1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Universitatea Craiova - CFR Cluj. Poturi pariuri fotbal Cupa României. 23.09.2021

Universitatea Craiova - CFR Cluj. Poturi pariuri fotbal Cupa României. 23.09.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-09-23 06:36:00

Cupa României

23 Septembrie 2021, 21:30

Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

2.40

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Universitatea Craiova v CFR Cluj

În șaisprezecimile Cupei României, Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu CFR Cluj, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. CFR este lider în campionat, cu 24 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe nouă, cu 13 puncte.

Meciul va fi arbitrat de Istvan Kovacs.

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova începe apărarea trofeului cucerit în sezonul precedent împotriva campioanei României. Este o reeditare a Supercupei României, meci care a avut loc pe Arena Națională și a fost câștigat de Craiova la loviturile de departajare, după 0-0 în timpul regulamentar. Erau alți antrenori atunci pe cele două banci, astfel că nu are o relevanță prea mare.

Craiova a pierdut în urmă cu trei zile la Cluj, dintr-o fază fixă, dar jocul a fost unul bun timp de 70 de minute. Andrei Ivan a fost omul cu ratările, irosind situații clare de a înscrie și fiind înlocuit în partea a doua. Schimbările făcute de Reghecampf nu au avut un impact deosebit, asftel că am putea vedea aproape același 11.

Mateiu și Bălașa nu au prins lotul pentru acest meci, primul fiind titular la Cluj. Astfel, Marius Constantin va intra în centrul defensivei alături de Găman, iar Screciu va fi urcat la mijloc alături de Nistor. Koljic a avut o prestație slabă și rămâne de văzut dacă va fi păstrat alături de Ivan în atac. Câmpanu și Baiaram reprezintă oricând soluții în bandă, astfel că Reghecampf are de unde alege.

Craiova joacă abia luni cu Dinamo, de aceea vom vedea cel mai bun 11 posibil. Oltenii au trei victorii, un egal și o înfrângere pe teren propriu în acest sezon al Ligii 1.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR Cluj a obținut o victorie de moral în partida de luni, în care echipa a arătat după modelul Petrescu. Condusă impecabil de Culio, CFR a făcut un pressing excelent, a fost agresivă, compactă și a marcat din fază fixă prin Burcă, omul golurilor importante. Totuși, Dan Petrescu se gândește doar la campionat și la cupele europene, astfel că vom vedea un prim 11 schimbat în totalitate la acest meci. Astfel, Culio, Deac, Burcă, Camora, Susic, Manea, Bordeianu, Costache, Petrila, Bălgrădean nu au făcut deplasarea în Bănie.

Florin Ștefan va debuta ca fundaș stânga, Butean va juca în dreapta, iar Ciobotariu și Cestor vor fi fundașii centrali. Rodriguez și Boateng vor juca în fața apărării, iar Chipciu va conduce ofensiva, din care vor mai face parte Gâdea, Tahiri și Celar. De semnalat prezența sârbului Celar în lot, jucător venit din liga a treia din Serbia, despre care Dan Petrescu declarase acum patru zile că nu știe nimic, nu-l cunoaște.

Astfel, vom vedea un prim 11 lipsit de omogenitate, alcătuit din fotbaliști care trebuie să-i demonstreze lui Petrescu că se poate baza pe ei de acum încolo.

Echipe probabile

Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Vlădoiu, Găman, Constantin, Bancu
Mijlocaşi Screciu, NIstor, Gustavo, Houri
Atacanţi Ivan, Koljic
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Figueiredo
Fundași Butean, Ciobotariu, Cestor, Fl. Ștefan
Mijlocaşi Rodriguez, Boateng, Chipciu, Tahiri, Gâdea
Atacanţi Celar

Statistica meciurilor directe Universitatea Craiova v CFR Cluj

Cele două formații s-au întâlnit în urmă cu trei zile, iar CFR Cluj s-a impus cu 1-0. Ardelenii au trei victorii și două egaluri la ultimele cinci vizite în Bănie.

Cote pentru Universitatea Craiova v CFR Cluj

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pentru acest meci pe care vă invit să le încercați. Avem o cotă de 1,75 pentru ca Universitatea Craiova să se califice și o cotă de 2,4 pentru PSF 1.

Universitatea Craiova vs CFR Cluj Pont: Universitatea Craiova câștigă

Universitatea Craiova va avea în față o echipă formată din jucători nemulțumiți și care au prins sau vor prinde puține minute de acum în colo. Dacă în apărare CFR poate arăta ceva mai bine, în atac nu cred că va reuși să pună probleme. Craiova a jucat bine la Cluj, doar ratările au împiedicat-o să scoată măcar un egal. Echipa produce fotbal și cred că va reuși să treacă de o echipă neomogenă a CFR-ului. Mizez pe orgoliul gazdelor, pe aportul publicului și aleg o victorie la o cotă excelentă de 2,4 oferită de Superbet pariuri.

Universitatea Craiova vs CFR Cluj Pont: Universitatea handicap asiatic 0

Universitatea va primi replica unei echipe cu multe rezerve, de aceea credem că are prima șansă în acest joc din 16-imile Cupei României. Bineînțeles că sunt jucători valoroși la CFR și în linia a doua, dar vorbim aici de lipsa omogenității și a relațiilor de joc. Echipa lui Reghecampf a avut inițiativa și în meciul de campionat, dar CFR s-a dovedit mai matură și mai stăpână pe situație. Acum, în lipsa multor jucători experimentați, va fi greu pentru clujeni să facă față unei ofensive totale a gazdelor, dornice de revanșă. În caz de egal, primim banii mizați înapoi. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici