1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Campionatul European »
  5. Austria vs Azerbaidjan

Austria – Azerbaidjan. Ponturi Campionatul European preliminarii, 24.03.2023. Se așteaptă mult de la Rangnick

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2023-03-24 04:42:00

Campionatul European de fotbal

24 Martie 2023, 21:45

Austria

Austria

versus
Azerbaidjan

Azerbaidjan

1.72

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Austria v Azerbaidjan

Austria și Azerbaidjan fac parte din grupa J a preliminariilro CE, unde se mai regăsesc Belgia, Suedia și Estonia. Belgia chiar dacă a dezamăgit prin joc și rezultate la ultimul turneu final al CM, rămâne favorita acestei grupe, așa cum a fost și în momentul tragerii la sorți. Iar pentru locul 2 pare a se duce o luptă între Austria și Suedia și ele cu evoluții neconvingătoare anul trecut. Pe Azerbaidjan n-o vedem să fie în stare să se implice în această luptă, dar o vedem capabilă să-și vândă scump pielea, mai ales la Baku. Pontul acestui meci dintre Austria și Azerbaidjan poate fi găsit la sfârșitul analizei de față.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Austria: Forma echipei, știri și statistici

Reprezentativa Austriei a avut un an 2022 nu prea reușit, la sfârșitul său rezultând un bilanț negativ, din cele 10 partide jucate, obținând numai 3 victorii, de 2 ori remizând și suferind 5 înfrângeri. De altfel, pe parcurs s-a făcut și o schimbare pe banca tehnică, a plecat un neamț, Franco Foda, a venit un altul, Ralf Rangnick. Aceasta după ce a fost eliminată încă din semifinalele barajului pentru turneul final al CM, pierzând în Țara Galilor. Rangnick parcă are însă o greutate mai mare, fiind recunoscut ca un constructor de echipe. Chiar dacă a debutat spectaculos, cu o victorie neașteptată la scor și în deplasare în Croația, în cadrul Ligii A a Ligii Națiunilor UEFA, nu a putut ține focul minunilor aprins, pierzând în meciurile care au urmat și în cele din urmă retrogradând în Liga B. Se așteaptă însă ca în aceste preliminarii, Austria să arate o altă față, una de favorită la calificare. Acest prim meci ne va da o parte din răspunsul dacă va fi așa. După selecția pe care Rangnick a făcut-o pentru aceste prime meciuri se poate remarca faptul că a întinerit mult lotul cu jucători noi.

Rezultatele de anul trecut în ordine cronologică: 1-2 (d) cu Țara Galilor în semifinalele barajului pentru accedere la turneul final al CM; 2-2 (a) cu Scoția, amical; 3-0 (d) cu Croația, 1-2 (a) cu Danemarca, 1-1 (a) cu Franța, 0-2 (d) cu Danemarca și cu Franța, 1-3 (a) cu Croația, toate în cadrul Ligii Națiunilor UEFA; 1-0 (d) cu Andorra și 2-0 (a) cu Italie, amicale.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Azerbaidjan : Forma echipei, știri și statistici

Reprezentativa Azerbaidjanului poate considera 2022 ca un an bun, chiar dacă nu a reușit să promoveze în Liga B a Ligii Națiunilor UEFA, însă n-a fost prea departe, ocupând locul 2 în grupă după Kazahstan, dar înaintea unei decăzute Slovacii. Se poate spune că și-a împărțit anul trecut în două: în primele cinci partide nu a obținut vreo victorie, doar un egal strecurându-se printre cele patru înfrângeri, iar în ultimele 5 a obținut numai victorii! Astfel, selecționerul italian Giovanni De Biasi, aflat în funcție din 2020, continuă pe banca azeră, dar probabil că de această dată obiectivele cerute de federația de la Baku au crescut. Echipa s-a arătat în stare să devină o nucă tare, dar nu pare capabilă să ia fața unor echipe ca Belgia, Suedia sau Austria. Dar să le producă stricăciuni se poate. Și De Biasi încearcă o primenire a lotului, renunțând, măcar pentru aceste prime meciuri, la niște senatori de drept până de curând precum B. Guseinov, Medvedev sau Karaev.

Rezultatele de anul trecut în ordine cronologică: 0-1 (d) cu Malta, 0-1 (n) cu Letonia, în amicale; 0-0 (d) cu Belarus, 0-1 (a) cu Slovacia, 2-0 (a) cu Belarus, 2-1 (d) cu Slovacia, 3-0 (a) cu Kazahstan, toate în Liga Națiunilor UEFA; 2-1 (d) cu Moldova și 3-1 (d) cu Macedonia de Nord, tot amicale.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Austria Echipă probabilă Austria
Portar Lindner
Fundași Lienhart, Alaba, Wöber
Mijlocaşi Mwene, Laimer, Seiwald, Adamu
Atacanţi Baumgartner, Sabitzer – Arnautović
Azerbaidjan Echipă probabilă Azerbaidjan
Portar Balaev
Fundași Haghverdi, Mustafazade, Hasanalizade, Djafarkuliev
Mijlocaşi Almeida, Mahmudov – Șeidaev, Isaev, Kökçü
Atacanţi Gurbanlî

Statistica meciurilor directe Austria v Azerbaidjan

Cele două s-au întâlnit de 4 ori până acum, Austria a învins de 3 ori, o dată a fost egal, iar Azerbaidjan nu s-a întâlnit până acum cu victoria. De menționat că toate cele patru partide au fost în cadrul unor competiții oficiale, primele două din preliminariile CM 2006, iar următoarele două pentru CE 2012.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Austria v Azerbaidjan

Betano pariuri oferă o cotă de 1,72 pentru 2-0 scor corect oricând.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Austria vs Azerbaidjan Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

N-a fost rău nici Franco Foda, care a calificat Austria la Euro 2020. Însă cei de la Federația de la Viena și-au dat seama că lotul folosit de acesta începuse să se oxideze. Așa că au preferat să aducă un tehnician reputat precum Ralf Rangnick, pentru o nouă reconstrucție mult mai solidă pentru echipa națională, intenționând astfel să nu mai lipsească de la atâtea turnee finale. Nu știm dacă germanul a avut timp încă să contureze o echipă care să corăspundă acestor așteptări. Vom vedea asta cu prilejul acestui meci dacă este măcar pe un drum bun. Oricum și așa are prima șansă în meciul contra celor din Azerbaidjan, având o cotă mică pentru victoria austriacă. Un motiv ar fi și faptul că azerii n-au reușit să-i învingă până acum pe austrieci. Cu toate acestea, meciul nu se anunță ușor pentru gazde, oamenii lui De Biasi având un moral bun după finalul în forță de anul trecut când au avut 5 victorii consecutive. Mergem pe varianta golurilor marcate.

Campionatul European de fotbal

Peste 2,5 goluri asiatic

1.72
Austria vs Azerbaidjan

24 Mar 23, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici