1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. U Cluj - UTA

U Cluj - UTA. Ponturi pariuri fotbal Cupa României. 27.04.2023

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2023-04-27 00:09:00

Cupa României

27 Aprilie 2023, 19:00

Universitatea Cluj

Universitatea Cluj

versus
UTA Arad

UTA Arad

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Universitatea Cluj v UTA Arad

În a doua semifinală a Cupei României, U Cluj joacă pe teren prorpiu cu UTA, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Partida se va juca pe Cluj Arena și va fi arbitrat de Horia Mladinovici.

Pariul ales vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET + 500 FREESPINS – CLICK AICI

Universitatea Cluj: Forma echipei, știri și statistici

U Cluj se poate concentra mai bine pe această semifinală, după ce a învins-o pe Mioveni cu 1-0 la Mediaș. Echipa pregătită de Sabău a jucat modest împotriva Mioveni-ului, poate cu gândul la această întâlnire cu UTA. Clujenii au profitat de o gafă uriașă a portarului Croitoru pentru a obține cele trei puncte și pentru a se îndepărta la patru puncte de primul loc de baraj. Meciul cu UTA se va juca pe Cluj Arena, unde s-a montat o suprafață de joc nouă și care arată excelent. Sabău trebuie să-și recupereze jucătorii după efortul din urmă cu trei zile și să-i capaciteze pentru a ajunge în finală. Forma este una bună, cu două victorii consecutive fără gol primit și cu tot lotul la dispoziție. Sabău ar putea repeta primul 11 din meciul cu Mioveni, iar principala problemă o întâmpină în apărare, unde nu are al doilea fundaș central disponibil lângă Ilie. Martic va continua să joace în centrul apărării, iar în atac, Thiam și Gomes vor fi sprijiniți de Dan Nistor. U Cluj a pierdut doar o partidă pe teren propriu în ultimele nouă confruntări, cu FC U Craiova, meci jucat la Mediaș.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

UTA Arad: Forma echipei, știri și statistici

UTA traversează o perioadă delicată, în care se află la numai un punct deasupra zonei care duce direct în liga a doua și cu două înfrângeri consecutive. Mircea Rednic l-a înlocuit în urmă cu două zile pe Leaszlo Balint și a semnat un angajament pentru un an. Rednic are o misiune dificilă, de a readuce încrederea unei echipe debusolate, care a practicat un fotbal din ce în ce mai slab. Rednic nu a mai avut rezultate în ultimii ani și pare un pariu riscant al conducerii arădene. UTA speră la o nouă finală de cupă, după aproape 50 de ani și are un ușor ascendent moral în fața clujenilor, pe care i-au învins de două ori și au remizat în deplasare. Greu de intuit de formulă va alinia noul antrenor, dar nu poate schimba radical primul 11. Probabil va miza pe Anton la mijloc, pe care-l cunoaște de la Dinamo și va miza pe Otele și Roger din primul minut pe benzi. Postolachi va juca în atac, deoarece e golgheterul echipei și nu poate lipsi, iar Rareș Pop va fi mijlocașul ofensiv. UTA a fost modestă în deplasare în acest sezon și are 12 partide fără victorie pe teren străin. 

Echipe probabile

Universitatea Cluj Echipă probabilă Universitatea Cluj
Portar Gorcea
Fundași Oancea, Martic, Ilie, Goranov
Mijlocaşi Bic, Filip, Chipciu, Nistor
Atacanţi Gomes, Thiam
UTA Arad Echipă probabilă UTA Arad
Portar Kucher
Fundași Vukcevic, Benga, Chindriș, Abeid
Mijlocaşi Anton, Batha, Pop
Atacanţi Otele, Postolachi, Roger

Statistica meciurilor directe Universitatea Cluj v UTA Arad

În acest sezon, UTA a câștigat ambele meciuri jucate pe teren propriu, în timp ce meciul disputat la Cluj s-a încheiat la egalitate, 0-0.

60 RON FREEBET + 60 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Universitatea Cluj v UTA Arad

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,55 pentru un meci cu cel mult două goluri și o cotă de 1,55 pentru ca U Cluj să se califice în finală.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Universitatea Cluj vs UTA Arad Pont: U Cluj are peste 4,5 cornere

U Cluj joacă un fotbal foarte bun de la venirea lui sabău, cu un stil direct, prin care ajunge repede în preajma careului advers. În ultimele două partide cu UTA, U Cluj a avut câte șase cornere pe meci. UTA va încerca să se apere și să lovească pe contraatac, cu Otele și Roger, jucători rapizi și buni unu la unu. Merg pe o partidă destul de deschisă, jucată pe contre, în care vom avea șimulte faze fixe. Superbet pariuri oferă o cotă foarte bună pentru ca U Cluj să aibă cel puțin cinci cornere și merită jucată.

Miza: 10/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici