proporțiile scorului pentru a-și păstra locul 4 în clasamentul grupei, în acest moment având 10 puncte și 0 (zero) golaveraj, în timp ce Kazahstan, clasată pe 5, are tot 10 puncte și -2 golaveraj. E un obiectiv mic, dar, pentru o națională ca a Ciprului, înseamnă ceva să se claseze pe 4, și nu pe 5. Insularii au pierdut cu Rusia la 5 goluri, dar, în rest, s-au comportat onorabil, în turul cu Belgia cedând la numai două goluri diferență (0-2). Belgienii sunt deja câștigătorii acestei grupe, vor încerca să facă spectacol în acest ultim meci, dar nu cred că vor forța dacă se vor distanța la 2-3 goluri. În plus, vor fi și mai relaxați în apărare, așa că nu e exclus și să primească un gol.

Pont pariuri: Cipru +4,5 handicap

Miza: 6/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

4

Castigate:

1

Pierdute:

2

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici