1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Cupa României Betano »
  5. Turris Turnu Măgurele - Sepsi. Ponturi pariuri Cupa României. 28.11.2020

Turris Turnu Măgurele - Sepsi. Ponturi pariuri Cupa României. 28.11.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-11-27 23:07:00

Cupa României

28 Noiembrie 2020, 11:00

Turris Turnu Măgurele

Turris Turnu Măgurele

versus
Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Turris Turnu Măgurele v Sepsi Sf. Gheorghe

În șaisprezecimile Cupei României, Turris Turnu Măgurele joacă pe teren propriu cu Sepsi, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. 

Turris Turnu Măgurele: Forma echipei, știri și statistici

Turris Turnu Măgurele era una dintre pretendentele la promovare la începutul sezonului, dar parcursul slab din ultima vreme a făcut ca echipa să alunece pe locul 13, cu 17 puncte. Eric Linkar a fost înlocuit de Eugen Trică, dar rezultatele întârzie să apară. În ultima etapă de liga a doua, Turris a pierdut în deplasare cu Slatina, echipa pe care a eliminat-o în turul anterior al Cupei României. Lotul are în componență jucători care au trecut pe la Liga 1, ca Silviu Pană, Liviu Mihai, Cioinac, Buleică sau Vlad Rusu. Pe teren propriu, Turris are doar două victorii, trei egaluri și o înfrângere, cu un golaveraj de 10-9. În ultimele două partide jucate pe teren propriu, Turris a remizat alb cu Csikszereda și Viitorul Pandurii. Voinea și Blănaru vor juca în atac, cu Haită în spatele lor, ceea ce ar trebui să reprezinte o amenințare pentru cei de la Sepsi. 

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi este finalista ediției precedente de cupă și echipa aflată pe locul patru în campionat. Sepsi este o formație greu de învins, care are doar două înfrângeri în acest sezon de Liga 1. Echipa pregătită de Leo Grozavu e conștientă de dificultatea acestei deplasări, de aceea vom vedea cel mai bun 11 posibil. Grozavu are de unde alege, deoarece are un lot stufos, cu jucători de valoare aproximativ egală. În atac e favorit să înceapă Safranko, sprijinit de Petrila, Istvan Fulop și Golofca. Vașvari și FOfana vor juca în fața apărării conduse de Bouehnna. Înfrângerea de la Clinceni reprezintă singurul eșec extern al lui Sepsi în ultimele șapte deplasări. Sepsi a marcat de 10 ori în deplasare și a primit șapte goluri îîn Liga 1. Nu sunt probleme de lot

Echipe probabile

Turris Turnu Măgurele Echipă probabilă Turris Turnu Măgurele
Portar Duțu
Fundași Buleică, Pîrvulescu, Sălcianu, Ispas
Mijlocaşi Cioinac, Pană, Liviu Mihai, Haită
Atacanţi Voinea, Blănaru
Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Dimitrov, Bouehnna, Mitrea, Ștefan
Mijlocaşi Vașvari, Fofana, Fulop
Atacanţi Golofca, Safranko, Petrila

Statistica meciurilor directe Turris Turnu Măgurele v Sepsi Sf. Gheorghe

Prima întâlnire directă

Cote pentru Turris Turnu Măgurele v Sepsi Sf. Gheorghe

Descarcă oferta Superbet pariuri pentru a avea acces la alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 3,05 pentru 2 pauză/ 2 final și o cotă de 1,63 pentru PSF 2.

Turris Turnu Măgurele vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Sepsi câștigă

Sepsi este o echipă solidă și o prinde pe Turris în scădere de formă. Echipa pregătită de Eugen Trică a jucat la mijlocul săptămânii cu Slatina, astfel că jucătorii ar putea să acuze o stare de oboseală. Grozavu are și variante pe bancă de a schimba ceva în meci, de aceea cred că se va impune. Sepsi este una dintre cele mai bune echipe din Liga 1 și nu va trata acest meci ușor. Cota este una excelentă și merită jucată.

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici