1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Eupen - Club Brugge Ponturi Pariuri Belgia Jupiler League, 16.08.2020. Campioana este favorită

Eupen - Club Brugge Ponturi Pariuri Belgia Jupiler League, 16.08.2020. Campioana este favorită

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-08-15 10:13:00

Fotbal Belgia - Pro League

16 August 2020, 17:00

Eupen

Eupen

versus
Club Brugge

Club Brugge

1.65

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Eupen v Club Brugge

Duminică, de la ora 17:00, Eupen primește vizita celor de la Club Brugge, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 2 din campionatul Belgiei. Partida va avea loc pe Kehrwegstadion și va fi arbitrată de Erik Lambrechts.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Eupen: Forma echipei, știri și statistici

Sub comanda lui Benat San Jose, Eupen s-a clasat pe locul 13 în sezonul precedent, la o distanță liniștitoare de ultimele locuri. De-a lungul sezonului, echipa s-a confruntat cu probleme destul de mari, atât în defensivă, cât și în ofensivă. Tocmai din acest motiv, au fost transferați câțiva jucători, pentru a rezolva dificultățile avute.

Pentru a rezolva problemele din defensivă, au fost aduși trei fundași. Cel mai scump a fost achiziționarea lui Jordi Amat, de la Rayo Vallecano, cel care a costat 1 milionat de euro. Jonathan Heris a fost adus de la Ujpest, în timp ce Benoit Poulain era fără club de la începutul anului, după ce în tur a evoluat pentru Kayserispor. Fostul jucător al celor de la Sevilla, Barcelona și Besiktas, Adriano, a fost adus în urmă cu doar câteva zile, iar așteptările din partea suporterilor sunt destul de mari.

În prima etapă a jucat în deplasare la o echipă nou-promovată, Leuven. Deși a dominat meciul și a avut câteva ocazii de a marca, gazdele au fost cele care au deschis scorul, prin Kotysch. După 15 minute de joc, Nuhu a restabilit egalitate, iar până la fluierul de final, mingea n-a mai atins plasa porții. Încă este nevoie de timp de acomodare pentru unii jucători, mai ales pentru cei din defensivă.

Singurul jucător indisponibil este Leonardo Rocha Miramar.

Club Brugge: Forma echipei, știri și statistici

În momentul de față, Club Brugge este cea mai valoroasă echipă din Belgia. Are cel mai puternic lot, care trebuie să lupte pentru trofee. În sezonul precedent campionatul l-a câștigat la pas, iar în cele 29 de etape a suferit doar o singură înfrângere. Din acest motiv, Philippe Clement n-a cerut întăriri pe niciun post. Trei tineri au fost promovați de la echipa a doua, iar câțiva s-au întors, după ce au fost impumutati la formații mai slab cotate. 

În meciurile amicale s-a descurcat foarte bine, iar în cele șase partide a suferit doar o singură înfrângere, cu Gent, scor 2-3. După cinci luni de pauză, a jucat cu trofeul pe masă. În finala cupei s-a confrunat cu Antwerp, iar conform caselor de de pariuri, avea prima șansă la victorie. În mod surprinzător, chiar dacă s-a descurcat destul de bine, a pierdut la limită cu 0-1. Singurul gol al finalei a fost marcat de Lior Refaelov, în minutul 25, cel care înainte să ajungă la Antwerp, a jucat șapte sezoane pentru Club Brugge. 

După o săptămână de pauză, a evoluat pe teren propriu cu Charleroi. Așa cum era de așteptat, a fost un meci tensionat, între două echipe, care în sezonul precedent s-au clasat pe podium. Brugge a avut inițiativă, a creat mai multe ocazii și a reușit să domine meciul, dar într-un final, Charleroi a fost cea care a obținut cele trei puncte puse în joc. După două înfrângeri consecutive, Brugge nu mai are de ales și trebuie să obțină puncte în campionat, altfel unele echipe s-ar distanța la șase puncte.

Deli Simon, Dennis Emmanuel, Matej Mitrovic și Maxim de Cuyper sunt accidenati.

Statistica meciurilor directe Eupen v Club Brugge

Ultima oară pe acest stadion, Club Brugge a câștigat cu 4-0.

16.08.2019 Club Brugge - Eupen 0-0
10.03.2019 Eupen - Club Brugge 0-4
29.07.2018 Club Brugge - Eupen 5-2

Cote pentru Eupen v Club Brugge

Gazdele nu arată deloc bine în ofensivă, iar pariul "Nu marchează ambele", trebuie luat în calcul, la o cotă de 1.80.

Eupen vs Club Brugge Pont: Club Brugge -1 (Handicap Asiatic)

Chiar dacă Club Brugge a pierdut primele două meciuri de după pauză, jocul practicat n-a fost deloc slab, dimpotrivă. A dominat în ambele partide și a creat ocazii, doar că atacanții n-au reușit să marcheze. Golgheterul echipei din sezonul precedent cu 13 reușite în campionat, Hans Vanaken, a fost păstrat la echipă și ar cam trebui să-și arate calitațile. Diferența de valoare între cele două formații este destul de mare, iar acest lucru cu siguranță se va vedea și pe teren.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Eupen vs Club Brugge Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Meciurile directe jucate cu Eupen în postura de gazdă au generat multe goluri în perioada recentă, de la 0-4 la 3-2, de la 2-2 la 1-4, de aceea merg pe mâna statisticii care ne arată că partida ar trebui să fie una spectaculoasă în care ambele echipe să aibă un cuvânt de spus pe tabela de marcaj. Campionatul este abia la început, pauza a fost lungă, defensivele încă nu sunt puse la punct, așa că mizez pe goluri multe.

Miza: 5/10
Cota: 5.40
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici