Share

Pronostic El Zamalek - El Entag, Egipt - Premier League : gazdele încearcă să ajungă în primele 3

Ponturi Fotbal

Cota: 2.00

Adaugat de: Marius Cătălin

14 Ian 2018 11:25 721 0
Logo El Zamalek
Logo El Entag El Harby
El Zamalek
El Entag El Harby
VS
20:00 14 Ianuarie 2018
Egipt - Premier League

Analiză și informații pentru El Zamalek v El Entag El Harby

Avem un pronostic și din prima ligă a Egiptului, acolo unde El Zamalek primește de la ora 20:00 vizita celor de la El Entag, în etapa a 18-a.

El Zamalek - El Entag

Una dintre cele mai vechi echipe din Egipt, El Zamalek nu traversează cea mai bună perioadă fiind departe de primele două poziții ocupate de Ismaily și Al Ahly Cairo. Zamalek se află pe locul 4 cu 28 de puncte, cu o linie de 8 victorii, 4 remize și 5 înfrângeri, golaveraj 21-16. În ultima etapă El Zamalek a pierdut derby-ul cu marea rivală Al Ahly Cairo la scor de neprezentare, 3-0. În acest sezon echipa se descurcă mai bine în deplasare, unde nu a pierdut decât un singur joc, celelalte 4 înfrângeri venind surprinzător pe teren propriu. Pe Cairo International Stadium, El Zamalek a obținut 4 victorii și o remiză în celelalte meciuri din acest sezon. Ashraf este omul cu golul la Zamalek dar are doar 5 reușite în acest sezon. Gazdele au două meciuri fără gol marcat și cred că de această dată vor înscrie, două meciuri fără gol fiind destul de mult pentru o echipă de această valoare. 

El Entag nu este o echipă foarte mare din Egipt, iar în acest sezon se află pe locul 9, cu 22 de puncte, o linie de 6 victorii, 4 remize și 7 înfrângeri, golaveraj negativ 18-19. Echipa nu se descurcă extraordinar în deplasare, și a adunat jumătate din puncte, având o linie de 3 victorii, 2 remize și 4 înfrângeri, dintre care 3 consecutive, 2-0 la Enppi, 2-1 la Smouha și 1-0 la Petrojet. Cele două echipe s-au calificat și în sferturile de finală ale Cupei Egiptului, acolo unde pot fi adversare. Cel mai bun marcator din echipa oaspete este El Said, cel care a reușit să înscrie de 10 ori, mai mult de jumătate din golurile echipei. El Entag are doar 2 meciuri în deplasare în care nu a înscris, dar are probleme cu echipele de top ale Egiptului. 

În ultimul meci direct cele două echipe au remizat 1-1 pe terenul celor de la El Entag iar în ultimul joc de aici Zamalek a pierdut cu 2-1. 

Pont El Zamalek vs El Entag El Harby: El Zamalek peste 1,5 goluri

După înfrângerea rușinoasă cu marea rivală Al Ahly Cairo gazdele sunt obligate să câștige acest joc pentru a rămâne în lupta pentru locul 3. El Entag nu este o echipă foarte puternică dar poate pune probleme, campionatul egiptean fiind destul de echilibrat, cu o medie mică de goluri. Ca pronostic am ales peste 1,5 goluri înscrise de El Zamalek, care în 3 din cele 4 victorii de acasă a reușit să înscrie cel puțin 2 goluri, și cred că dacă vor câștiga astăzi nu o vor face la limită, iar cota oferită pentru acest pronostic este una foarte bună, 2,00 și este oferită de betano.

Pont pariuri: El Zamalek peste 1,5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici